Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen alapon Dzsudzsák oda is mehetett volna amilyen pénzéhes ha tettek volna elé egy ajánlatot valószínű, h elfogadja az arabok pénzétLG írta:És szted a Man. City nem lesz erősebb jövőre?noname írta:A City iei jó szezonja azért jelentős részben a többiek gyengélkedésének köszönhető. Az MU, Chelsea, Pool trió sokkal erősebb lesz jövőre. Talán az Arsenal is, de nem valószínű. Nem elég erősek ők még arra h komoly kihívás legyenek.Előbb-utóbb úgyis le fog esni nekik vmi, ha annyi pénzt befektetnek a csapatukba. A BL szereplés megszerzése is egy mérföldkő volt, mert így már leigazolhatnak olyan játékosokat is, akik mindenképp a BL-ban fognak játszani.
És szted a Man. City nem lesz erősebb jövőre?noname írta:A City iei jó szezonja azért jelentős részben a többiek gyengélkedésének köszönhető. Az MU, Chelsea, Pool trió sokkal erősebb lesz jövőre. Talán az Arsenal is, de nem valószínű. Nem elég erősek ők még arra h komoly kihívás legyenek.
kicsit off:Fecooo írta:remélem leesett, h ez valóban poénSanama írta:https://www.youtube.com/watch?v=gYena66 ... r_embedded
Mehetett volna a humorba is.
Dzsudzsinak örülnekez olyan, mint a hitler bukása videók
(ráhúzzák mindenre
)
én bekajáltam...Fecooo írta:remélem leesett, h ez valóban poénSanama írta:https://www.youtube.com/watch?v=gYena66 ... r_embedded
Dzsudzsinak örülnekez olyan, mint a hitler bukása videók
(ráhúzzák mindenre
)
remélem leesett, h ez valóban poénSanama írta:https://www.youtube.com/watch?v=gYena66 ... r_embedded
Dzsudzsinak örülnek
A csapat gúnyolódik? Szóval nem a szurkolók.. Ez biztos így igaz. Legalább 300x hallottam Teveztől ezt a mondatot... (Azért ne menjünk már túlzásokba kérlek).matador írta: Nem szánalmas az a csapat, amelyik azon gúnyolódik nyíltan, hogy 1958-ban a müncheni kifutón a városi rivális csapat asszem 8 játékosa meghalt?
.
Igen, ez az én problémám velük. Tudtommal eddig senkit nem adtak el, de már licitálnak Sanchezre és abszolút szvsz, de Cr-t is akarják. Egy nagyobb összevásárlás után, azért csapatot is kellene építeni. ámbár ez is egy újfajta stílus a mai foci világában.sjd írta:Bobberto írta:
Össze kellett szoknia annak a "pár" embernek akik már a csapatépítés elejétől fogva ott voltak + az a nem kevés ember akik mentek oda.
Na ez kb. soha nem fog megtörténni
A Zabaleták, meg a hozzá hasonló játékosok hamar kikopnak, amikor igazolnak a helyükre 30 millióért egy sztárt, akit aztán évente kikukáznak (Jo, Adebayor, most lehet, h Tevez). Egyszerűen lehetetlen úgy összeszoktatni egy csapatot, hogy minden évben igazolnak 6 embert a kezdőbe, és az edzőnek ennek megfelelően kell szelektálni (vagy a régi ember megy, vagy az új nem játszik, de utóbbit nem lehet megcsinálni, mert az edző csak a tulaj játékszere szintén)
Elnézést, rossz volt a megfogalmazás. Én (is) a vezetőkre gondoltam.sjay írta:Imádom az általánosításokat. Személyesen Mansour sejk adta át neked az infót erről? Nem hiszem. A másik meg az, hogy nem értem miért szánalmas maga a City? A vezetőségre tehetjük ezt a jelzőt, de a csapat közel sem szánlamasdavi10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... es-2081502
Ezen már csak mosolygok.Egyszerűen szánalmas ez a City.
Nem szánalmas az a csapat, amelyik azon gúnyolódik nyíltan, hogy 1958-ban a müncheni kifutón a városi rivális csapat asszem 8 játékosa meghalt?sjay írta: Imádom az általánosításokat. Személyesen Mansour sejk adta át neked az infót erről? Nem hiszem. A másik meg az, hogy nem értem miért szánalmas maga a City? A vezetőségre tehetjük ezt a jelzőt, de a csapat közel sem szánlamas
Ez is baromira igaz.Ha nincs Tévez ők is megvannak lőve.
Erős túlzás, hogy BL-esélyesek. Szerintem nem erősebb a keretük, max nagyobb, mint pl a Tottenhamé volt idén, de én kétlem, hogy addig menetelnének. A védelmük elég gyenge. Az edző részben igazad van. Az aki támadó középpályásként játszatja Yaya-t és védekezőbe Silvát nem teljesen komplett. Igaz Yaya ott is jó volt, de szerintem ehhez nagyban hozzátett a klasszisa, ellenben gólokat kaptak rendesen. Ha nincs Tévez ők is megvannak lőve.Iniesta4ever írta:Nekem abszolút szimpatikus csapat a City főleg mióta Yaya és Silva ott játszik... Egy jó edző kéne nekik, aki normális csapatot épít pl Villas Boas csávó, mert nem éppen szimpatikus Mancini taktikája... A keret már így is bajnok, bajnokok ligája esélyes, csak kell valaki aki használni is tudja...
Na ez kb. soha nem fog megtörténniBobberto írta:
Össze kellett szoknia annak a "pár" embernek akik már a csapatépítés elejétől fogva ott voltak + az a nem kevés ember akik mentek oda.
Abra is azt vett meg akit akart, még most is kb. Bajnokság esett is, 3 db is. De Bl? Oda több kell mint egy zsoldos csapat, persze sajnos vmikor az is elég. Eltelt már ott 7 év is, de döntőzni is csak egyszer döntőztek.daffy írta: én azt mondom,hogy a city 2-3 éven belül bajnokságot,3-4 éven belül bl-t fog nyerni. onnan pedig nincs visszaút,a city is top csapat lesz.
Az lehet, de előbb vagy utóbb mégis össze fog jönni egy sikercsapat. Mert azért voltak jó igazolásaik is bőven. Pl. C. Ronaldot meg is értem, h meg akarják szerezni. Nála csak Messi jobb, de ő meg valószínűleg mozdíthatatlan a Barcától, bár azt hiszem, h C. is az, de próbálkozni szabad. Ő pl. még zsákbamacska sem lenne, mert szinte garantáltan megrúgná a góljait.Zozzy 5 írta:azért elég nagy túlzás h ennyi pénzzel csak ezt lehet csinálni. egyszerűen ostobán igazolnak, kb 10 olyan játékos ment már el onnan apróért akit nagy pénzért megvettek aztán alig játszott. el kellett költeni nem tudom hány száz milliót ahhoz, hogy bravúrként ünnepeljenek egy 3. helyet. valaki rúg egy egyeneset a labdába akkor a citynek már rögtön kell, kb a 15évesek körültekintőbben igazolnak FM-be mint az arabok meg az épp aktuális bohócedző.daffy írta:én még a vezetőségre sem tenném. ennyi pénzzel ti mit csinálnátok? én kb ugyan ezt.
egyébként simán el tudom képzelni a 170 millás ajánlatot. benyújtják,azt max a real visszautasítja
nézd,nem mondom,hogy nem lehet jobban csinálni,de kellenek úgymond "kisebb sztárok",akik kicsit feljebb húzzák a csapatot anglia és európa szinten. ha ez kész,akkor elmehetnek és jönnek a helyükre jobbak. pár éven belül elit klub lehet a city és akár bl-t is nyerhet. akkor viszont alig lesz játékos,aki ne menne oda szívesen,mert pénz van és abszolút kupaesélyes csapat lesz. sokba kerül,de nem sok járhatóbb út van.Zozzy 5 írta:azért elég nagy túlzás h ennyi pénzzel csak ezt lehet csinálni. egyszerűen ostobán igazolnak, kb 10 olyan játékos ment már el onnan apróért akit nagy pénzért megvettek aztán alig játszott. el kellett költeni nem tudom hány száz milliót ahhoz, hogy bravúrként ünnepeljenek egy 3. helyet.daffy írta:én még a vezetőségre sem tenném. ennyi pénzzel ti mit csinálnátok? én kb ugyan ezt.
egyébként simán el tudom képzelni a 170 millás ajánlatot. benyújtják,azt max a real visszautasítja
azért elég nagy túlzás h ennyi pénzzel csak ezt lehet csinálni. egyszerűen ostobán igazolnak, kb 10 olyan játékos ment már el onnan apróért akit nagy pénzért megvettek aztán alig játszott. el kellett költeni nem tudom hány száz milliót ahhoz, hogy bravúrként ünnepeljenek egy 3. helyet. valaki rúg egy egyeneset a labdába akkor a citynek már rögtön kell, kb a 15évesek körültekintőbben igazolnak FM-be mint az arabok meg az épp aktuális bohócedző.daffy írta:én még a vezetőségre sem tenném. ennyi pénzzel ti mit csinálnátok? én kb ugyan ezt.
én még a vezetőségre sem tenném. ennyi pénzzel ti mit csinálnátok? én kb ugyan ezt.sjay írta: Imádom az általánosításokat. Személyesen Mansour sejk adta át neked az infót erről? Nem hiszem. A másik meg az, hogy nem értem miért szánalmas maga a City? A vezetőségre tehetjük ezt a jelzőt, de a csapat közel sem szánlamas