Igazából eza munkásember is inkább abból jön le, hogy az Atletico-ból érkezne. Arda egy igen technikás játékos, még a spanyol liga szintjén mérve is. Koke-nál legalább háromszor kreatívabb, és inkább ebben erős, mint a passzokban. Nekünk pedig inkább olyan kéne. Ráadásul nem tudom miért gondolják sokan, hogy Ini helyén olyan jó lenne. Még csak nem is hasonlít a posztjuk, Rakitic helyére is inkább kicsit erőszakolás, sokkal offenzívebb. Lehet mondani, hogy bezzeg Masch is jó lett védőnek stb., de olyan embert igazoljunk már aki tényleg posztra érkezik. A mentalitását most hagyjuk, szerintem le tudná vetkőzni. Megtanulná itt hol a helye.Stalkyard írta: Az a munkás, aki egyébként a liga legtechnikásabb játékosai közé tartozik, ahogy azt már előttem is leírták, biztosan nem kérne évi 12 millás fizetést, emellett sportszakmai szempontból sokkal kevésbé lenne zsákbamacska, több okból kifolyólag is. De ezen egyébként olyan, de olyan értelmetlen itt egy sz.ros fórumon vitázni, mivel úgy sincs beleszólásunk, a megfelelő szakmai hátterünk és belátásunk a dolgok mögé pedig pláne nem.
Az hogy most nem kerülne annyiba szerintem nem feltétlenül reális érv. Mondjuk a kb. 40 milla sem aprópénz. Amellett én megvárnám mi lesz Rafinhaval, nagyon bízom benne. Iszonyú tehetséges ezt már megmutatta, csak az a kérdés, hogy itt ki tud-e bontakozni. Most Xavi árnyékából kilépve talán tud bizonyítani.
Ilyen áron, ilyen fizetéssel én sem értenék egyet Pogba-val. Egyrészt lássuk mi lesz a kis brazilból, aztán annak függvényében ráérünk jövő nyáron bankot robbantani. Előre lezsírozni szerintem nincs értelme, úgyis csak jövőre jönne, akkor meg már tisztább lesz a helyzet. Másrészt rendben van hogy nem a mi pénzünk, de nem szívesen látnék minden évben 80+ milliós igazolást.