Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, kellemetlen, hogy ma este egy épkézláb emberünk sincs a padon. Igy csak azokban reménykedhetünk, akik már a pályán vannak.Messias2 írta:Ha lenne egy Rafinha a padon, simán lehoznám Busit.
Az X-el is ugyanott vagyunk amugy osszessegeben, ha nem nyerunk, akkor tobb pontot mar nem hullajthatunk. Max lelektanilag jonne jobban, de most nem ugy tunnek a sracok nekem, mint akik a padlon lennenek.. Csak be kene rugni a helyzeteket ugye.Feast4 írta:Még kettő az sok... Jó lenne ha egyáltalán X-re kihoznánk.Kelemen Berti írta:Messi, még időben
Még kettő az sok... Jó lenne ha egyáltalán X-re kihoznánk.Kelemen Berti írta:Messi, még időben
Vannak elegen, akik kárognak meg sírnak. Gondolom a meccs után a fél forum elzavarja Enriquét meg le igazolja a Thiago Silva / Pogba kettőst.csababarca írta:Benyaltatok egy optimistapista bélyeget?Nero. írta: Detto. Vezetjük a bajnokságot még mindig, a többiek érdekeltek a BLben,mi már nem. Meglehet még ez, de honnan leadtuk,úristen...
Ha nem rúgunk kapura, úgy hiába a jó játék.
Nyilvan folyamatos rossz dontesekkel nem lehet meccset nyerni. De a mostani jatekunk nekem nem elkeseredesre ad okot, ha begyotrunk egyet szerintem atszakad a gat. Vannak rossz teljesitmenyek ma, rengeteg a kihagyott helyzet, de ez boven biztato ma szerintem.csababarca írta:Benyaltatok egy optimistapista bélyeget?
Ha nem rúgunk kapura, úgy hiába a jó játék.
abszolút egyetértek. Egyébként ezzel sem lenne baj ha LE lehozná akiket le kell hozni, Messi meg pl. ha tudja h nem megy a szabadrúgás átadhatná másnak stb. És ilyen apróságok ha meg lennének lépve jönne az eredmény isBob_Marley írta:Fáradtság nálam ez, mikor rossz döntéseket hozunk. Kapu előtt, hátul elváltunk, rossz passz. Olyan lehetőségek vannak, amiből bajnokságot lehet nyerni. Mentális fáradtság ez.
HRG > MSNNero. írta:Detto. Vezetjük a bajnokságot még mindig, a többiek érdekeltek a BLben,mi már nem. Meglehet még ez, de honnan leadtuk,úristen...palesz77 írta:Nem tudom mikor toltuk ilyen jol legutobb, eskuszom nem ertem a sok sirast. Meg ha ki is kapunk, ilyen jatekkal siman nyerhetjuk a hatralevo meccseket.