Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
az én emailem is elment a sport tv-nek
aki teheti még írjon, írjon, írjon!
szerk.: én ezt írtam:
Tisztelt Sport TV Szerkesztőség!
Ezúton szeretném kifejezni elégedetlenségemet a ma esti TV műsor összeállításával szemben. Úgy gondolom, hogy itt Magyarországon több Néző lenne kíváncsi a Sevilla-Barcelona spanyol bajnoki rangadóra, mint a PSV Heerenveen elleni bajnoki találkozójára. Tudomásul veszem, hogy elsősorban Dzsudzsák Balázs miatt közvetítik élőben a PSV mérkőzéseit és így sok magyar rajongó a Sport1-re kapcsolna. Viszont azt sem szabad elfelejtenünk, hogy például ma este a listavezető Barcelona játszik a korábbi UEFA Kupa győztes Sevillával. Kétségkívül színvonalasabb mérkőzésnek ígérkezik, így a pártatlan szurkolók is szívesebben néznék meg élőben, mint egy egyszerű holland bajnoki meccset. Ezért arra szeretném kérni Önöket, hogy a jövőben a többi szempontot is vegyék figyelembe, amikor a műsort összeállítják, illetve kiválasztják az élőben közvetített mérkőzéseket és a felvételről közvetítetteket.
Köszönöm, hogy időt szakítottak e levél elolvasására és tudmásul vették kérésemet! Megértem, ha ez ellen nem tudnak mit tenni.
Tisztelettel,
A Sport TV állandó nézője

szerk.: én ezt írtam:
Tisztelt Sport TV Szerkesztőség!
Ezúton szeretném kifejezni elégedetlenségemet a ma esti TV műsor összeállításával szemben. Úgy gondolom, hogy itt Magyarországon több Néző lenne kíváncsi a Sevilla-Barcelona spanyol bajnoki rangadóra, mint a PSV Heerenveen elleni bajnoki találkozójára. Tudomásul veszem, hogy elsősorban Dzsudzsák Balázs miatt közvetítik élőben a PSV mérkőzéseit és így sok magyar rajongó a Sport1-re kapcsolna. Viszont azt sem szabad elfelejtenünk, hogy például ma este a listavezető Barcelona játszik a korábbi UEFA Kupa győztes Sevillával. Kétségkívül színvonalasabb mérkőzésnek ígérkezik, így a pártatlan szurkolók is szívesebben néznék meg élőben, mint egy egyszerű holland bajnoki meccset. Ezért arra szeretném kérni Önöket, hogy a jövőben a többi szempontot is vegyék figyelembe, amikor a műsort összeállítják, illetve kiválasztják az élőben közvetített mérkőzéseket és a felvételről közvetítetteket.
Köszönöm, hogy időt szakítottak e levél elolvasására és tudmásul vették kérésemet! Megértem, ha ez ellen nem tudnak mit tenni.
Tisztelettel,
A Sport TV állandó nézője
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Mi a nemjó?
SZERK:Basszus ez nem is az
Ezen még javítottam.Bocsi.
SZERK:Basszus ez nem is az

- Primitive
- Entrenador del Barça
Nem azért, de ha már leírod a véleményed, akkor azt helyesen tedd meg...norbert55 írta:Kedves SportTV! Sajnos kikel fejeznem csalódottságomat.Az rendben van,hogy Dzsudzsák miatt mindig van PSV meccs de mint pl én Barca szurkoló jobban megnéznénk a Barcelona meccseit.És szerintem semleges nézők is jobban megnéznék a Sevilla-Barca meccset mint a Heerenveen-PSV-t.Emellett tényleg megvagyok elégedve a SportTV-vel szerintem korrekt minden csak ezt sajnálom,hogy azért mert Dzsudzsák PSV-ben játszik ne kövessük figyelemmel a meccset élőben.
Csak ezt akartam leírni.Köszönöm,hogy végigolvasták!
Ezt írtam.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Kedves SportTV! Sajnos kikel fejeznem csalódottságomat.Az rendben van,hogy Dzsudzsák miatt mindig van PSV meccs de mint pl én Barca szurkoló jobban megnéznénk a Barcelona meccseit.És szerintem semleges nézők is jobban megnéznék a Sevilla-Barca meccset mint a Heerenveen-PSV-t.Emellett tényleg megvagyok elégedve a SportTV-vel szerintem korrekt minden csak ezt sajnálom,hogy azért mert Dzsudzsák PSV-ben játszik ne kövessük figyelemmel a meccset élőben.
Ezt írtam.
Ezt írtam.
én se!!! rohhhhadjanak meg.....Ákocka írta:Az, hogy mit írsz nekik, az a te dolgod, elég 1 lényegretörő mondat is.Ilúvatar írta:jólvan de mit írjak nekik? nagy ívben leszharnak minket, minden tv csatorna számára pénz a lényeg...Ákocka írta:Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.
maximum elolvassák az anyázásokat, röhögnek egy sort rajta, oszt csá...
Egyébként a csatornáknak is a pénz a lényeg, ez kétségtelen, de ehhez nézettség kell. Náluk az a legfontosabb.
Én nem tudom, ki nézi majd 45 perc csúsztatással, én biztos nem.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Én már elküldtem levelem.
A többieknek is javasolnám, hogy tegyék meg.
Hátha valamire juthatunk...
A többieknek is javasolnám, hogy tegyék meg.
Hátha valamire juthatunk...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Az, hogy mit írsz nekik, az a te dolgod, elég 1 lényegretörő mondat is.Ilúvatar írta:jólvan de mit írjak nekik? nagy ívben leszharnak minket, minden tv csatorna számára pénz a lényeg...Ákocka írta:Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.
Egyébként a csatornáknak is a pénz a lényeg, ez kétségtelen, de ehhez nézettség kell. Náluk az a legfontosabb.
Én nem tudom, ki nézi majd 45 perc csúsztatással, én biztos nem.
Én is írom 

- lui1698
- Llegenda del Barça
Van benne valami.Ákocka írta:Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.
Talán, ha a többiek is vennék a fáradtságot és írnának egy e-mailt nekik, akkor talán leesne nekik a tantusz.
Én máris elkezdem.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Deus
- Boixos Nois
jólvan de mit írjak nekik? nagy ívben leszharnak minket, minden tv csatorna számára pénz a lényeg...Ákocka írta:Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.

- Ákocka
- Jugador d'estrella
Én írtam egy ímélt a Sport1-nek a sport1tv@sport1tv.hu címre. Kifejeztem a mérhetetlen csalódottságomat. Akinek van 1 percre rá, és hasonlóan feldühítette a dolog, az is írjon nekik, és talán elgondolkodnak majd rajta.
jah pesze, és a reklámokkal milesz?Katalán88 írta:Szerintem ez úgy lesz, hogy kb. 15 perc késés lesz az igazi meccstől. És a második félidő az élőben fog menni. (legalábis remélem)

- McLovin
- Capitá del Barça
Ez nem így kéne...
S.
S.

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez mekkoraRezi Torres írta:![]()
![]()
buza dzsudzsák buza Psv buza sport1!!!ekkora baromságot!!!szánalom!!na mind1 egyszerű a képlet!!!22:00kor kivonom magam az életbőlD:D telo kikapcs ajtó becsük net kihúz családtagok megkötözve szájuk beragasztva és várom a 22:45 t!!!

Egyébként megint mekkora szánalom, hogy a péeszvé-herevere miatt csúszik egy spanyol rangadó. Majd az El Clasíco is csúszni fog, mert holland bajnoki meccset fognak adni helyettük. Vicc..

- Primitive
- Entrenador del Barça
Úgylátom, most én szerencsésnek mondhatom magam. Én élőben figyelemmel tudom követni a mérkőzést..
Néha hasznát veszem a szerb adóknak is 

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella

Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Nevetséges, felvételről adni egy ilyen meccsett.....
Dzsudzsák miatt aki szerintem nem is fog játszani.
Dzsudzsák miatt aki szerintem nem is fog játszani.
-
- Barça B
Nem vicc. Múltkor is ugyanezt csinálták. Én múltkor is már a t...met belev.rtem a az ilyen döntések alapján a valamibe. Ilyenkor úgy tudok haragudni, mert a Dzsudzsák Balázst ki a t...m érdekli? Magyar vagyok de szerintem 10x annyian néznék meg a Barca meccsét ráadásul rangadó. F.s holland bajnokság. Vicc az egész.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Inkább ebbe a topicba írom
porton néztem:
20:30
Labdarúgás
Holland bajnokság, 13. forduló, Heerenveen-PSV - élő
22:45
Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 13. forduló, Sevilla-Barcelona
(sztem ki találjátok hogy melyik sport csatorna)
Ugye ez csak vicc??
porton néztem:
20:30
Labdarúgás
Holland bajnokság, 13. forduló, Heerenveen-PSV - élő
22:45
Labdarúgás
Spanyol bajnokság, 13. forduló, Sevilla-Barcelona
(sztem ki találjátok hogy melyik sport csatorna)
Ugye ez csak vicc??
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!