2008.04.21. 10:01:18
Üdv!
Én kész tényként kezelem Ronaldinho, Zambrotta, Ezquerro, Pinto, Thuram, Deco, Gio, Márquez ? és Gudjohnsen távozását, ezeket figyelembe véve körülbelüli értéküket valós érték (transfermarkt) stb alakítottam ki, hogy körülbelül kiket leszünk képesek megvenni a nyáron keret átalakítás céljából.
Az edző kérdést itt most nem feszegetném, hogy vajon ki lesz Frank utódja...
Akik árkezhetnek: nagy esélyt látok Rafael van der Vaart leigazolására ő kész főnyeremény lenne (univerzális támadó), Daniel Alvesre is nagyon nagy az esély noha mindketten nagyon sokba kerülnek összesen 65 milla de a fenti eladásokból tudjuk fedezni szerintem + Xabi Alonso leigazolására is látok esélyt nem tudom felmerült e az ő neve már korábban is de most realitássá válhat mivel (összeveszett Benítezel, nem stabil kezdő...) + Márquez távozása esetén vagy anélkül Garay is összejöhet...
Én abból indultam ki ,hogy nem kell túl bő keret! Sikereink idején se volt 20-22 játékosnál több a keretben!
Variációk amiket így tudnánk akár játszani:
Klasszikus 4-3-3
Valdes
Alves , Puyol, Milito, Abidal
Xavi, Toure, Iniesta
Messi, Eto'o, Henry
4-4-2
Puyol, Garay, Milito, Abidal
Vd Vaart ,Toure, Alonso, Iniesta
Eto'o, Bojan
4-5-1
Puyol, Milito, Garay, Sylvinho
Alves, Xavi, Toure, Alonso, Vd Vaart
Henry
4-4-1-1
Oleguer, Puyol, milito, Abidal
Alves, Xavi, alonso, Iniesta
Vd Vaart
Eto'o
4-2-3-1
Alves, Puyol, garay, Sylivinho
Toure, Alonso
Messi, Vd Vaart, Iniesta
Eto'o
Ha esetleg vki kifogásolná hogy Messi vagy Henry csak két formációban szerepel annak jelzem ez csak egy fikció és csak érzékeltetni akartam milyen sok féle képpen tudnánk játszani!
Elnézést a hosszú hsz-ért!
Forca Barca!