Mikaos írta:Aki inkább Robinho leigazolása ellen van (pl. én), az elsősorban nem a technikai tudását firtatja, hanem a hozzáállását a focihoz, a csapathoz. Természetesen nem ismerjük őt személyesen, ezért mi is csak az újságokból és nyilatkozatokból tudunk szemezgetni - pl. kapásból eszembe jut az, amikor télen a csapat kérésére Pep nemet mondott az igazolásra (az indok akkor az volt, hogy: "nem lenne jó, mert megbontaná a csapategységet").
Nálam a technikai tudás felett áll az egységesség megtartása (szerintem ez nemcsak a foci területén érvényes dolog).
Ugyanakkor afelől is vannak kételyeim, hogy Robinho tudása elég lenne-e a Barcába?! Mert az nem kérdés, hogy valszeg 300-at tud dekázni, "600" biciklicselt tud egyhuzamban megcsinálni, de szerintem a játékintelligenciája nem éri el azt a szintet, ami a mi csapatunkba elengedő lenne. Konkrétan olyan hiányosságokra gondolok, hogy nem lát a pályán, állandóan lehajtott fejjel játszik, szinte csak magára figyel, saját szórakozását előtérbe helyezi -> akkor játszik csak jól, ha saját mulatása éppen megegyezik a csapat érdekeivel is.
Itt a pont.
A Robinnyo "ügyet" azért nem akarom komolyan venni,mert tavaly kinyilatkoztatták a srácaink,h nem szeretnék,ha jönne a kis brazil.Ez nekem többet jelent,mint bármilyen fórumer okfejtése a zsenialitásáról,szükségességéről.
Az én véleményemet is tükrözi,amit a második részben leírtál.Ügyes gyerek ez,de igen öncélú a játéka,trükközése.Ráadásul gyakran hasztalan,értelmetlen ugrabugrálnia a labda fölött.