Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, akkor azt hiszem ugyanarról beszélünk, csak más-más dologban látjuk a probléma eredetét...Én is úgy gondolom, hogy joga van eldönteni kivel akar dolgozni, és ha már ő az edző, akkor legyen is így...ez rendben van...ozsimiki írta:...
Illetve mikor nem volt kedve beállni a sorfalba a Real ellen, és előtte való meccsen összeszedte az 5. sárgát.Charlie írta:Eto'oval voltak gondok a pályán kívül. Emlékezzünk csak, amikor megtagadta a játékot, összeveszett társaival + Rijkaarddal is, mentek az üzengetések stbstb. Nem volt túl szimpatikus a viselkedése az utolsó hónapokban.
C.
Marquez lassan mehet levezetni valahova, mert bőven túl van a fénykorán.Lionel85 írta:Az még nem érv, hogy ott más poszton jól tolja. Itt középhátvédnek igazoltuk. Nem vált be. Ma már Puyol, Piqué, Milito és Márquez mögött nem sok sót enne meg.Sanama írta: Caceres meg ha feltűnt volna,akkor Juveban minden csak nem középhátvéd.
Tudom. Azért vettünk meg Abidal mögé Maxwellt és azért engedtük el a Juvéba Martínt, mert olyan szenzációs volt balhátvédben...Sanama írta:Itt egyszer játszott bal hátvédet, magához képet szeonzációsan.
Ne haragudj Ozsimiki, de szerintem egyáltalán nincs igazad...Felhívnám a figyelmedet Guardiola első sajtótájékoztatójára: "van néhány játékos, akikre nem tartok igényt: Ronaldinho, Deco és Samuel Eto'o".....ozsimiki írta:...
Én is és szerintem mindenki ezen a fórumon így gondolja, hogy Eto'o-nak mennie kellett....nem ő akart menni...az meg, hogy Ibra jött helyette az az igazság, hogy ez volt pep elsőszámú opciója....nem véletlenül kellett még 50 millát lerakni mellé...mert az Inter sem volt hülye...kihasználta a helyzetet keményen (üzletileg), ami szomorú, hogy Pepnek, még így is megérte, és meg se fordult a fejében, hogy inkább mégis a kamerunival hosszabítsunk szerződést...ozsimiki írta: nem azért ment Eto'o, mert minden áron Ibrát akartuk, hanem azért jött Ibra, mert Eto'o nak mennie kellett, ezt kellene már felfogni.
jah és Eto'o csak az Internek kellett, ezért is jött létre ez az üzlet.
bár már megtettem párszor, Neked is leírom:zsulter írta:
Ibra-Eto'o csere egyértelműen fölösleges volt....Csakis személyeskedő döntés született ebben az ügyben (Amióta Pep volt az edző folyton el akarta küldeni. Teljesítményével maradást érdemelt volna....és ha a fizetési igényét nézzük, Ibra most annál is többet keres nálunk, mint amit eto'o kért volna....változtatásra egyáltalán nem ezen a poszton lett vona szükség.
ALEXDP írta:Szerintem Ronnie-t 1 évvel később adtuk el mint kellett volna,Deco meg, én úgy láttam,meg sem közelítette nálunk korábbi formáját....
Az még nem érv, hogy ott más poszton jól tolja. Itt középhátvédnek igazoltuk. Nem vált be. Ma már Puyol, Piqué, Milito és Márquez mögött nem sok sót enne meg.Sanama írta: Caceres meg ha feltűnt volna,akkor Juveban minden csak nem középhátvéd.
Tudom. Azért vettünk meg Abidal mögé Maxwellt és azért engedtük el a Juvéba Martínt, mert olyan szenzációs volt balhátvédben...Sanama írta:Itt egyszer játszott bal hátvédet, magához képet szeonzációsan.
Kicsit szubjektív a listám, de azért meglehet nézni, mások hogyan vélekednek ezekről a játékosokról. Vannak érvek, ellenérvek minden játékosról, hogy miért érdemes nekik még adni esélyt és miért nem. Én úgy vagyok vele, hogy akinek nem elég egy év felvenni a ritmust, az nem kell ide, mivel ennél a csapatnál nem érnek rá kísérletezgetni. Azonnal beépülő játékosok kellenek, mert a sikerek viszik a csapat hírnevét. A címek minősítik a legnagyobb csapatokat.Mikaos írta:Itt szintén 6 emberről van szó, akárcsak Lionel85 listájában. (Amely listából egyébként én kivenném Ibrát.)
Nem azzal van baj, hogy kölcsönben vannak. Azzal van a baj, hogy mind annyiért jött ide, amennyi így utólag nézve pénzkidobásnak tűnik és mind úgy mehet (esetleg) el innen, hogy olcsóbban viszi el az a csapat, amelyiknél most van.FtcSikiHun írta:Szerk.: A baj azzal van, hogy ezek közül 4 (!) játékos is kölcsönben van? Ennyi erővel ott lehetett volna hagyni őket, ahol vannak, és ha majd beérnek akkor jöhetnek + egy játékos kb. 5 meccset játszott.
Lionel85 írta:A következő rossz igazolások miatt nem adnám Pep kezébe a szerződtetések jogát:
- Dmytro Chygrynsky
- Zlatan Ibrahimovic
- Keirrison
- Aleksandr Hleb
- Martín Cáceres
- Henrique Buss
Ezek közül kb. Hlebre tudom azt mondani,hogy igazad van.Lionel85 írta:A következő rossz igazolások miatt nem adnám Pep kezébe a szerződtetések jogát:
- Dmytro Chygrynsky
- Zlatan Ibrahimovic
- Keirrison
- Aleksandr Hleb
- Martín Cáceres
- Henrique Buss
Ez sztem mehet humor topikba is