Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2 bekapott gólnál.eimenis1212 írta:akik nem értik a cseréket és LE-t szidják azok melyik meccset nézik? Piquénak még 1 húzása volt a piros előtt (ami ugye classico kihagyással jár). Teljesen logikus volt a középső védőt 2-0-nál kiszedni ilyen esetben. Arda szintén sárgás volt és gyengén is játszott. Igy SR felment a helyére és bejött Alves (SR jobbhátvédben elég színtelenül játszott). Szval hol a probléma?
Szerintem annyi kedvük volt beállni mint gyomorrontásra menni.Most meg hogy szétcsúszott a meccs így végképp elment a kedvük.Balinho írta:Alves és Matyi együtt téptek szünetben vagy mi van velük? Megye 2 amit tolnak.
Miért lőtte volna?Csinált már máskor is vadbarom hibát mégis visszatette.csababarca írta:Jó esetben erre a szezonra kilőtte magát Matyi. Bartra ennél kisebb hibákért lett kegyvesztett.
Jó ez az X mostmár, de kikapni nem kellene, pedig simán benne van.
Tudom.Feast4 írta:Sérült!Vakmacska írta:Most jól jönne Ini a kp-n
Sérült!Vakmacska írta:Most jól jönne Ini a kp-n
Mondom, ez a nap a megfordítások napja, remélem ez a meccs nem lesz Villarreal fordításos.Deus írta:Liverpool....
Volt egy sárgája meg elhitte LE, h megvan a meccs.MichaaBee írta:Nem láttam Piqué cseréjét, tudja esetleg valaki, hogy volt-e valami indoka vagy csak pihentetni akart Lucho? Ha utóbbi, akkor szép volt...