Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan ezt gondolom! Hétvégén biztos vagyok benne hogy játszani fog... hülyeségek ezek a hírek hogy Messi nem csipázza meg hogy el akarják adni. Legfőképp azért nem örülök ezeknek a híreknek mert van elég baja hogy több mint fel evig sérült volt és akkor meg ezek a hírek is elegge meg lehet nyomva a válla nagyon szurkolok neki hogy legyen egy jó meccse mert onnan akkor menni fog felfelé szerintem mint a gép. Önbizalmát össze kell rakni a srácnak ebben biztos vagyok és nagyon jól tette EV hogy nem erőltette bele ebbe a nyögvenyelős meccsbe főleg úgy hogy jött a gól, ugyan ez az Eibar ellen. Majd most hétvégén meg utána van egy két meccs ahol lesz idő őt is jatszatni.palesz77 írta:Jobban érzi a társakat már, taktikailag fegyelmezettebb, és nem próbál meg bőven annyi rizikós megoldást mint Dembélé, ergó kevesebb labdát veszít - de a pályát ő is széthúzza. A gyerek a hírek szerint így is nehezen dolgozza fel eddig az évet, ami érthető is, szerintetek mennyit segítene a helyzetén, ha egy hibája után elmenne a Chelsea elleni párharc? Ott melegített a végén, amikor már minden mindegy volt, be akarta dobni EV, de a gól után jobbnak látta nem. Totál érthető döntés szerintem. Mint a hétvégi is, ahol miután megmondták többször, hogy most még óvatosabban fogják visszaszoktatni, nem dobta be Valverde egy pocsék pályára, hentes ellenfelek közé.
Ez a szezon már jó eséllyel ilyen lesz neki, elment az egész őszi szezon ahol beleszokhatott volna a BL párharcok előtt, innentől nem ő lesz az első, akivel kísérletezik majd EV éles meccseken jó eséllyel, teljesen érthetően. Lehet persze felróni, hogy 135 millió, de ő egy hosszútávú befektetés, és sokkal fontosabb az, hogy hosszútávon sikeresen be legyen integrálva a csapatba, minthogy most minden megkapható percet odaadjon neki EV. Teljesen jól kezeli most Valverde szerintem, hétvégén ha nem játszik, tényleg fura lesz, de ez a 2 meccs szerintem totális logikus döntés volt az edző részéről.
palesz77 írta:Gyerek legutóbb amikor beállt rontott vagy 20 szitut, most éles helyzetben meggyengült önbizalommal nem dobta be EV inkább.. Hűha, sokkoló.
Vidal hányat szokott elrontani? 19et, és akkor már jobb is.palesz77 írta:Gyerek legutóbb amikor beállt rontott vagy 20 szitut, most éles helyzetben meggyengült önbizalommal nem dobta be EV inkább.. Hűha, sokkoló.
Mi köze az edzéseknek a meccszitukhoz?Nero. írta: Vagy csak edzésen veri Vidal
sérülten csak nem nevezik, pláne nem küldik el melegíteni. Vagy ekkora láma a szakmai stábunk?LG írta:Én várnék a találgatásokkal, ha hétvégén sem játszik úgy, hogy nem jön hír sérüléskor, csak akkor kezdem komolyan venni a helyzetet.
Vagy csak edzésen veri Vidalrecrea írta:Vagy csak töketlen berakni.Nero. írta:Egyre kivancsibb vagyok hogy mi van a gyerek körül, valami nem kóser az biztos
Vagy csak töketlen berakni.Nero. írta:Egyre kivancsibb vagyok hogy mi van a gyerek körül, valami nem kóser az biztos
Miért szerinted Vidal nem a jobb szélre húzódott csereként?:)Samper írta:erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
Paulinho szerepkörére Dembelét? Elképesztő gondolat.
Nem értem miert lenne mélyenKovbal88 írta:Chelsea ellen se játszatnám, egyrészt nincs meg a helye a csapatban, másrészt a sérülések plusz az ára is plusz tehert nyom rá. Itt van kb fél éve és még nem tudott bizonyítani. Majd jövőhéten végén kell megpróbálni. Nagyon mélyen van, innen lehetetlen egy klasszis teljesítményt felmutatni.terrer írta:Teljesen érthető döntés volt, hogy nem őt cserélte be. Éles meccs, nem volt még biztosan a zsákban a 3 pont, így a védekezésre is kellett figyelni. Dembelé pedig a meccshiány mellett (vagy okán) még önbizalom hiánnyal is küzd. Sok lett volna neki ez most.
Persze ilyenkor lehet mondani hogy 105+ millióért ne kelljen már így óvatoskodni, de ő egy hosszútávú befektetés ezt sem szabad figyelmen kívűl hagyni.
Chelsea ellen se játszatnám, egyrészt nincs meg a helye a csapatban, másrészt a sérülések plusz az ára is plusz tehert nyom rá. Itt van kb fél éve és még nem tudott bizonyítani. Majd jövőhéten végén kell megpróbálni. Nagyon mélyen van, innen lehetetlen egy klasszis teljesítményt felmutatni.terrer írta:Teljesen érthető döntés volt, hogy nem őt cserélte be. Éles meccs, nem volt még biztosan a zsákban a 3 pont, így a védekezésre is kellett figyelni. Dembelé pedig a meccshiány mellett (vagy okán) még önbizalom hiánnyal is küzd. Sok lett volna neki ez most.
Persze ilyenkor lehet mondani hogy 105+ millióért ne kelljen már így óvatoskodni, de ő egy hosszútávú befektetés ezt sem szabad figyelmen kívűl hagyni.
Nem mindig a jobb játékos játszik, ezen a talajon lehet, hogy jobb is, hogy nem játszott Dembélé.Mivel nem egy szint a 2 játékos
Megítélésem szerint...
Paulinho szerepkörére Dembelét? Elképesztő gondolat.erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
S.Agüero írta:Mitől lenne szégyen?erikbarca4ever írta:Most kezdem elhinni hogy elhagyja a csapatot. Aleixet berakni helyette szégyen...
én meg remélem nem, mert akkor az azt jelenti, hogy jól állunk és nincs szükség támadóranemespatro írta:Kedden szerintem játszani fog