Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezért lenne jó, ha a sablonjaink közé beékelődnének a váratlan és kreatív megoldások.
Azzal egyetértek, hogy nem volt hatékony, amit addig csináltunk. Szerintem nem is igazán kerestük, de nem csak ma. Sokkal több labdát kellene kapnia. Ha valaki, akkor ő meg tudja csinálni a meccsenkénti egy gól feletti átlagot. Csak tömni kéne labdával.
Kerestük előtte is Lewát, csak nem találtuk, mert - szerintem - sablonosan, kiszámíthatóan próbálkoztunk.

Szerintem meg osszessegeben ez a jobb, inkabb meg egy kozeppalyas mint jobbhatved. Ha valamikor ugy kell majd jatszani, akkor ugy fogunk, de ez nem olyan hogy Cancelo melle felraksz meg valakit jobbhatvedbe. Hanem elobb valakit le is kell venni.
Igazából semmi nem változott, a Celtát már előtte is durván beszorítottuk. Csak végre kétszer odakerült Lewandowskihoz a labda. Feltűnően nem keresik labdákkal, ez kicsit aggaszt. Sokkal többször kellene megjátszani, előretenni neki a labdát.

Nem követem idén őket, de ha ugyanazt a bátor, felvállalós focit játsszák, mint hagyományosan, akkor szerintem ez jelen formánkban nekünk csemege is lehet akár.

Marha sokra mentünk aztán Fati meg Puig eleganciájávalYokozuna írta: ↑2023.09.18. 23:21:47Elegancia és intelligencia, ami szerintem évtizedek óta jellemzi a csapat játékosait. Kundé, Frenki, Pedri, Fati, Puig, hogy egy pár nevet említsek a mostaniak közül. Ebbe a képbe nem illik bele egy néha ész nélkül bevetődő, földön fetrengő, elszabadult gonosz kis kobold, aki talán saját korlátait próbálja meg íly módon átlépni