Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont téged akartalak megemlíteni, mert nemrég a passzív miatt "értetlenkedtél",hogy miért nincs támadóidő.Bob_Marley írta:Én szinte csak ezt a meccset láttam, de ez rendben volt. Kicsit több rutinnal meg is lehetett volna akár. A végén is várjuk, hogy jöjjenek mikor kellene a labda..... Pont az a kicsi kellett volna, hogy legalább egy iksz összejöjjön. De azért szép volt srácok.
mahitoo írta:Kell fiatalítani. Csak nem egy Olimpiai kvalifikációs tornán. És ha a mester taktikailag ott lenne a szeren, akkor a vereségek legalább nem ilyen szintűek lennének.
magyarokkal nem lehet ez egyértelmű. Próbálkoztak pár évig,hogy a legjobb magyarokat odavitték,és rájuk építettek, talán egyszer 8 közé jutottak velük.Petr írta:Sokan kérdezik, hogy a Veszprém miért foglalkoztat ennyi külföldit. Ezért.
Azért csak ennyit emelik ki mert a többivel maximálisan egyetértek sőt igazából ezzel is csak még egy kicsit tovább fűzném.csababarca írta: Miklertől szintén, és hiába rossz a védekezés előtte, azért egy klasszis kapus néha ettől függetlenül is találkozik a labdával. De ez Veszprémben is előjön nála sokszor, főleg idegen pályán.
Kicsit megvédeném a fiúkat.csababarca írta:Nem tudom melyik a rosszabb, hogy a "fiataljaink" besültek, vagy hogy az úgynevezett 2 darab klasszisunk még nagyobbat égett eddig.
Rolin nem csodálkozom, nem boncolgatom, de Laci hogy mennyire telibeszarja az egészet, az kicsit bántja a szemem...kb 2szer 2 méteren lehozta eddig az EB-t...ma konkrétan az első félidőben nem ugrott fel lőni. A másodikban se láttam,de azt felesben néztem a Barca meccsel.
De neki konstanst 6-7 gólos játékosnak kéne lenni egy ilyen csapatban,de még csak nem is vállalkozik.
Mindegy, számolgatni lehet,de felesleges. Meg kell próbálni megverni a németeket...![]()
Oroszok elleni kár volt, saját hülyeségeink miatt kaptunk ki ott.
Rosszul fogalmaztam belátom. Úgy értettem ,hogy lehetséges , hogy lebecsülnek minket és nem annyira fognak pörögni a meccs elején amiből kitudunk alakítani egy kisebb előnyt. A dánoknak legalább annyira kell ez a 2 pont mint nekünk . Ami viszont bizakodásra adhat okot az az , hogy eddig csak szoros meccseket játszottak nem gázoltak át senkin . Akitől viszont en nagyon tartok az a világ legjobb kapusa nevezetesen Landin aki egészen elképesztően véd , nagyon nehéz dolgunk lesz vele.visca el barca írta:isten bizony nem értem, hogy a dánok mért ne vennék komolyan a mai meccset. mindenki ezt hajtogatja... azért nekik sem mindegy h 2 vagy 4 ponttal mennek a kövi fordulóba.
Igazából teljesen mindegy volt , hogy ki állt a falban a 2meteres orosz védők mellett nem lehetett ugyanazt megcsinálni mint Montenegró ellen. Banhidi is csak egy gólt dobott mert ha még néha napján sikerült is bejátszani a labdát nem nagyon tudta beforgatni teljesen az orosz védőt/ket. Ilyenkor vagy hetes jött amit kihagytunk vagy sima szabad. Tehát arról , hogy most a beálló játékunk rosszabb volt arról szerintem nem Talant tehet igaz azt én se nagyon értettem , hogy miért játszott többet Zubai mint Banhidi , de biztos ennek is megvolt az oka.jelwaz írta:Köszi! Hát akkor én baromira nem értem Dujshebaev koncepcióját. Hacsak nem az oroszok elleni vereség taktikai terv voltÉs most a dánok ellen a Montenegró elleni beálló és átlövő játék,és az oroszok elleni szélső játék lesz
hátha! (Zubai mit tudott alkotni? láttam gólt nem lőtt.)
Egyrészt Zubai játszott többet másrészt pedig az orosz csapat nagyon magas es erős volt így sokkal kevesebbszer tudták neki bejátszani amikor pedig sikerült , akkor szinte mindig hetes lett belőle . Igaz azoknak a nagy részét a kapusba dobtuk...jelwaz írta:Bánhidi hogy hogy csak 1-et szerzett?
mert szinte végigi zubait erőltette. de hogy minek, az nagy kérdés. a tohonya oroszok simán elnyomták.jelwaz írta:Bánhidi hogy hogy csak 1-et szerzett?