K900 írta:Amikor valaki a kamerába mutogat és feltehetően káromkodik is bele, majd egész meccsen gúnyos vigyorral úgymond lekezelően néz az ellenfeleire,akkor szerintem az nem a tiszeletett adása másoknak.
Azért na.. Ronaldo a szülinapos kisfiának üzent akkor, mire egy újságíró kitalálta hogy F.ck off Messizett - vagy valami hasonló hülyeséget. Plusz ezen az Eb-n szerintem Ronaldo elég jól játszik, küzd hajt, ha hisztizik is csak azért mert valami nem ött össze.. Nagyon akar bizonyítani a válogatottban most - én legalábbis így látom. Aki meg csak kiröhögi Ronaldot, azt emlékeztetném erre:
http://www.youtube.com/watch?v=doBLYLC-_Z8 (mielőtt azt hinnétek nem vagyok Ronaldo fan, de a tudását azért elismerem)
Tudom hogy barátságos meccs volt, de azért itt senki se tudta hol áll a feje. Nem kéne ennyire leírni a Portugálokat. Én is esélyesebbnek tartom a Spanyolokat, de azért némi tiszteletet az ellenfélnek kéne adni - tisztára mint még a Barca-Real előtt komolyan, hogy leszólták egy csomóan a Madridot, hogy esélyük sincs, és csak azért lesznek ők a bajnokok, mert a kicsiket megverték, aztán meg kikaptunk tőlük..
Ez nem kifejezetten neked szólt, csak már régóta kikívánkozott.
Amúgy én egy küzdős, nem sok gólos de eseménydús meccset várok estére, remélem a Spanyolok mennek tovább - meg azt is, hogy Llorente végre játszik majd!!