Javítva.Perrero írta:a Caceres bemutatásáról szólo cikkhez... bemutatták Cacereszt a cime, kell oda az a Z
Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Andris
- Adminisztrátor
A rangokat a fórumon történő aktivitásod után kapod.Valbali írta:Lehet, hogy vak vagyok, de sehol sem találtam a rangokkal kapcsolatban. Milyen rangok vannak, hogy lehet elérni őket?
És pár oldalt visszalapozol itt, vagy a fórumtopicban inkább, és megtalálod őket.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Lehet, hogy vak vagyok, de sehol sem találtam a rangokkal kapcsolatban. Milyen rangok vannak, hogy lehet elérni őket? 

én is szeretem a lapot,és minden nap látogatom...meg még rajtam kívül úgy 1000 ember így van ezzel szerintem..barca19 írta:Tisztelt szerkeztőség!
Én ezt az boldalt nap mint nap látogatom ,szeretnék csatlakozni ehez a fantasztikus laphoz...
Remélem ez megoldható imádom a Barcelonát nem csak mint csapataot mint várost is kérem fontolják meg kérésemet
Válaszukat erre a címre várom:skorpio2005@vipmail.hu
Tisztelettel :Horváth Jacint

bocs,nem akartam beleszólni..
- barca19
- Barça B
- Kapcsolat:
Tisztelt szerkeztőség!
Én ezt az boldalt nap mint nap látogatom ,szeretnék csatlakozni ehez a fantasztikus laphoz...
Remélem ez megoldható imádom a Barcelonát nem csak mint csapataot mint várost is kérem fontolják meg kérésemet
Valakinél még hasonló gond esetleg? Bár ez egyéni hibának tűnik így elsőre...
-
- Entrenador del Barça
Bejelentkezek a főoldalon, utánna fórum kivételével akárhova lépek, kidob. Ez azért nagy probléma így hirtelen, mert nem tudok sehogysem tippelni.
(Lehet h a firefox-szommal van baj, csinál érdekes dolgokat mostanában
)
szerk: IE-vel sikerült tippelni, Mozillával továbbra is fenn áll a probléma.
(Lehet h a firefox-szommal van baj, csinál érdekes dolgokat mostanában

szerk: IE-vel sikerült tippelni, Mozillával továbbra is fenn áll a probléma.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Entrenador del Barça
de cseles volt a fiu mert ott a "het kepenek" nevezte aszitte ezzel forradalmit alkotott:))) kis agyalagyult butagyerek.. ez van.. ha nem lennenek ilyenek a foldon.. nem lehetne megkulonboztetni a hueket az okosaktol.. nem lenne viszonyitasi alap:P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.06.24. 22:42:39-kor.
- kennyke
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Valamelyik topicba most reklamozta valaki a kovetkezo oldalt: http://go-barcelona.atw.hu/!!!
csak azert irok, hogy megneztem a cikkeket, s mintha szorol szora lenne lekoppintva az Eurobarcarol.
csak azert irok, hogy megneztem a cikkeket, s mintha szorol szora lenne lekoppintva az Eurobarcarol.
-
- Jugador del Barça
bocsi nem akarok kötekedni de a gyorshírben:
Frank Rijkaard a napokban búcsúinterjút adott a Barca TV-nek, melyben visszatekintett az elmúlt öt esztendőre, a Barclonánál átélt élményeire
kimaradt 1 e
csak gondoltam szólok
Frank Rijkaard a napokban búcsúinterjút adott a Barca TV-nek, melyben visszatekintett az elmúlt öt esztendőre, a Barclonánál átélt élményeire
kimaradt 1 e

csak gondoltam szólok
Visça el Barça! Visça el Catalunya!

-
- Jugador d'estrella
Elolvastam és tényleg ott van. Sorrygrecki írta:Csak olvasni kellene néha, ott van lent pár hsz-szel a tiéd alatt.
Nem lesz minden nap, mert Titinho nem ér rá minden nap. Deccit.

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Csak olvasni kellene néha, ott van lent pár hsz-szel a tiéd alatt.Monti írta:A "napi lapszemlés" cikkekkel mi lett.Pár napja nem látok ilyet pedig jó dolog.Tetszett
Nem lesz minden nap, mert Titinho nem ér rá minden nap. Deccit.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Köszi, javítva a hírben. A flash-es kijelzőben vmi miatt nem jeleníti meg a ' jelet.torrentkiller írta:Bocsi hogy szólok de szerintem el lett írva valami.
Etoo: A Barcában már nem kell bizonyítanom című cikkben nem így kell írni a kameruni nevét? : Eto'o
Csak gondoltam szólok...
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Bocsi hogy szólok de szerintem el lett írva valami.
Etoo: A Barcában már nem kell bizonyítanom című cikkben nem így kell írni a kameruni nevét? : Eto'o
Csak gondoltam szólok...
Csak gondoltam szólok...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
EltaláltadVictorValdes19 írta:ArsHavint nem H-val kell írni csak mert wikipedian meg a googleon is azt mondja h úgy a helyes.Vagy ez megint valamiféle magyarosítás![]()

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
ArsHavint nem H-val kell írni csak mert wikipedian meg a googleon is azt mondja h úgy a helyes.Vagy ez megint valamiféle magyarosítás

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Csak nagy vonalakban a kritikákra:
Adebayor cikk, bocsi, lemaradt egy 'r' betű. Aki akarta meg is értette a mondandó lényegét.
Lapszemle:
Akkor írja meg Titi, amikor van rá ideje, nem garantáltuk, hogy minden nap lesz. Arról nem beszélve, hogy e hétvégén túl sok mindenről még a lapok sem írtak. Szóval ezért senki ne szóljon a jövőben ha nincs, biztos hogy nem lesz minden nap.
Dani Alvés - Adebayor vonulathoz:
Nem hiszem, hogy szakmai kérdéseket itt kellene magyaráznunk, de a lényeg, ha nem érthető: Dani Alvés a világ talán legjobb szélső védője, aki vitathatatlanul nagyon veszélyesen ad középre, míg eddig nem erről voltak híresek hosszú távon a Barca szélső védői, legyen szó akár Abidalról és Sylvinhóról is. Bár ebben benne van, hogy sokszor föl sem mentek a támadásokkal. Erre a változásra szerintem érdemes fölhívni a figyelmet, különösen akkor, ha Adebayor lesz a befutó. Bővebb magyarázatot ez nem igényel.
Adebayor cikk, bocsi, lemaradt egy 'r' betű. Aki akarta meg is értette a mondandó lényegét.
Lapszemle:
Akkor írja meg Titi, amikor van rá ideje, nem garantáltuk, hogy minden nap lesz. Arról nem beszélve, hogy e hétvégén túl sok mindenről még a lapok sem írtak. Szóval ezért senki ne szóljon a jövőben ha nincs, biztos hogy nem lesz minden nap.
Dani Alvés - Adebayor vonulathoz:
Nem hiszem, hogy szakmai kérdéseket itt kellene magyaráznunk, de a lényeg, ha nem érthető: Dani Alvés a világ talán legjobb szélső védője, aki vitathatatlanul nagyon veszélyesen ad középre, míg eddig nem erről voltak híresek hosszú távon a Barca szélső védői, legyen szó akár Abidalról és Sylvinhóról is. Bár ebben benne van, hogy sokszor föl sem mentek a támadásokkal. Erre a változásra szerintem érdemes fölhívni a figyelmet, különösen akkor, ha Adebayor lesz a befutó. Bővebb magyarázatot ez nem igényel.
Nem akarok kötekedni de az Adebayor Közeledik cikkbe ezt írtátok véletlenül: "hogy az Arsenal 40 milliót két Adebayorért, a Barca pedig 29-et ajánlott eddig." Szerintem ez értelmetlen mert csak egy Adebayorja van az Arsenálnak. 

-
- Entrenador del Barça
Hát mert Dani Alves egyik erősége a szélről beívelés amihez mindenképpen kell egy olyan csatár aki ezt kamatoztatni tudja. Szerintem csak ennyi a magyarázatLionel85 írta:Én azt nem értem, hogy ez a Dani Alvéses beadás dolog miért annyira fontos? És a bal oldalról Abidal vagy Sylvinho nem adhat be? Vagy ha más kerül a szélre, mint mondjuk Iniesta vagy Messi akkor ők nem adhatnak be?:S vagy télleg nem tom, nem értem.