Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez tényleg nem semmi... Sorry Norbert55, de az így inkább megmosolyogtató mint megfontolandó. Egyébként nagyon bosszantó ez a műsorszerkesztés a SportTV-nél, mert nem igazán egy kaliber a két meccs.Primitive írta:Nem azért, de ha már leírod a véleményed, akkor azt helyesen tedd meg...norbert55 írta:Kedves SportTV! Sajnos kikel fejeznem csalódottságomat.Az rendben van,hogy Dzsudzsák miatt mindig van PSV meccs de mint pl én Barca szurkoló jobban megnéznénk a Barcelona meccseit.És szerintem semleges nézők is jobban megnéznék a Sevilla-Barca meccset mint a Heerenveen-PSV-t.Emellett tényleg megvagyok elégedve a SportTV-vel szerintem korrekt minden csak ezt sajnálom,hogy azért mert Dzsudzsák PSV-ben játszik ne kövessük figyelemmel a meccset élőben.
Csak ezt akartam leírni.Köszönöm,hogy végigolvasták!
Ezt írtam.
Jó persze ezt már nem változtatják meg, de a jövőben valszeg nem így fogják összerakni a műsort...Enrique21 írta:Nyugi van srácok!
Már akármit írhattok nekik..
Marad a netes meccsnézés!Mindenkinek jó szórakozást!
BARCA!!!
Nem azért, de ha már leírod a véleményed, akkor azt helyesen tedd meg...norbert55 írta:Kedves SportTV! Sajnos kikel fejeznem csalódottságomat.Az rendben van,hogy Dzsudzsák miatt mindig van PSV meccs de mint pl én Barca szurkoló jobban megnéznénk a Barcelona meccseit.És szerintem semleges nézők is jobban megnéznék a Sevilla-Barca meccset mint a Heerenveen-PSV-t.Emellett tényleg megvagyok elégedve a SportTV-vel szerintem korrekt minden csak ezt sajnálom,hogy azért mert Dzsudzsák PSV-ben játszik ne kövessük figyelemmel a meccset élőben.
Csak ezt akartam leírni.Köszönöm,hogy végigolvasták!
Ezt írtam.
én se!!! rohhhhadjanak meg.....Ákocka írta:Az, hogy mit írsz nekik, az a te dolgod, elég 1 lényegretörő mondat is.Ilúvatar írta:jólvan de mit írjak nekik? nagy ívben leszharnak minket, minden tv csatorna számára pénz a lényeg...Ákocka írta:Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.
maximum elolvassák az anyázásokat, röhögnek egy sort rajta, oszt csá...
Egyébként a csatornáknak is a pénz a lényeg, ez kétségtelen, de ehhez nézettség kell. Náluk az a legfontosabb.
Én nem tudom, ki nézi majd 45 perc csúsztatással, én biztos nem.
Az, hogy mit írsz nekik, az a te dolgod, elég 1 lényegretörő mondat is.Ilúvatar írta:jólvan de mit írjak nekik? nagy ívben leszharnak minket, minden tv csatorna számára pénz a lényeg...Ákocka írta:Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.
maximum elolvassák az anyázásokat, röhögnek egy sort rajta, oszt csá...
Van benne valami.Ákocka írta:Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.
jólvan de mit írjak nekik? nagy ívben leszharnak minket, minden tv csatorna számára pénz a lényeg...Ákocka írta:Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.
jah pesze, és a reklámokkal milesz?Katalán88 írta:Szerintem ez úgy lesz, hogy kb. 15 perc késés lesz az igazi meccstől. És a második félidő az élőben fog menni. (legalábis remélem)
Ez mekkoraRezi Torres írta:![]()
![]()
buza dzsudzsák buza Psv buza sport1!!!ekkora baromságot!!!szánalom!!na mind1 egyszerű a képlet!!!22:00kor kivonom magam az életbőlD:D telo kikapcs ajtó becsük net kihúz családtagok megkötözve szájuk beragasztva és várom a 22:45 t!!!