crixus írta:Istenem de szeretem amikor valaki nem olvassa el rendesen amit a másik ír.roby122 írta: Sanchezt miért is kéne eltávolítani ?
Song az oké , ott van helyette Mascherano , 3. számú VKP nem kell a csapatba.
Alvest csak akkor adnám el , ha létrejön vele a Marquinhos transzfer.
Suarez és Kross maradjanak ott ahol vannak. Nagy ívben kerüljék el még csak Spanyolországot is. Hogy ha már kell még egy ember KP-ra akkor az legyen Isco . Úgy is lenyilatkozta 2 évvel ezelőtt , hogy ő egy antimadridista , és Madridban mindenki nagyra van magával.![]()
Ha akkor ajánlatot tett volna érte a Barca ő már itt lenne abban biztos vagyok.![]()
Már bocs.
De sehol sem írtam, hogy Sánchez-t el KELL távolítani. Azt írtam, hogy az a cél, a vezetőség célja. Azt, hogy ez jó-e vagy rossz-e azt nem részleteztem.
Egyébként én bírom a chilei-t, nem adnám el, csak akkor, ha nem vállalná azt, hogy esetleg padoznia is kell, ha esetleg Suárez érkezik. A pletykák alapján kb. akármilyen középcsatár jönne, Sánchez menne a "helyhiány miatt". Tehát ha már eladjuk a chilei-t, akkor csak azt a Suárez-t lenne érdemes hozni, aki meg is érne annyi pénzt - ellenben pl. Higuaín-ért kínált 50-70 millióval.De te biztos szívesebben néznéd ahogy higany vagy Llorente bohóckodik elöl... ugyanúgy ahogy Rakitic is van akkora klasszis, hogy irányítsa a csapatot... végülis anno Hleb is volt olyan jó, csak a buta Pep csereként számított rá.
Komolyan nem értem egyesek mit gondolnak, hogy nem kellene sem Suárez sem Kroos. Igen, nem hibátlanok, nem saját nevelések, de posztjukon messze jobbak, mint a többi alternatíva, aki eddig szóba került. Érdekes védő poszton meg pont azért megy a sírás, mert Mathieu nem elég jó, Thiago Silva vagy Mangala kellene. érdekes...
Isco-t amúgy én is elnéztem volna, de nem Xavi helyén, nem most és miután Madridba ment, értelme sincs róla beszélni.
Alapból nem kéne eladni Sanchezt és akkor nem kéne ,hogy jöjjön Suarez.
És azért se jöjjön ide Suarez , hogy akkor majd Alexis padozni fog , mert az egy vicc lenne.
Nem mondtam , hogy Higuain vagy Llorente bohóckodását nézegetném , de te honnan veszed , hogy itt bohóckodnának ? Bocs , nekem nem olyan felfogásom van , mint egyeseknek akik felvásárolnák fél Európát , Reus , Kross , Suarez , Pogba és még sorolhatnám. Ez a Madrid szokása. Én megértem , hogy saját neveléssel nem lehet egy csapatot felépíteni , vásárolni kell , de azért szerintem van egy határ. Minden évben a támadóalakulatba hozni embereket nem kevés pénzért , szerintem ez sok .Ezt a pénzt inkább a védelemre kéne már fordítani. Egy Koket viszont szívesen elnéznék itt , aki ismeri a ligát és spanyol. Az , hogy Mathieu jön az engem egyáltalán nem zavar , de akkor mellé jöjjön Marquinhos , és csak akkor menjen el Alves.
De neked látom az a bajod , hogy nem világsztárok jönnek ide , Rakiticel nem tudom , mi a bajod , szerintem képes arra , hogy irányítsa a csapatot , ha lehozza Modric szintjét akkor az már nagyon jó. Krossnak pedig ha nem tetszett a Bayern játéka , akkor meg majd a Barcáé fog neki tetszeni ... Ide munkásemberek kellenek akik tényleg a szívüket lelküket kiteszik a pályára , nem csak el alibizik azt a 90 percet , ilyen áron nem is kell világsztár. Ez az én véleményem , nem kötelező vele egyetérteni.