mindegy, max eladjuk messit és visszahozzuk pedróóóóót

Kaptak majdnem 50 milliót, amit később lejebb vittek, de egy jelentős összegű büntetést plusz kevesebb embert regisztrálhattak a nemzetközi kupákban. Nem egészen nyalókákról volt szó, de hozzáteszem hogy lényegtelen is a mi szempontunkból, mert nem a City vagy a PSG miatt figyelnek minket hanem en bloc, s ha mi se tudjuk tartani a szabályokat akkor lehet bünti belőle vagy pedig a betartáshoz kevesebbért igazolhatunk.visca el barca írta: Bob,
megbüntették a citiyt is meg a psg-t? uh... milyen kemény szankciókat alkalmaztak? 3 nyalókával többet kellett venni a labdaszedő srácoknak?
City-t is meg a PSG-t is megbüntették. A kiadás-bevétel több dologból adódik össze. Plusz ha egy játékos veszel 100 millióért 5 évre, az évi 20 milliós kiadás.visca el barca írta:Bob,
a mencseszter cityt annyira elért tavaly, hogy gyorsan el is vertek 100 millát. tavalyelőtt meg 120-at. a psg 2 éve 130-at vert el, a united idén 130-at, tavaly 200-at, miközben a topkluboknak alig van drágán eladott játékosa (sőt, egyedül talán di maria volt ilyen)
mi idén nyáron majdnem egálban voltunk eladás/vétel terén, tavaly -80, tavalyelőtt -75. hol vagyunk mi a a fentebb említettekhez képest?
Úgy tudom, hogy ez a szabályozás elég sokat módosult, nagyobb mozgásterük van már a csapatoknak.visca el barca írta:hagyjuk már ezt a baromságot, idén a city pl 200 milláért vásárolt és csak 60-ért adott el, a psg-nél is 115-ért vettet 15 adtak el, de a realnál is van -75-ös különbség.Bob_Marley írta:Utóbbi időben azért megszaladt, úgyhogy egyáltalán nem lepne meg egy korlátozás, hiszen ezért van FFP.
ki ne találják már ezt a baromságot. nem vagyok egy összeesküvés mániás, de ez már bőven az lenne.
Ha jól tudom több évet vesznek figyelembe, s a kiadásokban a bérezés is beleszámít, amiben viszont pl nagyon is élen járunk.visca el barca írta:hagyjuk már ezt a baromságot, idén a city pl 200 milláért vásárolt és csak 60-ért adott el, a psg-nél is 115-ért vettet 15 adtak el, de a realnál is van -75-ös különbség.Bob_Marley írta:Utóbbi időben azért megszaladt, úgyhogy egyáltalán nem lepne meg egy korlátozás, hiszen ezért van FFP.
ki ne találják már ezt a baromságot. nem vagyok egy összeesküvés mániás, de ez már bőven az lenne.
hagyjuk már ezt a baromságot, idén a city pl 200 milláért vásárolt és csak 60-ért adott el, a psg-nél is 115-ért vettet 15 adtak el, de a realnál is van -75-ös különbség.Bob_Marley írta:Utóbbi időben azért megszaladt, úgyhogy egyáltalán nem lepne meg egy korlátozás, hiszen ezért van FFP.
Több helyen is olvastam. Az uefa financial fair play-ről van szó, meg valami tartozások.palesz77 írta:Lehet, Adriano és Douglas sanszos, hogy távoznak is. De ez a szabály amúgy honnan van?BarcafanTomee írta:Egy UEFA szabályozás szerint, csak 10 milliót költhetünk majd a télen. Gondolom így Nolito is ugrott. Nem tudom, hogy esetleges eladásokkal lehet-e növelni ezt a 10 millát ?!Nem hallottam még ilyenről, nem is értem miért szólhatnának bele - FFP maximum, ami eszembe jut..
Lehet, Adriano és Douglas sanszos, hogy távoznak is. De ez a szabály amúgy honnan van?BarcafanTomee írta:Egy UEFA szabályozás szerint, csak 10 milliót költhetünk majd a télen. Gondolom így Nolito is ugrott. Nem tudom, hogy esetleges eladásokkal lehet-e növelni ezt a 10 millát ?!
Nyári híreket ctrl+c ctrl+v-zte a Mundo?S.Agüero írta:Verbális megállapodás: A Mundo Deportivo szerint az FC Barcelona szóban már megegyezett a Borussia Dortmund török származású német középpályásával, Ilkay Gündogannal. A játékos a téli átigazolási időszakban érkezne Katalóniába.
S.Agüero írta:Verbális megállapodás: A Mundo Deportivo szerint az FC Barcelona szóban már megegyezett a Borussia Dortmund török származású német középpályásával, Ilkay Gündogannal. A játékos a téli átigazolási időszakban érkezne Katalóniába.
Most sérült is, de legalább a sok marhaság között volt értelmes újságíró is.palesz77 írta:.
Sport legújabb agyszüleménye, hogy előásták a Koke mappát, és szerintük ő lesz az alternatíva, ha se Verratti, se Pogba nem jön össze. Folytatódhatna már a bajnokság..
Azt tudom, a te hsz-ed azért idéztem, mert pont leírta, hogy mi hiányozna a csapatból, ha Herrera és Ini tolnák együtt - szerintem legalábbis. Rakiticre is inkább az a mélységi szerep illik szerintem, csak ő kicsit gyengébb kivitel, mint a névsor amit írtál, ezért is preferálom valamelyiküket a kettőből - Verrattit -, és nem örülnék egy Herrera típusú középpályásnak most - főleg ha Arda is beválik, és Halilovic is visszajön. Sorry ha félreérthető volt.hank1ee írta:Természetesen ezt a Verratti-Xavi-Gündogan-féle mélységi irányítókra értettem, Herrera jól passzol, de a legjobban az ellenfél tizenhatosánál lehet kiaknázni a képességeit, nem karmester, annyira nem labdabiztos.
Természetesen ezt a Verratti-Xavi-Gündogan-féle mélységi irányítókra értettem, Herrera jól passzol, de a legjobban az ellenfél tizenhatosánál lehet kiaknázni a képességeit, nem karmester, annyira nem labdabiztos.palesz77 írta:hank1ee írta:nem az a robotoló, vagy a tipikus passzmester fajta.
Rafinha nem feltétlenül tkp, ezt sokan elfelejtik. Igaz, hogy idén többször játszott támadó szerepkörben, de visszavontabban is tud jó teljesítményt nyújtani. Sokkal defenzívebb játéka alapból, mint Suareznek vagy Halilovicnak.palesz77 írta:hank1ee írta:nem az a robotoló, vagy a tipikus passzmester fajta.
És akkor kié lenne az a szerep, amit hank1ee írt? Passzmester még hagyján, mert arra jelenleg ott van Leo - bár akkor is olyan személyt kéne nyáron hoznunk szerintem, aki ebben is erős -, de a mezőnymunkája hiányozna Rakiticnek szerintem. Aztán ki tudja, de 2 Inihez hasonló játékos a kezdőbe sok lenne érzésem szerint, megborulna az egyensúly - bár Rafinhával is jól szokott menni a játék, amikor Rakitic helyett játszik..Messias2 írta: Szvsz mindenképp upgrade lenne Rakéta helyén.
A védős hírek meg nem hiszem, hogy valósak, legalábbis a lista. Most a válogatott szünetben a Sport is meg a Mundo is fossa magából az átigazolási híreket meg a kívánságokat, valamivel addig is el kell adni a lapokat..
Herrera sem olyan elveszett védekezésben. Szvsz képes lenne hasonló mezőnymunkára, de emellett támadásban többet tudna nyújtani. Ráadásul, ha SR átvenné Alves helyét, nem kellene mindig besegíteni a jobb oldalon. Robi nem szokott olyan felelőtlen felfutásokat eszközölni, mint a brazil társa.palesz77 írta: És akkor kié lenne az a szerep, amit hank1ee írt? Passzmester még hagyján, mert arra jelenleg ott van Leo - bár akkor is olyan személyt kéne nyáron hoznunk szerintem, aki ebben is erős -, de a mezőnymunkája hiányozna Rakiticnek szerintem. Aztán ki tudja, de 2 Inihez hasonló játékos a kezdőbe sok lenne érzésem szerint, megborulna az egyensúly - bár Rafinhával is jól szokott menni a játék, amikor Rakitic helyett játszik..![]()
hank1ee írta:nem az a robotoló, vagy a tipikus passzmester fajta.
És akkor kié lenne az a szerep, amit hank1ee írt? Passzmester még hagyján, mert arra jelenleg ott van Leo - bár akkor is olyan személyt kéne nyáron hoznunk szerintem, aki ebben is erős -, de a mezőnymunkája hiányozna Rakiticnek szerintem. Aztán ki tudja, de 2 Inihez hasonló játékos a kezdőbe sok lenne érzésem szerint, megborulna az egyensúly - bár Rafinhával is jól szokott menni a játék, amikor Rakitic helyett játszik..Messias2 írta: Szvsz mindenképp upgrade lenne Rakéta helyén.
Valahogy így. Annyit tennék hozzá, h gyors rövid passzos játékot nagyon érzi. Szvsz mindenképp upgrade lenne Rakéta helyén.hank1ee írta: A Unitedben (már amikor játszik) Gaál Lajcsi ráállította a box-to-box, labdaszerzős szerepkörre, ezt is elég jól csinálja, ráadásként még gólérzékeny is. Megállná a helyét Rakitic helyén is, de határozottan kreatív típus inkább (értsd: a tizenhatos környékén bontja meg az ellenfél védelmét) nem az a robotoló, vagy a tipikus passzmester fajta.