Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Blest írta:jelöld ki az egereddel...Danka00792 írta:..
Ez nem ide tartozik, legközelebb megfelelő topikban kérdezd.Nastradamus írta:Azt megmondaná valaki, hogy miért tűnik el egy csomó korábbi hozzászólásom-nem egy éve írtam, hanem tegnap + mondjuk 2 napja
Nem írtam semmi csúnyát!MeNnOn írta:lehet azért ,mert olyanokat írsz nem?vagy nemtudom..Nastradamus írta:Azt megmondaná valaki, hogy miért tűnik el egy csomó korábbi hozzászólásom-nem egy éve írtam, hanem tegnap + mondjuk 2 napja
lehet azért ,mert olyanokat írsz nem?vagy nemtudom..Nastradamus írta:Azt megmondaná valaki, hogy miért tűnik el egy csomó korábbi hozzászólásom-nem egy éve írtam, hanem tegnap + mondjuk 2 napja
Bocs..visca el barca írta:Stefano Fiorenak semmi köze ahhoz akit itt irtam...Stefano most a B ligában kolbászol vhol (Mantova talán?)
Fiore korábban olasz válogatott is volt ,a 2000-es EB-n kezdő játékos volt ,emlékszem rúgott egy nagy gólt is ,a belgáknak..visca el barca írta:A 69. percben sikerült a szépítés a Fiorentinának, Pasini ügyesen összehúzta a Barca védelmét és indította Fiorét, aki Valdés alatt is el tudta lőni a labdát.
Ők kik? Próbajátékosok a Fionál? Csak azért bátorkodom megkérdezni, mert a liláktól nem ismerek ilyen játékost. (ráadásul az itt leírt összeállításban sincsenek ilyen nevűek)
De, javítottam...M19 írta:A Barcelona által is megkörnyékezet Didier Drogba a most következő hétre várja a döntést a jövőjével kapcsolatban, tehát eldőlt, hogy az elefántcsontparti marad Londonban, avagy máshova, például Barcelonába igazol.
Nem eldől?
Ő itt az Atyaúristen, a mindenes, a legfőbb cikkíró, a tulajdonos, a primus inter pares.menczel írta:Nem tudom ki ez a Z. Iván pontosan de nagyon respektálom.Sokat, jó szinvonalon ír szóval Thank You