Tocy írta:azt meg te sem gondolod komolyan h Mata meg tudja oldani a bal oldalunkat......egyébként ezt a Torresezést sem értem, róla semmi hír, annyi h Rossell kedvence és kész. Robinhoról sincs tél óta semmi info, Mata meg nem hinném h minőségben jelentene emelkedést, akkor meg minek küldjük el Ibrát egy év után? sztem Ibra marad a helyén, és nagyon remélem h Mata is.....
gondolom abban egyetérthetünk, hogy nem a mi véleményünkön múlik a döntés... én annyit mondottam, hogy
1. ma minden spanyol hírportál lehozta tényként, hogy Mata az új barca igazolás
2. kifejtettem, miért nem tartom rossz megoldásnak, szemben veled! De ez egy vélemény volt, elfogadom, hogy te nem értesz ezzel egyet, de azt gondolom, mind a kettőnknek az lenne a legjobb, ha megcáfolna téged és jövőre a bal oldalunkon hozná a meccseket és minőségben javítaná a bal oldali játékunkat előre...
3. a Torresezés onnan jött, hogy HA Ibra megy, reményemet fejtettem ki, hogy nem jön SENKI! mégpedig azzal indokoltam, hogy elegen vagyunk elől!
4. Komolyan gondolom, hogy Mata nagy segítségére lehet a csapatnak a bal oldalon!
Néhány infó róla, a marca.hu alapján:
-2006-ban tagja volt az EB-t nyerő U-19-es válogatottnak (ennek a csapatnak az egyik vezéregyénisége volt)
-2007. február 1-én az U-21-es válogatottban is bemutatkozott
-A felnőtt válogatottban 2009. március 28-án mutatkozott be
-A Valenciával az első idényében Copa de Reyt nyert (első idényében 24 meccsen 5 gólt lőtt, köv, idényben 37 meccsen 11, tavaly a BL-ben 12 meccsen 5 gól)
-Villával összeszokott párost alkotnak
-a bajnokságban ballal 19 gólt lőtt, jobbal 5-öt, fejjel 2-t
- 3 év alatt mindössze 7 sárga lap
Szóval szerintem 20 misiért vettünk egy szabályosan, gólérzékenyen játszó megoldást a bal szélre, aki az új középcsatárunkkal összeszokott párost alkot, ismeri a válogatottból a fél csapat, lelkes, fiatal...
én bízok benne!