Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mennyiért adnád?MichaaBee írta:
szerk.: Ő nem kellene valakinek?
5. György Dulkai
27 éves és 90 napos, TSI = 4 410
Forma: megfelelő, erőnlét: jó [Erőteljes]
Védés: katasztrofális
Védekezés: megfelelő
Játékszervezés: nagyszerű
Szélsőjáték: csapnivaló
Átadás: középszerű
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: jó
4,5-5 csillagos középpályás, 4 csillagos szélső, 3,5 csillagos középhátvéd, 3 csillagos szélsőhátvéd.
Fontos lenne, hogy valaki megbízható vigye el, mert egyik kedvenc játékosom és visszavonulása előtt szeretném visszavásárolni.![]()
Nagyon egyszerű az ok.ElBartimaeus írta:Alapvetően nem értem ezt a helyzetet, de úgy gondolom, hogy rosszul nem járhatok e miatt.
Elég idős a mostani kapusom, de nekem megfelel.ElBartimaeus írta:Amúgy kiöregedett az előző kapusod, hogy újat veszel?
Mostanában nézegettem a kapusokat, hogy kb tudjam, hogy miből tudom majd megerősíteni a csapatot, avagy hogy meddig edzem el őket, hol van á/idő arányban megfelelő ugrás az árban és van 2 év a 2 kapusom között, ezért ez alapján kerestem. És ami nagyon szembetűnő volt, hogy rendre drágábbak voltak az idősebbek!MichaaBee írta:Akkora üzletet kötöttem ma.![]()
22 300 eFt-ért vettem egy 19 éves és 108 napos kapust. Az árbecslése 25 volt. Az egészben az a buli, hogy egy ugyanilyen kapus 20 évesen 35-40k körül megy el.![]()
Ahogy elnézem elég hiányosak az ismereteid e téren.istyke6 írta:Van 3 tehetsegkutatom, es sose tudtam melyik altlal ajanlott jatekost vegyem fel, altalaban az elso kettot vegignezem es az utolsot elfogadom...
Hogy csinaljam??? dobjak ki 3 gyenget az ifirol es vegyem fel mindig a 3-at ? majd kiteszem ha nem jo ? vagy hogy?
MessiFan írta:Ezt a levelet kaptam
Szia!
Az U20 válogatott mellett dolgozom akadémiafigyelőként és Benjámin Pintér felkeltette az érdeklődésünket.Megtennéd, hogy elküldesz róla minden infót, amit lehet tudni? Azaz a jelenlegi adatlapját a képességeivel, a scout kommenteket, ill. a jelenlegi edzésbeállítást az akadémián.
Köszi előre is a közreműködést.
Elküldtem az adatait remélem felveszik az csodás lenne!
na grat hozzá, még ha talán nem is veszik föl azért gratula hogy legalább fölfigyeltek rá mert akkor biztos egy zsír fiatal játékos lehetMessiFan írta:Ezt a levelet kaptam
Szia!
Az U20 válogatott mellett dolgozom akadémiafigyelőként és Benjámin Pintér felkeltette az érdeklődésünket.Megtennéd, hogy elküldesz róla minden infót, amit lehet tudni? Azaz a jelenlegi adatlapját a képességeivel, a scout kommenteket, ill. a jelenlegi edzésbeállítást az akadémián.
Köszi előre is a közreműködést.
Elküldtem az adatait remélem felveszik az csodás lenne!
Az olyat kp-nak kell kipróbálni. Nekem is volt egy ilyen, beraktam a kp-ra aztán kiderült, hogy a játékszervezése, az átadása és a szélsőjátéka egyaránt megfelelő.MessiFan írta:Egyébként az ifim 2-1-re nyert és a tehetségkutatóm talált 1 megfelelő átadású játékost akinek jóra fejlődhet. Beraktam csatárnak hátha a gólszerzése minimum köszépszerű
Érezd magad kihívvaElBartimaeus írta:Más: Ifibarátságosat valaki gyorsan még szombat előtt? 1419157
Nem tudom az arányokat, de én kb egyenlően szoktam, a VIP-ből persze kevesebbet. Így mindig megtelnek. Egyes kalkulátorok a normál ülőhelyeket és az állóhelyeket részesítik előnyben, de saját tapasztalat alapján a fedett ülőhely is nagyon megéri, sőt talán még jobban is, mert esőben is megtelik.ElBartimaeus írta:Jah, a stadionnál így érdemes.(amúgy nem tudod, hogy milyen arányban érdemes növelni a különböző férőhelyeket?)
Ifik közvetlen a lejátszott meccs után megkapják az edzést? Avagy várni kell még 1 napot? (Pont a meccs napján fogom tudni felhozni az első ifimet, akár van értelme még1 edzést tartani neki.)
Más: Ifibarátságosat valaki gyorsan még szombat előtt? 1419157
Jah, a stadionnál így érdemes.MichaaBee írta:2008.12.15-én kezdtem.![]()
Eddig a 20000 férőhelyes stadionomban volt mindig teltház, most bővítettem 4000-rel, de az új 24000 kapacitású stadion is 1000 fő híján megtelt, az is csak az eső miatt nem... Amíg nem telik meg ez is, addig nem bővítek, és bár lenne rá pénzem (260e), mégsem használom, mivel későbbre kell spórolni. (Az előre megtervezett csapathoz szükséges, de addig még van 3-4 szezon)
És igen!:DMessiFan írta:Utcai Mezitlábas Csapat (5.) - Zichy (3.)
Szerintetek ki fog győzni? Az előző szezonban egyszer én győztem 1x meg ő..
Legyen meg belőlük a 6 db.Gólszerzés, azaz csatár
Benne van abban, amit linkeltem...Hol lehet bezárni az ifit?
Igen.És mi az a "Középszerű főskillesek kirúgása", a középszerű játékosok?
Elképzelhető, hogy speces és így az időjárás nagyon megdobta a teljesítményét. Másik lehetőség, hogy irtó nagy másodlagos képességei vannak. Széleken támadással vagy rövid passzokkal megtudhatod.HozzászólásElküldve: 2010.01.31. 16:48:37 Hozzászólás témája:
Ha az ifinél valamelyik játékosomnál maximum megfelelő a gólszerzése, akkor nem csak 6 csillagot kaphatna csatár poszton?
Azért kérdezem, mert meglepett hogy első meccsén 7 csillagot kapott, és akinek jó a max a gólszerzésnél az is csak 6 és félnél jár