Szerintem is itt bukik meg az egész! Hármojuk közül senki nem fog visszajárni védekezni, ergo egy olyan beton védelem és két beton vkp kell, hogy ezt ellensúlyozzák, hogy az az életbe nem lesz meg nekünk. Busquetssel és Piquevel semmiképp sem. Bussi lassú Pique meg olyan mint a... Hagyjuk. (Szubjektív vélemény lehet vitatkozni, de sajna ezt szinte merem boritékolni) Ide egy Martinez kéne akkor középpályára aki mellet Rakitic egy picit előtte mozoghatna és egy Benaita, Marquinhos/Mangala középre és jobb szélre is egy legalább Jordi Alba kaliberü szélső védő aki nem rohangál előre hanem zár vissza. Ez kb 300 milla szóval ezt úgy le is ejthetjük. Innentől kezdve ott vagyunk ahol a part szakad, mert ha valaki le tudj őket védekezni ( és van) és van támadójátéka nézhetünk nagyokat.LG írta: És mindkét felállásra igaz, se Messi, se Neymar, se Suarez nem fog védekezni, ami megengedhetetlen, szerintem már Neymar és sok Messivel, szépen ki is oltják egymást. Fifában jó lenne ez, de a valóságban nagy bukás lesz, én szóltam
Jó ötlet Suarez érkezése, szerintem is kell 9-es és ha jön a tiki-taka a 16-oson belül szerintem meg is fog szünni, de akkor nagyon át kéne gondolni a védkezést, mert szerintem így olyanok helye is megkérdőjelezhetővé vállik akiket fixnek vettek. Sőt tovább megyek szerintem egyedül Iniesta, és Alba helye lenne biztos, ha ezt valaki végiggondolná.