Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LM10 írta:Na visszatértem a bannból2 hét után. Ide próbálom behozni a lemaradást:
BOLDOG SZÜLINAPOT IBRA!Nagyon pozitívan mozog már és a góljai is ott vannak:6/5
Ibra ennél még csak jobb lesz majd.
A csapat tuóbbi meccseiről: A csapat is egyre jobban kezd belendülni az életbe, az Almeria ellen annyit adtunk ki amennyit kellett. 100%-an vezetjük a tabellát a Real előtt 3 pontal, gyerünk tovább!!
Ez igen jó kép lett... kár, hogy a többiekről nincs kép..
Érdemes megnézni a srác többi képét is, csodásak.kanty írta:Úristen!!!!Volt ott hangulat.Ilúvatar írta:Gyerekek, nem tudtam hová berakni a linket, gondoltam hogy ide jó lesz...
Nem semmi képek vannak itt:
http://www.flickr.com/photos/llukcat/35 ... otostream/
Hatalmas élmény lehetett ott ünnepelni.
Kiráz a hideg ezektől a képektől, aki ott volt annak feledhetetlen pillantok voltak ezek.
Úristen!!!!Volt ott hangulat.Ilúvatar írta:Gyerekek, nem tudtam hová berakni a linket, gondoltam hogy ide jó lesz...
Nem semmi képek vannak itt:
http://www.flickr.com/photos/llukcat/35 ... otostream/
Nem barátom, ez nem látszik a képeken.recrea írta:Igen...végre...a képeken is egyértelműen látszik, hogy Ini fantasztikus formában van!.
Én úgyvélem, hogy nem lesz újabb "nagy triplázás". Ezért szavaztam az elsőre. Nem hiszem, hogy megvédjük a BL címet. DE! Minden erőmmel azon leszek, hogy telepatikusan segítsem a fiúkatAkik az elsőre szavaztak ugy gondolták, h idén is három trófeát gyűjtünk, vagyis már csk egyet?
Szerintem a triplázás a három fő sorozatra értendő. Bajnokság+Bl+KupaAkik az elsőre szavaztak ugy gondolták, h idén is három trófeát gyűjtünk, vagyis már csk egyet?
madmushroom írta: Igazad van teljesen, a stílus nem a formától függ de beleszokni egy csapat rendszerébe, felvenni az új csapat stílusát az ő esetében csak idő kérdése, semmi más, idő. Egy technikailag ennyire képzett játékosnál ez nem jelenthet problémát. Ennek a rendszernek amiben játszik a barca pont egy ilyen fizikálisan kimagasló, technikás, jól fejelő és távolról is veszélyes 9-es kell. Ha formában lesz és tényleg hozzászokik a rendszerhez akkor új távlatokat fog nyitni a támadásainkban, Xavinak és Andrésnek is több tere lesz ha a védelemből két embernek kell rá figyelni középen, Henryról és Messiről nem is beszélve.
madmushroom írta: Az előbbi hozzászólással nem Bojant akartam kritizálni, isten ments. Töretlenül fejlődik, veszélyes a kapura és egyre kreatívabb,a harciassága pedig lenyűgöző. Én úgy érzem, hogy ő mintha jobban ki tudná használni az adottságait a bal szélen mint középen. Van területe, a gyorsaságát jobban tudja kamatoztatni, szélről veszélyesebb a kapura is. Középen, szemben két, három jobb védővel tehetetlen, háttal a kapunak teljesen hatástalan, a légi képességei pedig finoman szólva korlátozottak. Inkább Henry helyére nevezném be idővel, feküdni fog neki az a szerepkör.
Igazad van teljesen, a stílus nem a formától függ de beleszokni egy csapat rendszerébe, felvenni az új csapat stílusát az ő esetében csak idő kérdése, semmi más, idő. Egy technikailag ennyire képzett játékosnál ez nem jelenthet problémát. Ennek a rendszernek amiben játszik a barca pont egy ilyen fizikálisan kimagasló, technikás, jól fejelő és távolról is veszélyes 9-es kell. Ha formában lesz és tényleg hozzászokik a rendszerhez akkor új távlatokat fog nyitni a támadásainkban, Xavinak és Andrésnek is több tere lesz ha a védelemből két embernek kell rá figyelni középen, Henryról és Messiről nem is beszélve.ElBartimaeus írta:Definiáljuk, hogy jó formában. Bejönnek azok a dolgok, amire képes, tehát passzolni, lőni, cselezni. Talán valami ilyesmi. A stílus nem a formától változik.madmushroom írta: Hihetetlen elfogultság kell ahhoz, hogy azt gondolja bárki is, hogy Bojan egy jó formában lévő Ibrát ki tud szorítani. Hol élünk kérem? Bojannak millió dolgot kell még megtanulnia.Bojan stílusa egyezik a Barcáéval, Ibráé még nem és soha nem is fog annyira, mint a fiatal csatárunké. Jó formában lévő Ibra sem lesz mindenképpen olyan HASZNOS tagja a CSAPATNAK, mint amilyen egy Krkic lehet, ha belejön.
Definiáljuk, hogy jó formában. Bejönnek azok a dolgok, amire képes, tehát passzolni, lőni, cselezni. Talán valami ilyesmi. A stílus nem a formától változik.madmushroom írta: Hihetetlen elfogultság kell ahhoz, hogy azt gondolja bárki is, hogy Bojan egy jó formában lévő Ibrát ki tud szorítani. Hol élünk kérem? Bojannak millió dolgot kell még megtanulnia.
Hihetetlen elfogultság kell ahhoz, hogy azt gondolja bárki is, hogy Bojan egy jó formában lévő Ibrát ki tud szorítani. Hol élünk kérem? Bojannak millió dolgot kell még megtanulnia.ElBartimaeus írta:Most látom, hogy nem kell tartanom attól, hogy idén lényegesen gyengébbek leszünk, ami a befejezéseket illeti.(Ibrával kapcsolatban a gyanúim egyelőre beigazolódtak, bár az ő játéka még könnyen javulhat) De ha mégse javulna, akkor se lenne gond, mert ott van egy olyan Bojan Krkicünk, aki idén végre robbanthat, akár ki is szoríthat egy jó formában lévő Ibrát! (szerintem, hiszen ő beleillik a mi játékunkba!
) Ha meg Pedro lenne jobb mint Henry szélen és Henry jobb lenne középen, mint Ibra, akkor is lenne megoldás. Ezért nem függünk nagyon Ibra jó szereplésétől. (Bocs, hogy felhozom megint, de Samu nagyon sokat segített mindig, pusztán a helyezkedésével, elmozgásával teret tudott nyitni, lehetőséget adott egy esetleges lövésre, vagy beindításra, ami megnehezítette a védekezést ellenünk. Bojan is tudna hasonlóan játszani, ezért nem tartok attól, hogy Ibra nem fog betörni a résekbe, nem fog kicsit keresztbe mozogva teret nyitni és elmozogni a védőtől. Ha meg fog, akkor még jobb.
)
Caceresnek volt néhány rossz megoldása az első meccsein. Minél jobban belejött, nem stresszelt, annál jobban játszott. Az idény vége felé, nekem tetszett a játéka, nem tudom Pep mért nem bízott benne. (valószínűleg az edzéseken nem szerepelt jól) Drágán vettük, ennél többet érdemelt volna, vissza hozzánk aligha kerül, mert ha jól játszik, akkor a Juve úgyis él a vásárlási opciójával. Ha rosszul játszik akkor nekünk se fog kelleni, és fillérekért adjuk majd el, valami kisebb csapatnak.menyus14 írta: azért Caceres tényleg rosszul játszott elég elképesztő szarvashibákkal, besz.rva, Henry viszont az első szezonjában is lőtt tizenakárhány gólt, ami nem rossz, csak azelőtti teljesítményeihez képest.
Ibra meg még csak most jött, játszott 3 meccset rosszul, ellentétben Henryval és Cáceres-szel, akik egy idényen át úgy játszottak, ahogy.
nem szabad leírni.
akit sajnálok az Hleb, itt nem játszott sokat. ettől függetlenül meg kellett volna tartani, mert szerintem baromi jó playa. remélem jövőre visszatér!
Tudom, csak elmerengtem!miihii írta:Már nem fogják odaadni,ezek végleges számozásokBokke írta:
A 7-est adják oda Pedro-nak!
Illene hozzá!