2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennyi,én is örülnék az érkezésének,mert nem rossz játékosMeridiane írta:
Szóval szerintem 20 misiért vettünk egy szabályosan, gólérzékenyen játszó megoldást a bal szélre, aki az új középcsatárunkkal összeszokott párost alkot, ismeri a válogatottból a fél csapat, lelkes, fiatal...
én bízok benne!
Vagy rámegyünk Mascherano-ra a megmaradó kb. 30 millából. Én ezt sem tartom elképzelhetetlennek,ujra egyre többet cikkeznek róla.Lionel85 írta: Az Ibrahimovicsért kapott pénzből pedig maradna a stadion-építésre, az új Palaura, vagy a La Masía fejlesztésére és még egy olcsó, de jó jobbhátvédre is futná.
gondolom abban egyetérthetünk, hogy nem a mi véleményünkön múlik a döntés... én annyit mondottam, hogyTocy írta:azt meg te sem gondolod komolyan h Mata meg tudja oldani a bal oldalunkat......egyébként ezt a Torresezést sem értem, róla semmi hír, annyi h Rossell kedvence és kész. Robinhoról sincs tél óta semmi info, Mata meg nem hinném h minőségben jelentene emelkedést, akkor meg minek küldjük el Ibrát egy év után? sztem Ibra marad a helyén, és nagyon remélem h Mata is.....
nem azért lett megvéve, mert jobb/rosszabb, hanem azért, mert alternatívája Pedronak, aki, ahogy írtuk is, mehet jobb szélre is...Tocy írta:Sztem meg Mata semmivel sem jobb mint Pedro, tehát felesleges megvenni 20 milláért egy olyan vkit, aki nem jobb egy ittlévő saját nevelésnél! Plusz ugye Ibra még kérdés, sztem marad, tehát Villa lehet bal oldali támadó is akár, Pedro pedig az ő és Messi cseréje is....tehát Matanak itt 1xerűen nincs helye, és tudása alapján nem is kell megvenni....
Azt értsd már meg,hogy Mata csak akkor jön ha Ibra megy,mint ahogy Torres vagy Robinho is,tehát ha idehozzuk Mata-t akkor tuti biztos hogy Ibra menni fog. Azt meg te sem gondolod komolyan,hogy Mata nem jobb mint Pedro. Lehet kevesebb góltrúg,bár ez sem biztos ha Xavi,Iniesta,Messi van mellette,mögötte,de Pedro játékba még nagyon kevés,ő egy tökéletes jolly joker,aki el is fogadja ezt,egyszerüen nem alkalmas még szerintem hogy egy egész szezonon át a csapat húzóembere legyen. Viszont Mata-val nagyon jól kiegészitenék egymást,mert Mata sem sztár,simán leülne ő is a padra s mindenki boldog lenne,Bojan meg lehetne Villa cseréje.Tocy írta:Sztem meg Mata semmivel sem jobb mint Pedro, tehát felesleges megvenni 20 milláért egy olyan vkit, aki nem jobb egy ittlévő saját nevelésnél! Plusz ugye Ibra még kérdés, sztem marad, tehát Villa lehet bal oldali támadó is akár, Pedro pedig az ő és Messi cseréje is....tehát Matanak itt 1xerűen nincs helye, és tudása alapján nem is kell megvenni....
nos, akkor elmondom minek... A csapat játékában Ronaldinho óta nincs klasszis bal oldali támadó játék... Még mielőtt nekem esnél, közlöm, hogy bizony Henry is csak kényszer megoldás volt... az más kérdés, hogy 2008-2009-es szezonban összeállt a játéka ott is, 2009-2010-es szezonban viszont látszott rajta, hogy nem az igazi...Tocy írta:de Mata mégis minek? nehogymár kiadjunk érte pénzt.....komolyan, mennyivel jobb, mint Pedro vagy Bojan? Nálam mind2en magasan ütik....és csak elvenné a helyüket....ekkora baromságot nem lehet csinálni....
persze lehet igaz (bár kétlem), de mindenki az Onda Cero -tól vette át a hírt...lui1698 írta:A Radio Marca is ezt állítja, szóval lehet benne valami.barcalaci84 írta:megjegyzem , hogy eddig sajtóértesülésről van szó Mata ügyben...
az Onda Cero nevű rádiótól származik a hír... (ők egy pár hete leadták, hogy Rooneyról megállapodtunk , 80 millióért jön a nyáron)
A MARCA és a SPORT is egyaránt 20 milliós árról ír.
A Radio Marca is ezt állítja, szóval lehet benne valami.barcalaci84 írta:megjegyzem , hogy eddig sajtóértesülésről van szó Mata ügyben...
az Onda Cero nevű rádiótól származik a hír... (ők egy pár hete leadták, hogy Rooneyról megállapodtunk , 80 millióért jön a nyáron)
Na-na,Mancini azért sokat nyomhat a latban. A másik dolog meg,hogy Ibra nem vagyok benne biztos,hogy Ibra picit nem adta lejjebb az igényeit csapat téren,ide is úgy jött hogy ő nagy Ibra.... aztán kb. a fél csapat lefocizta,de főleg a kicsi Bojan a saját posztján,szóval lehet most már szivesebben menne olyan csapatba ahol valóban ő lesz a sztár,egy olyan edző van aki bizik benne,s alá fog dolgozni a csapat ahogy anno az Inter-ben is volt.barcalaci84 írta:Viszont Ibra szerintem nem lenne hajlandó a Cityben játszani esetleges BL indulásért...Attika 25 írta:City lehet a befutó,ha valóban elmegy,Mancini épp a minap mondta hogy nála Ibra a világ legjobb középcsatárja,s ha igy gondolja akkor nyilván meg is próbálja majd szerezni.barcalaci84 írta:a Milan vezetői kijelentették , hogy kizárt , hogy megszerezzék Ibrát...
Mondjuk kétlem h a román oldalak túl megbízhatóak lennének Barca témában, vagy akár a román TV.Balazs1415 írta:Barcelona mai da o lovitura: l-a luat pe Juan Mata cu 20 de milioane de euro!
Viszont Ibra szerintem nem lenne hajlandó a Cityben játszani esetleges BL indulásért...Attika 25 írta:City lehet a befutó,ha valóban elmegy,Mancini épp a minap mondta hogy nála Ibra a világ legjobb középcsatárja,s ha igy gondolja akkor nyilván meg is próbálja majd szerezni.barcalaci84 írta:a Milan vezetői kijelentették , hogy kizárt , hogy megszerezzék Ibrát...
City lehet a befutó,ha valóban elmegy,Mancini épp a minap mondta hogy nála Ibra a világ legjobb középcsatárja,s ha igy gondolja akkor nyilván meg is próbálja majd szerezni.barcalaci84 írta:a Milan vezetői kijelentették , hogy kizárt , hogy megszerezzék Ibrát...
Sztem a vezetőség nem így gondolkodik, mint Te, hogy egy nagy igazolást akarnak.Attika 25 írta:Tegnap elnézve Villa-t a bal oldalon is tud parádésan és gólerősen játszani,szóval ezzel nem lenne gond. Az a mi fő gondunk,hogy rengeteg szálon futnak az események,s amig az egyik nem mozdul el valamerre addig a másik sem tud. Ugy értem,hogy itt van Yaya ügye,az érte kapott összegnek lenne helye bőven,de stagnál az ügy,vagyis már talán nem,nagyon sokáig elhuzódott. Aztán itt van Fabregas aki ha jön akkor szerintem Torres nem fog,viszont ha nem jön akkor lehet Torres lesz a nagy név és Fabregas helyett meg vagy jön valaki vagy nem. Szóval nagyon komplikált a helyzet,s amig nem tisztázódnak a dolgok addig nem jutunk egyről a kettőre. Fabregas a fő célpont,ha ő jön Torres nem fog szerintem,ha nem akkor jöhet Torres.