Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na,azért nehogy cselszki szurkolóvá avanzsálj!LG írta:A cselzi játéka nagyon tetszett, igazi támadófutbalt játszottak, 3-0 után se álltak le. Én egy jó csatárt hiányolok, mert Anelka nem az, most is elbénázott egy rakat helyzetet. Drogbával meg ki tudja, mi lesz....Seva meg már nem a régi, ugyhogy vagy hozni kell vkit, vagy Drogbát megtartani. Amugy régebben utálltam a cselzit, de mostanra vhogy szimpi lett, főleg most, h ott van Deco, na meg Scolari az edző.
Middlesbrough - Tottenham 2-1benjo014 írta:kitől kapott kapott ki a tottenham???és mennyire??? a premier league-ben nekik szurkolok.
Ja,nagyon jó lesz.már akinek van eurosport 2-je... mindegy,majd elolvasom az újságban az eredményeket..(még jó hogy nem angol csapatnak szurkolokbarca99 írta:Végrevégrevégrevégre!
Egyre inkább beindul a fociszezon, ma 13.45-ől az Arsenal - WBA meccsel debütál a 2008/2009-es szezon (az Eurosport 2-n).
Utána még leadják a Hull City - Fulham mérkőzést. Név alapján lehet, hogy nem sok embert mozgatna meg, de mindkét oldalon játszik majd magyar.![]()
Levezetésképp pedig a Sunderland - Liverpool-t adják le. És azt se mondanám sima 2-nek.
Jó meccsekkel debütál a PL, nekünk meg jut egy Gamper, és két hét várakozás...
már megbocsáss de ez nagy tévedés a Chelsea nem lessz első max 2. és MU megy az élreGame90 írta:Hétvégén rajtol a PL, itt van az 1. forduló párosítása:
www.premierleague.com/
Én ezt a sorrendet tippelem:
1. Chelsea
2. MU
3. Arsenal
4. Tottenham/Liverpool
5. Liverpool/Tottenham
6. Portsmouth
Áááá, hogy lennél!...ozsimiki írta:Első megvan![]()
Remélem még követi 2,3 arany(Bajnokság,F.A.,Liga kupa)
na de nem vagyok én sem nagyigényű
Ha jól látom fanyalogsz,h a s.k.-on lesz a meccs.Gondolom a "fantasztikus" kommentátori teljesítmények miatt,ami jellemzi a csatornát.Na nekem kábé 4 napja elment a hang ezen az adón.Ez áldás v átok?ozsimiki írta:Ma 15.30 tól, a sportklubbon (![]()
)
Community Shield
Manchester United- Portsmouth
GO M.U.
Én is inkább a United "kezében" látnám szívesebben a kupát, de a Pompey elég kemény ellenfél... Kíváncsi leszek a Crouch, DeFoe párosra... Remélem jó kis meccs lesz.ozsimiki írta:Ma 15.30 tól, a sportklubbon (![]()
)
Community Shield
Manchester United- Portsmouth
GO M.U.