Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rosszul emlékeztem, ill az elmúlt két olimpia időrendjéből indultam ki. Akkor, Sydney-ben és Athénban is szombat és vasárnap voltak a döntők. Itt Pekingben pénteken és szombaton délelőtt - magyar idő szerint - lesznek a döntők.Perrero írta:Nem azt mondtad, h kajak-kenu is aznap vanVarga Tamás írta:A magyar érdekeltségre egyetlen remény van, az a férfi vízilabda-döntő. A többiben nem vagyunk érdekeltek. lesz még 6 bokszdöntő, de ők már elbúcsúztak, meg maraton, és ritmikus sportgimnasztika.
Naggyon jó ötlet,mégha délelőtt lesz akkor isOrdog írta:Közben lehet lesz egy olyan megoldás, hogy megyünk majd hajnalban Olimpiát nézni szabadtéren a deákhoz, ha lesz vmi (nyílván lesz) érdekfeszítő esemény...
Vki nem tudja mik lesznek 23-24 közti hajnalban ill. 24-én reggel ami érdekelhetné a társaságot??
Azt tudom, hogy 9:40-kor kezdődik a vízilabda-döntő a férfiaknál. Hajnalban nem sok minden lesz, mert már csak döntőket rendeznek, azok meg délelőtt lesznek. A férfi kosárdöntő 8:30-kor lesz. A férfi kézidöntő 9:45hkor.Ordog írta:Közben lehet lesz egy olyan megoldás, hogy megyünk majd hajnalban Olimpiát nézni szabadtéren a deákhoz, ha lesz vmi (nyílván lesz) érdekfeszítő esemény...
Vki nem tudja mik lesznek 23-24 közti hajnalban ill. 24-én reggel ami érdekelhetné a társaságot??
Örülnék, ha így lenne, de az az igazság, hogy a húzódásomra már háromszor sérültem rá eröltetés miatt, úgyhogy megfogadtam, hogy bármit kelljen lemondani miatta, mostmár kipihenem rendesen.riboo írta:Nézz oda a svihák elzárkózik az átigazolástól....( talán túl nagy ár az 1 Pilsner?! ) inkább nem is futballozik!!!
Helló Fiúk-Lányok!A többi EuroBarçás írta:...
15. barca99 (foci, szállás kellene!)
16. Varga Tamás (foci csak kapuban, mert futni nem tud, és nem is hajlandó, szállás van, ha nem raknak be munkanapot, akkor megyek)
17. Savi (foci alap,szállást megoldom,vagy Csongor.. Very Happy )
18. Iván (foci mindenképp, szállás nem kell)
20. mypeter ??? (ha le tudok mondani egy esküvőt) (foci igen, szállás van)
Oké. Teljesen jogos.. Nah, majd megoldom valahogy, egy éjszakát még alvás nélkül is kibír az ember 20 évesenPerrero írta:Bocsi Primitive nem kertelek, de nem szívesen engedek be 1 tök idegen formát...