Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Benz es Kun igen, Lewa hasonlo suta mint Lajos.Nero. írta:Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
Így nehéz lesz a meccs, meg a szezon is.
Agüero és Lewa sem nagyon panaszkodhat a kiszolgálásra, Benzema pedig inkább kiszolgál. Ne feledjük azt sem, hogy a Liverpoolban is ontotta a gólokat. Mondjuk akkoriban nem szórakozott el ennyi ziccert, az tény.Nero. írta:Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.

Nincs, de cserébe itt egy szomorú krumpli.Lionel Kicsi Messi írta:Valakinek nincs egy olyan statisztikája, hogy hány labdát adott el ma Roberto?

Egyébként miért lett ma ő a bűnbak, ha szabad megkérdezni? Többen is őt szidjátok, csak nem tudom, hogy miért..Lionel Kicsi Messi írta:Valakinek nincs egy olyan statisztikája, hogy hány labdát adott el ma Roberto?
még az 1. félidőben, amikor a középpályán rosszul vette át. Lényegtelen, mert mellette Busi, Rakitic, Digne is gyenge. De továbbra is tartom: ezeken a meccseken fog kijönni h mennyire kevés lesz ez a szélső hátvéd kombináció (Digne, SR)palesz77 írta:Melyik volt amugy SR 3. hibaja? Amikor Gundi elhozta tole mikozbeb a foldon volt? Vagy volt mas is? Nem remlik, azert kerdem.
Masodik feldiore szetestunk, kar erte, mert az elso felidohoz kozuk nem volt.
Arda meg ne a kozeppalyan jatsszon ezentul ha lehet..
Nem mellesleg akkor legalább nem sérülnének le ha már eleve veszett a meccs...geridoss írta:Nem tudom LE miért nem bontja meg az MSN-t, jelenleg akármelyik lejönne, rosszabbak nem lennénk. Mind a három el van tűnve ma. Remélem nem cseszünk rá erre a töketlenkedésére komolyabban. Ez az egy ami borzasztóan idegesít benne...
Érzik biztosan, hogy úgysem lesznek lecserelve, ha ez nem így lenne, lehet kicsit jobban hajtanának.