Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert miért ne?visca el barca írta:carvajal meg a szűk elit?azért komoly h már péntek délelőtt elkezdted szürcsölni a 7végi adagodat
carvajal meg a szűk elit?palesz77 írta:Ezt a hírt én se venném készpénznek, egybehangzó sajtóértesülések szerint 3 hónapja Reus megegyezett a Reallal, azóta meg hosszabbított már.. Mondjuk benne van, hogy igaz, de közel sem biztos.
Viszont ha tényleg az, akkor Danilonak külön gratulálok, van kb 3 top klub, ahol van olyan fiatal jobbhátvéd, aki sanszos, hogy a szűk elitbe fog tartozni a posztján - vagy már most is annak mondható -, erre pont ilyenbe menne? Nem túl logikus..
Most néztem,hogy a Rio Ave tulajdonában van, és ő adogatta kölcsönbe a Castillának is, meg 2. éve a Monaconak. Opciós joga van a Monaconak a srácra, ha jól értelmezem,akkor 4 millió font az ára. Gondolom a Monaco megvenné ennyiért, nekünk(vagy akik viszik, annak) meg többszöröséért.Balinho írta:
Fabinhot nem ismerem (őt amúgy végleg vette meg a Monaco, vagy csak kölcsönben van a Realtól, mert akkor felejtős), lehet, hogy tök jó, meg stb... D.
Sajnálnám, ha igaznak bizonyulna, mert a Realnak igazán nincs szüksége rá, és ha Arbeloa megy is, Carvajallal olyanok lesznek, mint Coentrao meg Marci a balon. Valaki ki fog szorulni és meg fogja szívni. De ezzel is eléri a Real, hogy a jövő évi legnagyobb hiányposztunkra ne tudjuk az elérhetők közül az egyik legjobbat elhozni, úgyhogy nekik már ezért is megéri.visca el barca írta:Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Danilo, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto brazil bekkje döntött a jövőjéről, és a nyáron a Real Madridhoz szerződik.
fabinhonak én amugy örülnék. igaz nem világsztár, de egy-két monaco meccs alapján amit láttam, olyan mint habony, egy jómunkásember. talán egy próbát megérne.
Utánanéztem, 2013-ban a Castillaban játszott kölcsönbenvisca el barca írta:Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Danilo, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto brazil bekkje döntött a jövőjéről, és a nyáron a Real Madridhoz szerződik.
fabinhonak én amugy örülnék. igaz nem világsztár, de egy-két monaco meccs alapján amit láttam, olyan mint habony, egy jómunkásember. talán egy próbát megérne.
Utóbbi teljesen középszer, megy, mint a gép, de semmi extra.Bob_Marley írta:Ezek a listák, meg átigazolási "pletykák" számomra mind arra utalnak, hogy Olaszország felé nézelődünk , de ha csak a múltat veszem, akkor Coco vagy Zambrotta sem váltotta meg a világot. Spanyolországban érdemesebb lenne nézelődni, itt van ez a Vieto gyerek de középpályára ez a Cherysev is remek játékos. Nem azt mondom ők kellenének, de választék lenne a Ligában, s nem csilliárdokat kellene elkölteni.
van. iniestával el kell fogadtatni ua. mint xavival, hogy jövőre egyre kevesebbet játszik. ő láthatóan előbb elfáradt mint xavi. mig utobbi azért 32 évesen bőven toppon volt, ini már közel sincs.kristop írta:van jó megoldás? vagy csak kevésbé rossz?
Simán meglennénk, legalábbis nem kéne izgulni, hogy nyerünk-e valami trófeát vagy ilyesmi.visca el barca írta:olyant trollinvázió van itt mostanában, hogy nehezen tudok szelektálni ki.Balinho írta:Erről a listáról remélem sikerül elhozni a Clyne-Großkreutz-Henderson-Austin négyest és akkor meg is vagyunk évekre.
olyant trollinvázió van itt mostanában, hogy nehezen tudok szelektálni ki.Balinho írta:Erről a listáról remélem sikerül elhozni a Clyne-Großkreutz-Henderson-Austin négyest és akkor meg is vagyunk évekre.