Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Director del Fútbol
Hello!
Biztos elhanyagolható információ, de azért szerintem fontos, hogy a Játékoskeretnél elég elavultak az infok. Tudom, hogy sok munka megcsinálni újra, de első lépésként bőven elég lenne levenni pár ember (Rijkaard). Egyébként pár játékos profiljának megírásában szívesen segítek, PÜ-ben elértek.
üdv.
Biztos elhanyagolható információ, de azért szerintem fontos, hogy a Játékoskeretnél elég elavultak az infok. Tudom, hogy sok munka megcsinálni újra, de első lépésként bőven elég lenne levenni pár ember (Rijkaard). Egyébként pár játékos profiljának megírásában szívesen segítek, PÜ-ben elértek.
üdv.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Szevasztok!
A Sportdöntőbíróság a Barca javára ítélt címü ciknek az utolsó bekeszdésébe kötnék bele
Úgy tudom, hogy a G14-ek érték el azt, hogy anyagi kompenzációt kelljen fizetnie a klubbok felé a FIFA-nak. Még híradóban hallottam és hogy ezzel fel is osztlott a G14-ek érdek képviselete, ez is feltétele volt a FIFA-nak.
A Sportdöntőbíróság a Barca javára ítélt címü ciknek az utolsó bekeszdésébe kötnék bele

Úgy tudom, hogy a G14-ek érték el azt, hogy anyagi kompenzációt kelljen fizetnie a klubbok felé a FIFA-nak. Még híradóban hallottam és hogy ezzel fel is osztlott a G14-ek érdek képviselete, ez is feltétele volt a FIFA-nak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nagyon élvezném ,hasznos lenne egy cikk szerintem a felkészülési meccsek után is, a mutatott játékról de főleg a játékosok tejesítményéről akár osztályozva is őket. Köszönettel
Egy kis hiba jelentés a Chivas elleni meccsről íródott cikkel kapcsolatban:
Keita (Keita, 75'),
Nekem egy picit ez furcsa, hogy Keitát hogyan cserélhette önmaga, hacsak nincs még egy Keitánk, (akkor elnézést)!
G.
Keita (Keita, 75'),
Nekem egy picit ez furcsa, hogy Keitát hogyan cserélhette önmaga, hacsak nincs még egy Keitánk, (akkor elnézést)!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hoppá ridikül!
Megjavult az eurobarca órája is!
Köszönjük!
Megjavult az eurobarca órája is!
Köszönjük!

Ha már szóba került a nap képe... jobban illett volna ide, hogy: Ez sem megoldás Messi ellen...

- Danka00792
- Director del Fútbol
Blest írta:jelöld ki az egereddel...Danka00792 írta:..

- Danka00792
- Director del Fútbol
Hi!
A nap képével lenne egy kis problémám, méghozzá az, hogy a képre irt szöveg fehér, és (a mai képen nem) sokszor nem lehet elolvasni, mert a háttér is fehér. Szerintem jó lenne valami élénkebb szinnel irni. Például gránátvörössel, vagy például kékkel.
Olykor hosszú perceket töltök azzal el, hogy mi is van odaírva.
A nap képével lenne egy kis problémám, méghozzá az, hogy a képre irt szöveg fehér, és (a mai képen nem) sokszor nem lehet elolvasni, mert a háttér is fehér. Szerintem jó lenne valami élénkebb szinnel irni. Például gránátvörössel, vagy például kékkel.
Olykor hosszú perceket töltök azzal el, hogy mi is van odaírva.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ez nem ide tartozik, legközelebb megfelelő topikban kérdezd.Nastradamus írta:Azt megmondaná valaki, hogy miért tűnik el egy csomó korábbi hozzászólásom-nem egy éve írtam, hanem tegnap + mondjuk 2 napja
Amúgy meg olvasd el a felhívásokat, szabályokat, abból kiderül, hogy mi miatt lett törölve vmi.
- Nastradamus
- Jugador del Barça
Nem írtam semmi csúnyát!MeNnOn írta:lehet azért ,mert olyanokat írsz nem?vagy nemtudom..Nastradamus írta:Azt megmondaná valaki, hogy miért tűnik el egy csomó korábbi hozzászólásom-nem egy éve írtam, hanem tegnap + mondjuk 2 napja
Se azt, hogy nuni, se azt hogy kuki

- MeNnOn
- Jugador del Barça
lehet azért ,mert olyanokat írsz nem?vagy nemtudom..Nastradamus írta:Azt megmondaná valaki, hogy miért tűnik el egy csomó korábbi hozzászólásom-nem egy éve írtam, hanem tegnap + mondjuk 2 napja

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- Nastradamus
- Jugador del Barça
Azt megmondaná valaki, hogy miért tűnik el egy csomó korábbi hozzászólásom-nem egy éve írtam, hanem tegnap + mondjuk 2 napja 

Bocs..visca el barca írta:Stefano Fiorenak semmi köze ahhoz akit itt irtam...Stefano most a B ligában kolbászol vhol (Mantova talán?)
Azt hittem hogy ő még a Fiorentinában játszik...
Akkor viszont nem tudom ki ez a Fiore.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Stefano Fiorenak semmi köze ahhoz akit itt irtam...Stefano most a B ligában kolbászol vhol (Mantova talán?)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Fiore korábban olasz válogatott is volt ,a 2000-es EB-n kezdő játékos volt ,emlékszem rúgott egy nagy gólt is ,a belgáknak..visca el barca írta:A 69. percben sikerült a szépítés a Fiorentinának, Pasini ügyesen összehúzta a Barca védelmét és indította Fiorét, aki Valdés alatt is el tudta lőni a labdát.
Ők kik? Próbajátékosok a Fionál? Csak azért bátorkodom megkérdezni, mert a liláktól nem ismerek ilyen játékost. (ráadásul az itt leírt összeállításban sincsenek ilyen nevűek)
Játszott az Udineseben ,Lazioban ,Valenciában
Még asszem a Barca ellen gólt is lőtt...
- visca el barca
- Presidente del Barça
A 69. percben sikerült a szépítés a Fiorentinának, Pasini ügyesen összehúzta a Barca védelmét és indította Fiorét, aki Valdés alatt is el tudta lőni a labdát.
Ők kik? Próbajátékosok a Fionál? Csak azért bátorkodom megkérdezni, mert a liláktól nem ismerek ilyen játékost. (ráadásul az itt leírt összeállításban sincsenek ilyen nevűek)

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
De, javítottam...M19 írta:A Barcelona által is megkörnyékezet Didier Drogba a most következő hétre várja a döntést a jövőjével kapcsolatban, tehát eldőlt, hogy az elefántcsontparti marad Londonban, avagy máshova, például Barcelonába igazol.
Nem eldől?
- M19
- Barça B
A Barcelona által is megkörnyékezet Didier Drogba a most következő hétre várja a döntést a jövőjével kapcsolatban, tehát eldőlt, hogy az elefántcsontparti marad Londonban, avagy máshova, például Barcelonába igazol.
Nem eldől?
Nem eldől?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ő itt az Atyaúristen, a mindenes, a legfőbb cikkíró, a tulajdonos, a primus inter pares.menczel írta:Nem tudom ki ez a Z. Iván pontosan de nagyon respektálom.Sokat, jó szinvonalon ír szóval Thank You

Nem tudom ki ez a Z. Iván pontosan de nagyon respektálom.Sokat, jó szinvonalon ír szóval Thank You