te most direkt provokálsz engem, ugye?Tobias88 írta: Yaya Tourét is Guardiola dobta ki mert kellett a hely Busquetsnek. Enyhén szólva rossz döntés volt, ahogy a Kroos eset is.

te most direkt provokálsz engem, ugye?Tobias88 írta: Yaya Tourét is Guardiola dobta ki mert kellett a hely Busquetsnek. Enyhén szólva rossz döntés volt, ahogy a Kroos eset is.
10 + Affelay, az elmegy. Én tényleg nem értem őket, hogy szerintük miért csak egy játékos van a piacon. Ráadásul Masche marad, így Bartra és pique mellé csak 1 védő kellene szerintem. Elvileg van pénz a kasszában tessék belenyúlni. 40 millió Hummelsért és készpalesz77 írta:Kövezzetek meg, de ennek én még örülnék is. Afellayt senki nem fogja megvenni 5 millióért, így meg legalább Matyi olcsóbb lenne.. Szerintem ez tök jó üzlet lenne - már ha mindenképp ki akarjuk fizetni a 20-at Mathieuért, amibe lassan jó lesz beletörődni.Barcafan339 írta:MD: Mathieu még ma a Barcáé lehet 15M+Afellay...
Ezt nem tudom honnan veszed, akármikor nyilatkozott, méltatta a barcátmess2009 írta:Hummels -holtbiztos, hogy nem akar ide jönni
Yaya Tourét is Guardiola dobta ki mert kellett a hely Busquetsnek. Enyhén szólva rossz döntés volt, ahogy a Kroos eset is. Madrid hatalmas vételt csinált szerintem és nem csak szerintem, hanem aki látta a Bayernben játszani Kroos-t, az is megmondhatjamess2009 írta:akik Kroosért vannak oda: Rakitic bőven lefedi, Guardiola azért küldte el, hogy helyet csináljon a kis kedvenc Thiagonak (ha már oda vitte?!) ezért nem irígylem a madridistákat, sőt ha Di Maria elmegy még örülhetünk is!!!
+1kristop írta:...
hatalmas off, de muszáj kiadnom magamból, mert folyamatosan agyérgörcsöt kapok, amikor valami jó játékos eligazolásakor ezt az "elküldte", "elküldtük" meg ilyesmiket olvasok. emberek, az így megvan, hogy a játékosoknak is van akaratuk? pl. touréra, thiagora, és fabregasra is gondolhatnék amúgy, de most kroosról van szó. pep az összes mérkőzésen kezdette, amikor tudta, végigjátszotta a szezont + a fontos meccseket is (51 meccsen lépett pályára a bayernben az előző idényben), és megakarták hosszabbítani a szerződését. kroosnak baromi nagy igényei voltak, nem fogadta el a bayern ajánlatát, a real viszont megadta neki, amit kért. rummenigge utána le is nyilatkozta, hogy ingyen viszont tuti nem fog innen elmenni, és 25 milliót ki is szedtek a realból, pedig már az utolsó évében járt a szerződése.mess2009 írta: akik Kroosért vannak oda: Rakitic bőven lefedi, Guardiola azért küldte el, hogy helyet csináljon a kis kedvenc Thiagonak
Abban igazad van, hogy valószínűleg ez a terv a vezetőség részéről.Bob_Marley írta:Nagyon nem értek egyet itt pár emberrel.
Teljesen evidens, hogy olyan embert akarunk hátra, aki több posztos játékos. Van egy alap sémánk, de univerzális játékosokra van szükség, akik ebbe passzolnak. Teljesen evidens (legalábbis számomra) ezért nem kerül itt szóba se Hummels meg se Mangala stb. Bartra-Pique a két belső hátvédünk a klasszikus bekkek, de a két igazolásnak olyannak kell lennie, akik bevethetők akár szélső hátvéd pozícióban, akár feljebb lépve középpályára. (többek között ezért is tartom Rakiticet is remek igazolásnak, mert rengeteg helyen bevethető, ellentétben mondjuk az emlegetett Kroos-szal.)
Mathieu -val kapcsolatban is ez a véleményem, hogy több posztos jó játékos (védelem közepe széle, középpálya, szélső). Az út is tetszik, Ligából igazolunk ráadásul folyamat próbálunk alkudni. Marquinhos-Mathieu jó igazolások lennének, de én Rojot is preferálnám, ugyanezen a gondolatmeneten haladva, több posztos játékos, jó fizikai felépítéssel.
matyiő reális árú? ez valami vicc? nagyjabol 5-7 millio lehet a valós értéke.barcafacan írta:Jobb két reális árú vitatható igazolás, akik helyett alkalom adtán lehet hozni egy jobbat, mint mindenkiről lecsúszni, vagy egy vitathatót dupla áron vásárolni.
Szerintem viszont elengedhetetlen lenne egy Hummels, vagy egy Kompany a védelem tengelyébe, egyszerűen nincs ott vezér Puyol óta... Olyan mint ő, talán soha nem is lesz, de jelen állás szerint még "pótlék" sincs, és ez jó pár meccsen meglátszott.Bob_Marley írta:Teljesen evidens, hogy olyan embert akarunk hátra, aki több posztos játékos. Van egy alap sémánk, de univerzális játékosokra van szükség, akik ebbe passzolnak. Teljesen evidens (legalábbis számomra) ezért nem kerül itt szóba se Hummels meg se Mangala stb. Bartra-Pique a két belső hátvédünk a klasszikus bekkek, de a két igazolásnak olyannak kell lennie, akik bevethetők akár szélső hátvéd pozícióban, akár feljebb lépve középpályára. (többek között ezért is tartom Rakiticet is remek igazolásnak, mert rengeteg helyen bevethető, ellentétben mondjuk az emlegetett Kroos-szal.)
Ami pedig még jobb, hogy a Sport.es szerint Hummels-t, mint alternatívát kizárták, indokot nem írnak a cikkben. Így az egyetlen alternatíva Blind marad.Barcaman1993 írta: De van. a Mundo lehozta a Valencia elnökének a nyilatkozatát, miszerint a mi ajánlatunk messze van attól, amit ők szeretnének. Sztem ez jó hír. Nem értem, hogy minek kergetjük ennyire? Sok pénzt nem ér, ha nem adják, akkor kell keresni egy alternatívát, de röhej, hogy kb. 1 hónapja egy 31 éves játékosért alkudozunk.
De van. a Mundo lehozta a Valencia elnökének a nyilatkozatát, miszerint a mi ajánlatunk messze van attól, amit ők szeretnének. Sztem ez jó hír. Nem értem, hogy minek kergetjük ennyire? Sok pénzt nem ér, ha nem adják, akkor kell keresni egy alternatívát, de röhej, hogy kb. 1 hónapja egy 31 éves játékosért alkudozunk.csababarca írta:Védők ma sincsenek sehol,alakul a bugi.
mes írta:Miert ne terulne meg Suarez ára 1 hónap alatt? A Colgate is szerződést kötött a Barcaval, a fogasunk lesz a reklám arca)
Fuentealbilla írta:Kész! Vitetem magam a post után zárt osztályra mert az agyam eldobtam ettőlBarcafan339 írta:
1. Kroos nem jobb, mint Rakitic. Rakitiv a spanyol bajnokság legjobb KPja volt az előző idényben.
2.Blind játszott középen a VBn.
3.Bravo sokkal jobb, mint Ochoa és Caballero. Ráadásul Caballeroért is hasonlót árat fizettünk volna.
4. Suárez 81 millió eurója 1 hónap alatt megtérül a reklámmal és mezeladssal.Így nem kizárt, hogy ezt várják meg, míg ez az összeg befolyik.
5. Amíg nincs vége az átigazolási szezonnak legyél pozitív.![]()
![]()
1.![]()
2.![]()
3.![]()
4. Sajnos puskával saját magát fejbe lövős smile nincsen. De valaki gyorsan takarítsa el ezt a posztot az EB-ről mert ez közröhej lesz![]()
1 hónap alatt mezeladással pitbullsuarez megtérül , besírok
nana... Mátyiő különleges játékos, hiszen a zseniális zubi megmondta, hogy a világon nagyon kevés a "Barca-profile" védő, így szerencsések vagyunk, hogy az ex-kapusunk ráakadt egyre... szóval, ha Blind is ilyen, akkor jövőre tarolni fogunk ezzel a duóval! HAJRÁ, HAJRÁ!visca el barca írta:látom blind lesz a heti sláger. újabb töltelék. semmi extra a pali, kb. matyiő szint.
Kövezzetek meg, de ennek én még örülnék is. Afellayt senki nem fogja megvenni 5 millióért, így meg legalább Matyi olcsóbb lenne.. Szerintem ez tök jó üzlet lenne - már ha mindenképp ki akarjuk fizetni a 20-at Mathieuért, amibe lassan jó lesz beletörődni.Barcafan339 írta:MD: Mathieu még ma a Barcáé lehet 15M+Afellay...
Semmi személyeskedés, de te lettél a kedvenc fórumozóm..Barcafan339 írta:...
gondolom abból h kitiltanak minket 2 átigazolási szezonból.Barcafan339 írta:" jövő ilyenkor minden bizonnyal nem igazolhatunk "
Ezt miből állapítottad meg? :O