Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Miért kell ennyire negatívnak lenni? Muszáj vagy ösztönből jön? Előbbi, kérlek hagyd abba, jól játszunk, tényleg lehetnénk pontosabbak is, de abszolút semmi gond nincs, ha utóbbi, akkor meg sajnálom, hogy mindenben csak a rosszat látod. Gondolom azért annyira nem panaszkodtál, amikor az ősszel a mai két savazottad hozta a lényeget... Nem értem az ilyen embereket.Yokozuna írta:Neymar különleges képessége, hogy a gólhelyzeteket átalakítja veszélytelen szituációkká.
Rinku írta:Tudom, hogy nem nagyon tartozik a meccsképhez, de csak engem idegesít a kommentátor "szákszessz" játékos-névhasználata?S. Isaac, ebből Szákszessz? Azt hittem, hogy a srácot valamilyen Success-nek hívják, mondom az nem rossz név, optimista visszhangot kelt, de így... Halál gáz.
Fogunk még hinteni, annyira nem kell futni. Meg nem a real vagyunk, hogy megerőszakoljunk minden nálunk gyengébbet, aki nem szolgált rá.Yokozuna írta:Megint visszavettünk a tempóból, nem tudom miért.
Es ki mondta, hogy nem jobb? Attol meg a kaput nem talalja el mostanaban ordito helyzetekben.. Amugy osszjatekban most jobb, mint ev elejen volt szerintem, de a golloves iden eddig nem megy neki. Amekkora troll mondjuk, ezek utan kepes lesz valami kaprazatos golt loni..eimenis1212 írta:Suarez...
eimenis1212 írta:"a hullámvölgyben lévő" Suarez adott egy gyönyörű gólpasszt Messinek, a támadások nagy részében benne van, remekül mozog üresbe, és az üreskapus helyzet megcsinálása is neki köszönhető... Lássunk tovább az orrunknál! Ez a "hullámvölgyes" Suarez is mérföldkövekkel veri a legjobb Alexisünket vagy Pedronkat
Fogunk még hinteni, annyira nem kell futni. Meg nem a real vagyunk, hogy megerőszakoljunk minden nálunk gyengébbet, főleg nem olyat, aki nem szolgált rá.Yokozuna írta:Megint visszavettünk a tempóból, nem tudom miért.
Mert nem ez az a meccs, ahol végig 100-on kell pörögni. Amőgy is nagyon gyors tempójú meccs. Meddig lehet azt bírni szted?Yokozuna írta:Megint visszavettünk a tempóból, nem tudom miért.
Remélem most ellövöldözi az ilyen húzásait, aztán majd tavasszal csúnyán bűntetcsababarca írta:Szeretnén azt hinni, hogy üres kapura nem akarja berúgni, nagyon szeretném.
De ez már rendesen ciki, nekem ég a pofám.
Mindegy, inkább most csinálja ezt mint majd tavasszal.
Azért az a hullámvölgy se rossz.palesz77 írta:Suarez..Elmondhato, hogy hullamvolgyben van, hal istennek a tobbiek javareszt porognek, szoval nem olyan feltuno, majd marciusra kapja ossze magat az a lenyeg.