Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi így máris érthetőbb.barcafan0911 írta:EszközökLetöltöttem, de elmondanád ez mit jelent?
pl.:
PsicoTSI Terminus Edition 1.0.24
Defending [Form=High]=6.46
Defending [Form=Average]=6.5
Defending [Form=Low]=6.56Hattrick
Psico tsi
Ott fölül pedig állítsd át a nyelvet magyarra. Amúgy a játékosod fő képességeit mutatja, hogy hol tart a fejlődésben. Így tudhatod hogy mikor fog szintet lépni.
EszközökLetöltöttem, de elmondanád ez mit jelent?
pl.:
PsicoTSI Terminus Edition 1.0.24
Defending [Form=High]=6.46
Defending [Form=Average]=6.5
Defending [Form=Low]=6.56
Letöltöttem, de elmondanád ez mit jelent?barcafan0911 írta:Psico tsi. Én azt használom.Hunter91 írta:Valamelyik oldalon láttam segédprogramokat a játékhoz, Ti használtok ilyet?
Szerk: mondjuk inkább ez csak amolyan kiegészítő progi. Ha firefoxod van akkor ezt a linked nyisd meg. Ez a verzió kompatibilitis a firefox 6-tal.
http://downloads.mozdev.org/psicotsi/psicotsi_1024.xpi
ElBartimaeus írta:Sőt, ha nagyon sokat akarsz eladni olyasmi minőségből, mint amit ide írtál (19 éves jó főskillel), akkor talán azt is meghúznám, hogy 2 hétig formát edzek. Az nagyon megdobja a TSI-t, amitől sokkal jobb pénzt kaphatsz értük
Én a helyedben most az erőnlétet felnyomnám legalább 30%-ra, így egy, max kettő hét alatt felmegy majd az erőnlétük jó-remek-re, aztán max 12%-on hagyd! Magasabb erőnléttel jobban elmennek a játékosok. Sőt, ha nagyon sokat akarsz eladni olyasmi minőségből, mint amit ide írtál (19 éves jó főskillel), akkor talán azt is meghúznám, hogy 2 hétig formát edzek. Az nagyon megdobja a TSI-t, amitől sokkal jobb pénzt kaphatsz értük.FtcSikiHun írta:mindenféle
Psico tsi. Én azt használom.Hunter91 írta:Valamelyik oldalon láttam segédprogramokat a játékhoz, Ti használtok ilyet?
Igen.Hunter91 írta:Valamelyik oldalon láttam segédprogramokat a játékhoz, Ti használtok ilyet?
Igen, e felől én is érdeklődnék.Hunter91 írta:Valamelyik oldalon láttam segédprogramokat a játékhoz, Ti használtok ilyet?
Szerintem igen.FtcSikiHun írta:Silvério Mendes (273689025)
Portugal 18 éves és 104 napos, következő születésnap: 2010-04-14
Tulajdonos: Nagy-Magyarország (2010-02-07 óta)
TSI: 430
Fizetés: 74 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 5/20 középszerű
Ezt 12.000ért megveszik?
30000eFt-ért vihetőAuron írta:A hozzáértőket kérdezném vagy a "helyi gurut" hogy mennyiért lenne érdemes eladni őt:
Vitaliano Tanini (221590958)
Italia 29 éves és 47 napos, következő születésnap: 2010-06-09
Forma: jó, erőnlét: jó
Bajkeverő alak, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és középszerű vezetői képessége van.
Tulajdonos: Newpest Ground (2009-09-10 óta)
TSI: 2 590
Fizetés: 295 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Betöltés... Betöltés...
Jelenlegi képességek
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 1/20 katasztrofális
Játékszervezés: 9/20 nagyszerű
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
A szerdai napi frissítés előtt kell váltani, akkor már az új edzést kapják meg.Pety-d írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha hét közben váltok edzést, akkor mi történik?
Cumbee írta:
Nem jó. Most akarod eladni a játékosaidat és az összes TSI-je a béka segge alatt van, mert gyenge-középszerű erőnlétük van. Mivel fiatal játékosaid vannak, így szerintem tedd az erőnlétet olyan 10% környékére és akkor már tudsz majd velük kezdeni valamit.(Így a meccseken is jobban teljesítenek majd)
Nem jó. Most akarod eladni a játékosaidat és az összes TSI-je a béka segge alatt van, mert gyenge-középszerű erőnlétük van. Mivel fiatal játékosaid vannak, így szerintem tedd az erőnlétet olyan 10% környékére és akkor már tudsz majd velük kezdeni valamit.(Így a meccseken is jobban teljesítenek majd)FtcSikiHun írta:CFirpo3 írta:Sokmindentől függ(erőnlétedzés aránya, segédedzők száma, edzésintenzitás...), de úgy kb 4 hét.FtcSikiHun írta:Ha például Gólszerzést edzek akkor hány nap-hét-hónap míg fejlődik a játékos pl.: megfelelőről-jóra?
szerk.: 17-19 évesen
Erőnlétedzés aránya: 5%
Segédedzők: 2 ( de cask azért 2, mert mínuszba van a pénzügyem, és ne nagyon menjen ezekre a pénz)
Edzésintenzitás: 100%
Így megfelel? Vagy valamin változtatni kell?
Semmi. Ha csütörtök előtt váltasz, akkor csütörtökön azt fogja edzeni, amire váltottál. Amiért gond lehet a váltás, az a játszott játékosok. tehát ha pl. szombaton még játék szervezést edzettél és ezért mondjuk 4-5-1-et játszattál és kedden döntesz úgy, hogy akkor mégis inkább gólszerzést edzel, akkor hiába játszatsz már barátságoson 3 csatárt, 2 játékos edzését buktad az adott héten a szombati meccsed miatt. Ha a felállások passzolnak, akkor szerintem nincs para a váltással.Pety-d írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha hét közben váltok edzést, akkor mi történik?
Jó ez..FtcSikiHun írta:Erőnlétedzés aránya: 5%
Segédedzők: 2 ( de cask azért 2, mert mínuszba van a pénzügyem, és ne nagyon menjen ezekre a pénz)
Edzésintenzitás: 100%
Így megfelel? Vagy valamin változtatni kell?
CFirpo3 írta:Sokmindentől függ(erőnlétedzés aránya, segédedzők száma, edzésintenzitás...), de úgy kb 4 hét.FtcSikiHun írta:Ha például Gólszerzést edzek akkor hány nap-hét-hónap míg fejlődik a játékos pl.: megfelelőről-jóra?
Sokmindentől függ(edző, erőnlétedzés aránya, segédedzők száma, edzésintenzitás...), de úgy kb 4 hét.FtcSikiHun írta:Ha például Gólszerzést edzek akkor hány nap-hét-hónap míg fejlődik a játékos pl.: megfelelőről-jóra?
Nem edzenek minden nap!Pety-d írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha hét közben váltok edzést, akkor mi történik?