Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki a 'mit is' ? érdekel, hogy 100ezer ember az ő nevét skandálja?balazsfoci írta: Nem veszed észre hogy azért nem olvassa el senki amit írsz, mert egy nagy hülyeség ezt felhozni indokként?Ki a 'mit is' ? érdekel hogy a szurkerek kinek a nevét skandálták egy meccsen? Utána meg az egész csapatot zsoldosoknak nevezték egy edzésen! Mindenki [auto_cenzúra] most a Barcában, nem tud senki gólt lőni-----> adjunk el mindenkit és Messi lépjen pályára csak
Danka00792 írta:Akkor mégegyszer leirom, amit már oly sokszor, de még mindig nem olvassa el senki!10 írta:akkor keleltt volna kimutatni h mennyire szeretitek ronaldinhot mikor rosszul játszott és nem azoakt irni hogy elkell adni satöbbi...megérdemlitek
Emlékszel még amikor idény elején R10 sérült volt? A közönség egyszercsak elkezdte skandálni a nevét. EZ MI HA NEM KITARTÁS MELLETTE? Pedig ez most volt nemrég, nyilatkozta is, hogy jol esett neki és hogy bebizonyitja hogy ér még valamit a csapatnak.
És mit érdemlünk meg? Hogy elmegy? Nem fogok sirni elhiheted.![]()
A Barca történelmének az egyik legnagyobb játékosa, de ilyen hozzáállással nem lehet évekig itt alibizni, és leakasztani a sok pénzt.
Mióta nincs Ronaldinho? Kb 2006 óta amikor játszott is árnyék volt csak a pályán... Nem tudom hogy lehetsz ennyire elkábulva, hogy nem látod be, amit csak a vak nem lát, de már felfogta az is, mert elmondták neki. De tényleg jobb lenne cimbora, ha lassan vennél egy Milan-mezt....Gomezinho írta:Szidjátok nyugodtan de ez a csapat nélüle is egy nagy fos! Amikor a páylán volt legalább nem egy Gudjohnsent kellett néznem! ha elmegy összeomlik a BArcelona sőt már összevan! Jövőre nullák leszünk nélküle! JA és ha tényleg igazam lesz akkor...előttem leszerepel az aki szidta végig és azt akarta hogy elmenjen mert jobb lesz majd nélküle!
Aláirásod: MINDENEM A BARCA! Ugy látom hogy inkább Ronaldinho a mindened.Gomezinho írta:Szidjátok nyugodtan de ez a csapat nélüle is egy nagy fos! Amikor a páylán volt legalább nem egy Gudjohnsent kellett néznem! ha elmegy összeomlik a BArcelona sőt már összevan! Jövőre nullák leszünk nélküle! JA és ha tényleg igazam lesz akkor...előttem leszerepel az aki szidta végig és azt akarta hogy elmenjen mert jobb lesz majd nélküle!
Akkor mégegyszer leirom, amit már oly sokszor, de még mindig nem olvassa el senki!10 írta:akkor keleltt volna kimutatni h mennyire szeretitek ronaldinhot mikor rosszul játszott és nem azoakt irni hogy elkell adni satöbbi...megérdemlitek
kérdés h játszatni fogják-eDos Santos írta:A BL döntőn,már játszani fog.Mihu írta:
Szerintem semmit nem fogsz érezni mert már nem fog pályára lépni a Barcában![]()
![]()
![]()
![]()
...utoljára...a Barcában...
Huh, remélem azért fogok még valamit érezni.Mihu írta:Olafinho írta:Szentimentális rész!
Tegnap elalvás elött eszembe jutott, h vajon mit fogok érezni amikor utoljára felmegy a pályára Dinho Barca mezben, ill, amikor lejön, v vége a meccsnek...
![]()
El fog szorulni a szívem és eszembe jut 3 olyan év ami az én életemben is meghatározó volt, jobb volt a hangulatom, sok örömet, szép játékot kaptam Dinhotól.
Nem ragozom, aki szerette, az nem fog tudni gyűlölködni, amikor utoljára láthatja Baca mezben.
Szerintem semmit nem fogsz érezni mert már nem fog pályára lépni a Barcában![]()
![]()
![]()
A BL döntőn,már játszani fog.Mihu írta:
![]()
![]()
Mihu írta:Olafinho írta:Szentimentális rész!
Tegnap elalvás elött eszembe jutott, h vajon mit fogok érezni amikor utoljára felmegy a pályára Dinho Barca mezben, ill, amikor lejön, v vége a meccsnek...
![]()
El fog szorulni a szívem és eszembe jut 3 olyan év ami az én életemben is meghatározó volt, jobb volt a hangulatom, sok örömet, szép játékot kaptam Dinhotól.
Nem ragozom, aki szerette, az nem fog tudni gyűlölködni, amikor utoljára láthatja Baca mezben.
Szerintem semmit nem fogsz érezni mert már nem fog pályára lépni a
Barcában![]()
![]()
![]()
Olafinho írta:Szentimentális rész!
![]()
Jah...minnyá sírokOlafinho írta:Szentimentális rész!
![]()
Ez most szíven ütött. Nem tudom, hogy lesz-e még egy ilyen játékosunk...(Most nem az utóbbi év(ek)ről beszélekÖ) És most ne hasonlítsuk Messihez, mert teljesen más.djtrack írta:na ezt a ronit mikor láttuk utoljára?:(
sajnálom de tényleg menjem hátha máshol még meg fogok csodálni a képességét:
http://www.youtube.com/watch?v=fVjWAyFdpbM
ahogy néztem ezt majdnem könny lábatt a szemembe:D nagy játékos de már menni akar látszik rajta.meg a kicsapongó élete is:(