Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az idei szokásost eddig, kb 1 óra múlva ápoltatni is fogja magát, ájulás közeli állapotban lesz,majd vagy nyer,vagy nemszajko írta:Djoko mit művel?
Helyesbítek, 16tól lesz, de valószínű az csak egy sac/kb időpont, mivel úgy vélem,hogy az is a center pályán lesz, a Djoko-Berdych után, ami most kezdődik, szal változó,h mikor kezdődik... ahogy vége az első elődöntőnek.szajko írta:Holnap 2-től,akárcsak a Djoko-Berdych meccs.S.Agüero írta:Mikor lesz a Murray-Nadal meccs?
Egyáltalán ma lesz?
Szerinted én miért szurkoltam neki?ozsimiki írta:jobban örültem volna Pironkovának, csinosabb(jó nagy szakmai indok mi ?
)
jobban örültem volna Pironkovának, csinosabbszajko írta:A Zvonareva-Pironkova meccset néztem az 1. szett után azt hittem simán lehozza Pironkova,de sajnos nem így lett...ozsimiki írta:Serena Williams-Kvitova 7-6, 6-2
Zvonareva-Pironkova 3-6,6-3,6-2
döntőben tehát Serena-Zvonareva, érik egy újabb GS Williamsnek
Egyébként Zvonarevat nem érzem képesnek arra,hogy legyőzze Serena-t,de történhetnek csodák
A Zvonareva-Pironkova meccset néztem az 1. szett után azt hittem simán lehozza Pironkova,de sajnos nem így lett...ozsimiki írta:Serena Williams-Kvitova 7-6, 6-2
Zvonareva-Pironkova 3-6,6-3,6-2
döntőben tehát Serena-Zvonareva, érik egy újabb GS Williamsnek
Kösz.szajko írta:Holnap 2-től,akárcsak a Djoko-Berdych meccs.S.Agüero írta:Mikor lesz a Murray-Nadal meccs?
Egyáltalán ma lesz?
Holnap 2-től,akárcsak a Djoko-Berdych meccs.S.Agüero írta:Mikor lesz a Murray-Nadal meccs?
Egyáltalán ma lesz?
Ezt köszi,hogy belinkelted...
pont néztem ismétlését délutánGame90 írta:Babos Timi is vezet 5-2-re, ő szervál, meccslabdája van, aztán elbukja a döntő szettet 8-6-ra...
Ez volt már?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Qu5_wVUi__4&
sajnos egészben nem,de még csak hosszabban se, lesz egy 1órás összefoglaló az egész napról,de én keveslem, biztos nem volt elég kes,h normálisan ismételgessenek (pl Eurosport) ahelyett régi sz.rokat ismételnek 2odosztályú meccseket,stbszajko írta:Visszatérve a teniszhez...
Nem ismétlik valahol a meccseket?![]()
A Murray - Tsonga összecsapást megnézném szivesen.
Jah,akkor okés,csak valóban megtévesztett az a bizonyos smileylluisllach89 írta: Levágtam mit mondtál, pusztán érdeklődtem a wtf szmájli ellenére![]()
Levágtam mit mondtál, pusztán érdeklődtem a wtf szmájli ellenéremiihii írta:De igen.És?lluisllach89 írta:
Szerk.: Miihii!
Rossi nem Inter fan?
Én csak azt akartam mondani,h tökmindegy számomra,h egy motoros kinek szurkol fociban,nem azért szeretem.Illetve szurkolhat valaki a BARCÁnak is,ha egyszer nem szeretem