Verrattinak énis iszonyatosan örülnék, de szerintem nincs az a pénz amiért a PSG most odaadná másnak, max ha Messit adnánk cserébe de úgy meg nem kell.noname írta:Xavi féle játékmester csak Gündogan van jelenleg a piacon, de ő láthatóan nem tudja eldönteni h mit is akar valójában, ezért hosszabbított.
Ha nem egy Xavi féle játékos jön, akkor pedig marad az univerzális fajta, aki sokat küzd és technikás, de nem annyira domináns: Verratti, Arda leginkább ilyenek, illetve szóba jöhet Isco is.
LE olyan embert akar, aki biztos. Nem akar kockáztatni egy Pogbát, hanem a bajnokságból akar egy olyan igazolást, mint Mathieu: tuti jó lesz arra, amiért hoztuk. Meg tudom érteni h miért Arda a célpontja. Bár továbbra se bánnám, ha 80ért Verrattit hoznánk helyette.![]()
Remélem az átmeneti vezetőség és Barto le...ja a szájkaratét és teljesíti az edző kérését.
Komolyan gondolják a BL győzelmet, pénzben meg kb fürödnek szóval nem valószínű hogy távozna, persze irónikus lenne ha pl a Realnak eladnák.
Kíváncsi leszek Turanra, szerintetek mennyire jó döntés?
Én nagyon kíváncsi leszek rá, lehet az a tervük hogy most vesznek egy teljesen "kész" KP-t aki beleillik a mostani rendszerbe, és esetleg nem 10 év mire "kifut", így esélyt adva a fiataloknak hogy 2-3-4 év múlva eldöntse a klub hogy pl Rafinha lesz az elsődleges, vagy vesz mást.
Persze az sem kizárt hogy idén megvesszük Ardát, és jövőre meg Pogbát.
Meg ugye Arda tud bal illetve jobbszélsőt is játszani.
Én úgy tartom, hogy kell a hosszú és jól forgatott pad, ha komolyan gondoljuk a jövő évet, és akár a BL címvédést.