Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.03. 13:04:24

Off:
Szerintem Bányász veheted is le az aláírásképed alatti: Maradj Yaya-t. :?
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.07.03. 13:03:03

Ha nem mond semmit akkor az a baj,akkor azért h*lye...ha meg megszólal a pali akkor meg azért h*lye mert a "sablon sz*rt" nyomja.Csinálhat bármit az ember sztem...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.03. 13:00:16

a "minden lehetséges dolog" számomra ott kezdődik, h elviszi vacsorázni (nah nem úgy :P ), ahogy azt megtette Zlatannal és mással...
Sanama írta:Jövőre már Messi-Eto'o-Toure-s kell majd....?
nem Sanama, jövőre az Abidal-Milito-Rafa trió fog távozni, ugyanis hiába Abidal nagyszerű formája, Maxi lesz a preferált játékos kezdettől fogva, Milito és Rafa esetét még magyarázni se kell, ők "már öregek"...
(azért ők, mert már csak ők vannak a Frenkie-érából...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.07.03. 13:03:32-kor.
Mihu
Director del Fútbol

2010.07.03. 12:57:45

Engem meg az zavar, hogy sokan vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy azért, mert egyik évben 6/6, idén meg pontrekorddal lettünk bajnokok, és BL elődöntőt játszottunk, ezért Guardiola érinthetetlen, és aki egy rossz szót is mer szólni Vele kapcsolatban, az divatdrukker, meg vak, meg hálátlan, meg ilyenek.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.03. 12:57:24

Az eligazolása nem jó hír, szerettem volna, hogy maradjon, de ez az ő döntése, menni akart, s aki távozni akar, azt nem lehet visszatartani.
Ez igaz, aki menni akar azt engedni kell. De ezt már páran megjósolták,hogy jönni fog ez a sablon szöveg, meg is kaptuk.
Kivételes személyiség, sajnálom, hogy távozik, pedig minden lehetséges dolgot megtettem, hogy nálunk folytassa."
Pályára kellett volna tenni,és nincs probléma.

Attól hogy megnyert a csapattal egy rahedli kupát, bírálni lehet. (még mielőtt elkezdi írni ezt pár ember)
Nem értem miért kell ilyet nyilatkoznia Pepnek,hogy Ő mindent megtett,nem akarta,hogy távozzon... Ezt képtelen vagyok felfogni, főleg az utolsó mondat a "vicces".

Remélem beszédes az új avám...
Jövőre már Messi-Eto'o-Toure-s kell majd....?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.07.03. 12:58:50-kor.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.03. 12:54:22

Eazzy írta:
Barca_10 írta:Érdekes emberek vannak itt.Amikor Peppel a Barcelona lemosta a Madridot 6-2-re,és 2009-ben amikor 6 kupát nyertünk kis túlzással ő volt az Isten.Amióta Szeluk elkezdett nyomást gyakorolni Touréra hogy igazoljon el mert neki itt nem jó mindenki Guardiolát kezdte szidni.Pedig voltak idén is zseniális húzásai,pl.a madridi El Clásicon senki sem számított arra,hogy Alves lesz a jobbszélső.Év elején még Keitával sem volt senkinek gondja amikor mesterhármast lőtt,sőt középpályáshoz képest nagyon is gólerős volt,csak amikor nem Touré játszott helyette elkezdte mindenki szidni.Arról nem is beszélve,hogy Touré teljesítménye az Afrika-kupáig-némi túlzással-egyenlő volt a 0-val.

MessiFannak pedig igaza van:ha jövőre Busival nyerjük meg a bajnokságot és a BL-t,úgy hogy ő a vkp senkinek nem lesz egy rossz szava sem.
Úgy érzem, hogy kicsit nekem is szól a dolog. Én ugyan nem istenítettem őt, ahogyan senkit nem szoktam isteníteni. Ha még egyszer elolvasod amit írtam, talán észre is veszed, hogy nem azzal van a bajom amit csinál Pep a csapattal, taktikailag illetve mentálisan, hanem azzal hogyan azokat kezeli akiket nem kedvel annyira. Egyszerűen nem egyenes ember. Ettől még lehet valaki jó edző. Mourinho is gusztustalan, de mégis nagyszerű edző.
Én ismerek olyan embert is, aki szurkolt már a Dream Team idején is a Barcának, és az akkori nagy siker edzőt Cruyff-ot mégsem szerette egyáltalán.
Attól hogy idén nyertünk a bajnokságban, még mindig van rossz szavam bőven Eto'o eladása miatt, és ha jövőre is nyerünk, akkor is lesz Touré miatt is. De ezeknek semmi köze a trófeákhoz. Ezeknek az emberekhez van köze.

Eto'o miatt mondjuk én is kicsit haragszom rá.Majd akkor kezdjünk jobban,ha nem fog bevállni Busi.Jogos amit mondasz,hogy az a gond,ahogy bánik azokkal akiket nem kedvel.De mi lesz,ha egyszercsak nem fogja kedvelni Messit,Piquét,Alvest,vagy Pedrot?Egyszerűen csak elküldi őket?Mert azt nem hinném.Lehet,hogy akkor ő menne..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.07.03. 12:50:07

Barca_10 írta:Érdekes emberek vannak itt.Amikor Peppel a Barcelona lemosta a Madridot 6-2-re,és 2009-ben amikor 6 kupát nyertünk kis túlzással ő volt az Isten.Amióta Szeluk elkezdett nyomást gyakorolni Touréra hogy igazoljon el mert neki itt nem jó mindenki Guardiolát kezdte szidni.Pedig voltak idén is zseniális húzásai,pl.a madridi El Clásicon senki sem számított arra,hogy Alves lesz a jobbszélső.Év elején még Keitával sem volt senkinek gondja amikor mesterhármast lőtt,sőt középpályáshoz képest nagyon is gólerős volt,csak amikor nem Touré játszott helyette elkezdte mindenki szidni.Arról nem is beszélve,hogy Touré teljesítménye az Afrika-kupáig-némi túlzással-egyenlő volt a 0-val.

MessiFannak pedig igaza van:ha jövőre Busival nyerjük meg a bajnokságot és a BL-t,úgy hogy ő a vkp senkinek nem lesz egy rossz szava sem.
Úgy érzem, hogy kicsit nekem is szól a dolog. Én ugyan nem istenítettem őt, ahogyan senkit nem szoktam isteníteni. Ha még egyszer elolvasod amit írtam, talán észre is veszed, hogy nem azzal van a bajom amit csinál Pep a csapattal, taktikailag illetve mentálisan, hanem azzal hogyan azokat kezeli akiket nem kedvel annyira. Egyszerűen nem egyenes ember. Ettől még lehet valaki jó edző. Mourinho is gusztustalan, de mégis nagyszerű edző.
Én ismerek olyan embert is, aki szurkolt már a Dream Team idején is a Barcának, és az akkori nagy siker edzőt Cruyff-ot mégsem szerette egyáltalán.
Attól hogy idén nyertünk a bajnokságban, még mindig van rossz szavam bőven Eto'o eladása miatt, és ha jövőre is nyerünk, akkor is lesz Touré miatt is. De ezeknek semmi köze a trófeákhoz. Ezeknek az emberekhez van köze.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.03. 12:42:53

MichaaBee írta:Remélem beszédes az új avám...
Sajnos az. :(
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.07.03. 12:42:24

Remélem beszédes az új avám...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.03. 12:41:26

Érdekes emberek vannak itt.Amikor Peppel a Barcelona lemosta a Madridot 6-2-re,és 2009-ben amikor 6 kupát nyertünk kis túlzással ő volt az Isten.Amióta Szeluk elkezdett nyomást gyakorolni Touréra hogy igazoljon el mert neki itt nem jó mindenki Guardiolát kezdte szidni.Pedig voltak idén is zseniális húzásai,pl.a madridi El Clásicon senki sem számított arra,hogy Alves lesz a jobbszélső.Év elején még Keitával sem volt senkinek gondja amikor mesterhármast lőtt,sőt középpályáshoz képest nagyon is gólerős volt,csak amikor nem Touré játszott helyette elkezdte mindenki szidni.Arról nem is beszélve,hogy Touré teljesítménye az Afrika-kupáig-némi túlzással-egyenlő volt a 0-val.

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.07.03. 12:33:03

Én már megbékéltem a döntésével, és azzal hogy Yaya távozik. Amit viszont még mindig nem értek, és nem tudok dűlőre jutni felette:

"Nem tudom, hogy Cesc jönni fog-e a nyáron, ez nem rám tartozik, így nem igazán foglalkozom ezzel."

Most akkor az igazolások rá tartoznak vagy sem :?:
Hát azért igencsak nem mindegy hogy jön e vagy sem. Így is rövid a kp-ra a padunk, most elment Touré is, akkor mi az hogy nem foglalakozik ezzel? Igenis foglalkozzon, mert ha nem jön Cesc, akkor is kell valaki más is...

"Kivételes személyiség, sajnálom, hogy távozik, pedig minden lehetséges dolgot megtettem, hogy nálunk folytassa"

Ez meg a vicc vicce. Azzal tett volna meg minden lehetségest ha Yaya tudásához mérten használta volna. Nem Keita kellett volna a kezdőbe, hanem Yaya. Persze ez már százszor lefutott kör, nem is kezdek bele, csak komolyan b.assza már meg az ilyen mondatait. Agyon ajnározza Tourét, mintha ő lenne a világ legjobbja (posztján közel is van ehhez), ezzel mosva kezeit. Gusztustalan.

ejj de hiányzik nekem Franky. :(
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.03. 12:25:27

Szerintem úgy értette hogy az nem a bajnokságban tett meg mindent hanem az átigazolásánál. De már lehetetlen volt megállítani. Pep ezt elszúrta de ha jövőre megnyeri a Barca úgy a bajnokságot hogy 100%-ban Sergi az első számú vkp akkor szerintem sokaknak elszáll a haragjuk :D
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.07.03. 12:21:16

visca el barca írta:"Csakis a legjobbakat tudom neki kívánni az új állomáshelyén. Az eligazolása nem jó hír, szerettem volna, hogy maradjon, de ez az ő döntése, menni akart, s aki távozni akar, azt nem lehet visszatartani. Szeretném neki megköszönni az utolsó két évet, amit eltölthettünk együtt, s tudom, hogy nélküle nem tudtuk volna elérni ezeket a csodálatos eredményeket. Univerzális játékos, aki a legmagasabb szinten űzi a futballt, s remélem, megtalálja a helyét Manchesterben. Kivételes személyiség, sajnálom, hogy távozik, pedig minden lehetséges dolgot megtettem, hogy nálunk folytassa"

nah ezt magyarázza el nekem vki... :shock:
Szerintem inkabb o magyarazta el nekunk,hogy nem akarta elkuldeni...csak Yayanak nem volt eleg a jatekperc es elment.Ez teljesen mas,mint az Eto'o eset.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.03. 12:11:55

"Csakis a legjobbakat tudom neki kívánni az új állomáshelyén. Az eligazolása nem jó hír, szerettem volna, hogy maradjon, de ez az ő döntése, menni akart, s aki távozni akar, azt nem lehet visszatartani. Szeretném neki megköszönni az utolsó két évet, amit eltölthettünk együtt, s tudom, hogy nélküle nem tudtuk volna elérni ezeket a csodálatos eredményeket. Univerzális játékos, aki a legmagasabb szinten űzi a futballt, s remélem, megtalálja a helyét Manchesterben. Kivételes személyiség, sajnálom, hogy távozik, pedig minden lehetséges dolgot megtettem, hogy nálunk folytassa"

nah ezt magyarázza el nekem vki... :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.07.03. 11:11:01

menczel írta:Ti hatalmas tévedésben éltek egy csapatban nem demokrácia, hanem hierarchia van. El vagytok tévedve ezzel a 'szerintem jobb a posztján ezért játszania kéne' meg 'miért nem ad teljes körű magyarázatot arra miért igazol el Yaya' szöveggel.

Én azt mondom ne is adjon! Ne kelljen már ovis módjára szájába rágni mindenkinek mit miért csinál. Ő az edző, tehát döntenie kell önkényesen és nem megszavaztatva a népet hogy mégis kiket küldjön fel a pályára.

És isteni szerencse hogy ő mer dönteni! Nem mondom hogy mindig jól dönt, de mindössze 3 éve edző!!! Viszont nem kéne elfelejteni hogy 4 El Classicot nyert zsinórban (idegenben 2-6-os csoda, összesítve 11-2 gk) ami felér legalább két kupával, és mekkora húzásai voltak azokon a meccseken (pl Messi először akkor játszott csatárok mögött, Alves szélsőtámadó volt).

Szerintem addig lesz sikeres a csapattal míg meg meri az ilyen húzásokat csinálni hogy egy Yaya Touré helyett egy Sergio játszik.

ON:Mindenben egyetértek.
OFF:Ha jól tudom akkor még csak 2 éve edző(vagy te beleszámoltad az Atletices szezont is? :-k )
menczel
Entrenador del Barça

2010.07.03. 11:03:47

Ti hatalmas tévedésben éltek egy csapatban nem demokrácia, hanem hierarchia van. El vagytok tévedve ezzel a 'szerintem jobb a posztján ezért játszania kéne' meg 'miért nem ad teljes körű magyarázatot arra miért igazol el Yaya' szöveggel.

Én azt mondom ne is adjon! Ne kelljen már ovis módjára szájába rágni mindenkinek mit miért csinál. Ő az edző, tehát döntenie kell önkényesen és nem megszavaztatva a népet hogy mégis kiket küldjön fel a pályára.

És isteni szerencse hogy ő mer dönteni! Nem mondom hogy mindig jól dönt, de mindössze 3 éve edző!!! Viszont nem kéne elfelejteni hogy 4 El Classicot nyert zsinórban (idegenben 2-6-os csoda, összesítve 11-2 gk) ami felér legalább két kupával, és mekkora húzásai voltak azokon a meccseken (pl Messi először akkor játszott csatárok mögött, Alves szélsőtámadó volt).

Szerintem addig lesz sikeres a csapattal míg meg meri az ilyen húzásokat csinálni hogy egy Yaya Touré helyett egy Sergio játszik.
Riquelme10
Barça B

2010.07.03. 10:53:00

Pep-pel az a legnagyobb bajom h mások az ő kedvencei(Busi,Keita,Pedro,Abidal...) mint az enyéim(Cáceres,Maxwell,Henry,Touré) mert én pont őket -Pedritoss tartom kilógónak a csapatból mert Busi sztem semmit nem ad hozzá a csapatjátékhoz Keita a sokat futó Mali kecskepásztor se mint ahogy Abi se ők azok akik odapasszolják a labdát Xavinak h nessze haver varázsolj! és teljesen egyetértek az előtem szólókal, pep egy makacs ember akinek lassan több a rossz döntése mint a jó. Az meg h Busi játszik a válogatottba del Bosque legnagyobb hülyesége mert teljesen fölös 2 vkp xavi mögé sokkal jabbak lennének, kreatívabbak a sp-ok Cecs-el ami eléggé hiányzik ebből a sp csapatból rááadásul X.alonso, és Busi sokszor pl Chile ellen már a saját térfelükön nem tudta megjátszani a labdát v csak szimplán eladadott egy sima passz, és ezért szorultakbe villa góljáig. azontúl h egyik sincs élete formájába mintahogy Torres se.
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."

Csukás Róbert
gergo9
Director del Fútbol

2010.07.03. 10:51:30

Ronaldinho&Barca írta: De gondolom a "magas szinten játszó Keita" megtalálta.. áhh, viccek vicce amit művel. Jobb is, hogy elment Yaya, szinte biztos vagyok alap kezdő lesz, a legjobb éveiben.. Mi meg röhöghetünk magunkon, milyen gyökerek voltunk.
Azt Csikiatyaúristen nyilatkozta nem Pep.
De most mégis mi a tökömet vártok Pep-től? Amit Touré-nak meg kell találnia az a több játéklehetőség erre is célzott.
Mellebeszélés ,persze :lol:
Egyébként biztos vagyok benne hogy a menedzsment mérgezte meg a klub és Touré viszonyát, Pep meg nem türi el a balhés dolgokat a csapat körül tavaly Eto'o volt most meg Touré menedzsere. Sajnos ennek Touré itta meg a levét de egyébként helyes dolog ez hogy nyugit szeretne a csapat körül
albicelesteX
A Vadász

2010.07.03. 10:48:48

Asys nem volt olyan mint az előtte lévő!Ez tény!Viszont olyan szinten így is játszott mint Sergio sőt amikor Yaya volt ott a buta hibák,flegmaságok is eltűntek a pályáról!De amit többször is mondtam,hangoztattam még csak Busquets-et meg is értem,mert van benne fantázia és ezt játékpercekkel lehet fejleszteni!De Keita??? :shock:
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2010.07.03. 10:45:17

albicelesteX

Én a küzdelmet a most következő szezonra értettem!

Mert, valljuk be azért az elmúlt szezon nem a legfényesebbre sikerült a Sziklának! Nem azt nyújtotta amit a 2008-2009-es szezonban, ez még a legjobbakkal is megesik néha...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.03. 10:38:01

Jason írta:Ami Yaya Tourét illeti, szerettem volna ha továbbra is velünk marad. sajnáljuk, hogy elmegy és remélhetőleg megtalálja Manchesterben azt amit itt nem tudott." mondta el Guardiola.
http://barcanoticias.blog.hu/
Most erre lehet mit írni? Szánalmas.. Én azért várom a nyilatkozatot, amiben kifejti, miért nem számolt vele.. Eto'o esetét még úgy ahogy meg lehet érteni, de Tourét.. Max a játéklehetőséget találja meg, mert mást mindent megtalált itt. De gondolom a "magas szinten játszó Keita" megtalálta.. áhh, viccek vicce amit művel. Jobb is, hogy elment Yaya, szinte biztos vagyok alap kezdő lesz, a legjobb éveiben.. Mi meg röhöghetünk magunkon, milyen gyökerek voltunk.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
albicelesteX
A Vadász

2010.07.03. 10:35:04

Nem a kedvenc játékosom!A kedvenc csapatom olyan világklasszis játékosa volt akit véleményem szerint az edző önfejűsége üldözött el!Azért megengeded,hogy a véleményemet leírjam még ha nem is egyezik meg a tiéddel...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.03. 10:34:19

Én Asysnak és albicelesteX-nek is egyaránt igazat adok.

Az tény, hogy nem érezte itt jól magát Touré, mert kevés szerepet kapott. Így hiába volt meg a küzdés Busquets-szel szemben, sosem nyerhetett, mert Pep a katalánt favorizálta, akármennyire is jobb futballista Touré. Nem voltak egyenlőek az erőviszonyok és pont amiatt távozott, mert ő is látta, hogy ha megszakad is, nem fog több szerepet kapni. És jogosan tette ezt. Touré nem padra való játékos, így hiába érezte eleinte jól magát itt, egy idő után frusztrálttá vált. Ráadásul ott van ez a hadd ne mondjam milyen ukrán ügynöke, aki állandóan fúrta és ellene beszélt a Barcelonának. Ez nem is vezethetett máshova, mint a váltásra.
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2010.07.03. 10:33:57

az a baj, hogy Pepnek nem azt kell nyilatkoznia amit hallani szeretnél, hanem ami az igazság. azzal kapcsolatban, hogy az edző szerette-e volna hogy maradjon Touré, egyedül az edző tudja a választ. meg is adta. az hogy neked nem tetszik, hogy igazából ha rajta múlik akkor marad, az már nem az ő hibája.

amúgy meg nálam egy klasszis játékos pont, hogy elfogadja és inkább megmutatja a következő évben, hogy nem csak ennyit tud mint amennyit most mutatott. ettől függetlenül megértem, hogy így döntött, eddig is kacsingatott már kifelé, meg nem is volt teljesen elégedett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2010.07.03. 10:35:50-kor.
menczel
Entrenador del Barça

2010.07.03. 10:32:04

Asys írta:
albicelesteX írta: A szokásos Pep féle mosom a kezeimet reakció nem is vártam mást!Annyival megváltoztatnám és talán így helyesebb: "remélhetőleg megtalálja Manchesterben azt ami itt nem jutott..."
Kedvelem Pep-et de köpönyegforgató!Mindig úgy alakítja a beszédeket,hogy abból ő jöjjön ki jól!Véletlenül sem lehet ő hibás!
Már nem azért, de miért lenne Pep hibás? Hozott egy döntést az idényben teljesen mindegy milyen okból (mert ő az edző), hogy Sergi-t játszatta többször. Touré maradhatott volna, ha vállalja, hogy megküzd a kezdőtagságért! Nem számít, hogy árral szemben kellett volna úsznia Guardiola miatt, de ezt nem vállalta be Yaya, ezért távozott, ennyi!

Ha Pep hibás, csak annyira mint Touré... Meg kell köszönni a három évet amit itt töltött, de nem kell bűnbakokat keresni főleg, hogy nem történt semmi végzetes... ha még is fog történni, akkor se most kell szapulni az érintetteket!
:roll:

Szerintem korrekt nyilatkozat volt, biztos szerette volna, hogy maradjon, de nem mindenáron és ez így normális.

Touré nem akart annyira és Pep nem akarta annyira maradásra bírni.
Ez volt a történet!

Sok sikert Yaya a MC-ben! Remélem nem fogsz hiányozni!

:wink:
Áhh, hagyd ők azt hiszik Pep hülye és vak egyszerre hogy nem látja ami az orra előtt van. Mivel nem játszatja a kedvenc játékosukat ezért minden nyilatkozatba belekötnek.
Pep mindig korrektül nyilatkozik, ezzel sincs semmi gond, azt mondta hogy sajnálja hogy Tourénak nem elegendő ennyi játékidő így nem tudott maradni.
Bizony nehéz élet a Barca edzőjének lenni, még ha akkora sikerkovács is mint a 3 éve edzősködő és azóta mindig csak nyerő Pep :?
Válasz küldése