Európa-bajnokságok & Világbajnokságok
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Üdv.
Félreértés ne essék, az argentinoknak szorítok a VB-n. Pontosabban annak, hogy Messinek (és Mascheranonak) a sors megadja, hogy világbajnok legyen. A többiek kutyaütők, Sampaolival az élen, és valóban talán az utóbbi 30-40 év leggyengébb nemzeti csapata ez náluk.
A feje tetejére kell állnia a világnak ahhoz, hogy az egyenes kieséses szakaszban bármi érdemlegeset alkossanak.... De nem is emiatt akartam szólni.
Alapvetően a videóbíró témában az újítást pozitívumként fogadók csoportjába tartozom, de mindez felesleges, ha a bírókból továbbra is hiányzik a következetesség.
1. A Mascherano ellen megítélt büntető:
körülbelül 10-15 hasonló súlyú párharc folyik 90 perc alatt a kapuk előtt. Nevetséges, hogy ez 11-est ért a török játékvezetőnél.
2. Rojo kezezése:
Nos, 2015-ben Neymar úgy fejelt gólt Buffonnak a berlini BL-döntőben, hogy a labdát ráfejelte a teljesen természetes testhelyzetben lévő kezére. Ez döntően befolyásolta a labda útját, a gólt érvénytelenítették. A finálé játékvezetője Cekir volt...
Ma ugyanez a játékvezető világosan "elactivityzte" a nigériai játékosoknak, hogy mivel előbb fejjel ért a labdába a védő, és csak ezt követően ért bele kézzel, vétlen a szitu.
Nos, az én olvasatomban ez a két ítélet ellentmondásban áll egymással.
Félreértés ne essék, az argentinoknak szorítok a VB-n. Pontosabban annak, hogy Messinek (és Mascheranonak) a sors megadja, hogy világbajnok legyen. A többiek kutyaütők, Sampaolival az élen, és valóban talán az utóbbi 30-40 év leggyengébb nemzeti csapata ez náluk.
A feje tetejére kell állnia a világnak ahhoz, hogy az egyenes kieséses szakaszban bármi érdemlegeset alkossanak.... De nem is emiatt akartam szólni.
Alapvetően a videóbíró témában az újítást pozitívumként fogadók csoportjába tartozom, de mindez felesleges, ha a bírókból továbbra is hiányzik a következetesség.
1. A Mascherano ellen megítélt büntető:
körülbelül 10-15 hasonló súlyú párharc folyik 90 perc alatt a kapuk előtt. Nevetséges, hogy ez 11-est ért a török játékvezetőnél.
2. Rojo kezezése:
Nos, 2015-ben Neymar úgy fejelt gólt Buffonnak a berlini BL-döntőben, hogy a labdát ráfejelte a teljesen természetes testhelyzetben lévő kezére. Ez döntően befolyásolta a labda útját, a gólt érvénytelenítették. A finálé játékvezetője Cekir volt...
Ma ugyanez a játékvezető világosan "elactivityzte" a nigériai játékosoknak, hogy mivel előbb fejjel ért a labdába a védő, és csak ezt követően ért bele kézzel, vétlen a szitu.
Nos, az én olvasatomban ez a két ítélet ellentmondásban áll egymással.
Szerintem a franciákat sem fenyegeti az a veszély, hogy jó csapatként lépnek fel. Csak ők egyénileg jók, az argentinok meg úgy sem.Rivaldo11 írta:Én sajnos nem tudok hinni ebben az argentin csapatban. A franciák egységesebbek, és sokkal inkább csapat, mint Messiék.
Nem keserítene el, ha ez a helyzet változna, és imponáló focival kiütnék a gallokat, de erre jelenleg kicsi a sansz.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Ezt a nagy francia esélyt kifejtenétek?
Számomra , eddig a legnagyobb csalódás amit csinálnak, a mai meccs is mi volt....
Számomra , eddig a legnagyobb csalódás amit csinálnak, a mai meccs is mi volt....
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Erre azt tudom mondani: facér van ott Masche ( aki eddig az egész vb-n buta, rutintalan játékot hoz eddig a sok felesleges szabálytalanságával) keze, a facér fogja a gyerek derekát. Az meg naná hogy dobja magát.Stalkyard írta:Azert adott egy kamu tizenegyest Nigériának. Már értem!Rivaldo11 írta: A bíró világosan besz.rt, hogy ezzel hazaküldi Messiéket.
Sebaj, franciák ellen majd kezd Acuna, Meza és Pavón, akkor mar biztosra fog menni Sampaoli. Most pechjére nem sikerult kiejteni a csapatot. De javitani fog az öreg.
Én sajnos nem tudok hinni ebben az argentin csapatban. A franciák egységesebbek, és sokkal inkább csapat, mint Messiék.
Nem keserítene el, ha ez a helyzet változna, és imponáló focival kiütnék a gallokat, de erre jelenleg kicsi a sansz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Ezen a meccsen az argentinok győzelmet érdemeltek. A bosszantó az, hogy lesimázhatták volna az első félidőt, de Higany megint kihagyta a ziccert, míg volt ugye egy kapufa is. Masc teljesítménye nálam nagyon gyenge volt. Kisfőnök, meg minden, de rengeteg eladott labdája volt az első félidőben...mondjuk legalább küzdött egy nagyot. Messi gólja nagyon szép volt.
Banega jól tolta, miért nem kezdett eddig? Higany megint flop volt, égbe lőtte a második félidőben is a helyzetét. Annyi előnye van, hogy nagyobb darab, mint Aguero, jobban fedezi a labdát, de tényleg nem értem miért nem Icardit vitte ki helyette. Ami feltűnt, hogy Di Maria mennyire elfáradt, szerintem viszonylag hamar. De az nonszensz, hogy Pavont meg Mezát hozzuk csereként. Egy Dybala miért nem jöhetett pl Meza helyett? Minden bántás nélkül az a srác kegyetlen gyenge.
Banega jól tolta, miért nem kezdett eddig? Higany megint flop volt, égbe lőtte a második félidőben is a helyzetét. Annyi előnye van, hogy nagyobb darab, mint Aguero, jobban fedezi a labdát, de tényleg nem értem miért nem Icardit vitte ki helyette. Ami feltűnt, hogy Di Maria mennyire elfáradt, szerintem viszonylag hamar. De az nonszensz, hogy Pavont meg Mezát hozzuk csereként. Egy Dybala miért nem jöhetett pl Meza helyett? Minden bántás nélkül az a srác kegyetlen gyenge.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ebben igazad van, nem erdemre játsszák, a francia csapat sokkal masszívabb, 1:0 jó megint.recrea írta:Nem elfogult vagy Bob, hanem fél éve itt se jártál, erre idejössz tudatosan provokálni. Menj már...
A focit meg még mindig nem érdemre mérik.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A második félidőre érthetetlenül szétesett, az a "szervezett" játék amit az első félidőben mutattak. Ebből látszik, hogy nagyon törékenyek és fejben gyengék. Nincsen bennük automatizmus, ahogy Dárdai szokta mondani.
Minőségbeli hátrányukat rendszerrel és szervezettséggel kellene pótolni, elől meg Messiék valahogy eldöntik. De látható, hogy Sampaoli képtelen ezt megoldani. Érthetetlen, hogy kiélezett helyzetben amikor az életükért küzdenek, akkor nem a már mindent megélő és a legmagasabb szinthez hozzászokott Agüerót, vagy Dybalát teszi be, hanem a tapasztalatlan Pavón-Meza kettőst. Akik ráadásul már az előző két meccsen is bizonyították, hogy alkalmatlanok. Agüero meg egy helyzetéből gólt is lőtt. Dybala esélyt sem kap. Persze mindig az a jó aki nem játszik, de senki ne mondja, hogy ebben van logika amit Sampaoli csinál.
Franciák az egyértelmű favoritok. Akkor van esélyük az argentínoknak ha nagyon szervezetten és végig küzdve önfeláldozóan játszanak, elől meg bíznak Messiben. Higuain helyett meg vissza kell tenni Agüerót. Nagy fék volt ma is. Olyan játékkal mehetnek tovább amit az előző vb-n játszottak. Bekkelnek és bíznak a csodában. Pont amiért a portugálokat szidjuk.
De szerintem lesimázzák őket Dembouzék, ők kihasználják majd ezeket az óriási réseket és hibákat. Kijön majd, hogy mennyire is gyengék. Ma is hányszor volt, hogy a védelem és a csatársor között volt vagy 30 méter amin egy argentin jatékos sem tartózkodott.
Nem törlődnek a lapok a csoportkör után?
Minőségbeli hátrányukat rendszerrel és szervezettséggel kellene pótolni, elől meg Messiék valahogy eldöntik. De látható, hogy Sampaoli képtelen ezt megoldani. Érthetetlen, hogy kiélezett helyzetben amikor az életükért küzdenek, akkor nem a már mindent megélő és a legmagasabb szinthez hozzászokott Agüerót, vagy Dybalát teszi be, hanem a tapasztalatlan Pavón-Meza kettőst. Akik ráadásul már az előző két meccsen is bizonyították, hogy alkalmatlanok. Agüero meg egy helyzetéből gólt is lőtt. Dybala esélyt sem kap. Persze mindig az a jó aki nem játszik, de senki ne mondja, hogy ebben van logika amit Sampaoli csinál.
Franciák az egyértelmű favoritok. Akkor van esélyük az argentínoknak ha nagyon szervezetten és végig küzdve önfeláldozóan játszanak, elől meg bíznak Messiben. Higuain helyett meg vissza kell tenni Agüerót. Nagy fék volt ma is. Olyan játékkal mehetnek tovább amit az előző vb-n játszottak. Bekkelnek és bíznak a csodában. Pont amiért a portugálokat szidjuk.

De szerintem lesimázzák őket Dembouzék, ők kihasználják majd ezeket az óriási réseket és hibákat. Kijön majd, hogy mennyire is gyengék. Ma is hányszor volt, hogy a védelem és a csatársor között volt vagy 30 méter amin egy argentin jatékos sem tartózkodott.
Nem törlődnek a lapok a csoportkör után?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Épp ezt akartam írni, ha Suarezék nem harapják át magukat Ronaldoékon, és Messiék valahogy tovább mennek a franciák ellen akkor Argentin- Portugál gálameccs lesz a negyeddöntőben.El Sie7e írta:továbbmennek az argentinok meg a portugálok és jöhet a balhere derbi

Jajj hogy ezek mit fognak 1-1 szögletnél, szabinál csinálni..

Hány sárga után van eltiltás? 2?
Azert adott egy kamu tizenegyest Nigériának. Már értem!Rivaldo11 írta: A bíró világosan besz.rt, hogy ezzel hazaküldi Messiéket.
Sebaj, franciák ellen majd kezd Acuna, Meza és Pavón, akkor mar biztosra fog menni Sampaoli. Most pechjére nem sikerult kiejteni a csapatot. De javitani fog az öreg.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2018.06.26. 22:18:52-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A bíró világosan besz.rt, hogy ezzel hazaküldi Messiéket.mess2009 írta:a bíró világosan elmutogatta!Rivaldo11 írta:H
Messi miatt örülök, de ez egy nagyon gyenge csapat. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy Rojo kezezése miért nem volt tizi...?
Sajnálom Nigériát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
továbbmennek az argentinok meg a portugálok és jöhet a balhere derbi 

- visca el barca
- Presidente del Barça
messi jó hülye volt h összeszedett egy sárgát, sokba fájhat még ez neki
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ja, igen. Tipikusan az a párosítás, ahol azt sajnálom, hogy mindkettő nem eshet ki.sanika01 írta:Remélem csak azután, miután valahogy hazaküldték a franciákat.LG írta:Vicc, hogy a hulladék argentinok továbbmennek, remélem vki nagyon csúnyán megalázza őket, hitvány banda.
Amúgy én nem hiszem, hogy bárki is megtáltosodhat az egyenes kiesés szakaszban. Szerintem ugyanaz az helyzet, mint 2 éve az EB-n, nincs kiemelkedő csapat, ki fog ki jobb napot, szerencse, játékvezetői hibák fognak dönteni.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha érdemre mérnék, akkor 2008 és 2017 között az összes BL-t és bajnokságot mi nyertük volna(a 2013-mas BL-en kívül)recrea írta:Nem elfogult vagy Bob, hanem fél éve itt se jártál, erre idejössz tudatosan provokálni. Menj már...
Higany meg beleharaphatott volna valakibe, talán akkor eltiltják és rájönnek hogy gyenge fejben

Ha Messiék kiesnek a franciák ellen, akkor remélem hogy az egy jó Dembele góllal lesz.
Őőő, mi van? 3 meccs, 2 lőtt gól és ezzel te elégedett vagy? Végülis miért lepődök meg... Te mindig az 1-0-ás meccsekért voltál oda... A franciák jelenleg messze a legerősebb kerettel rendelkeznek, ehhez képest dösamp brutálisan fos focit nyomat...Bob_Marley írta:a franciák mutatták eddig a legkiegyensulyozotabb játékot. Minden meccsen, amennyi kell, gólt rohadt nehéz rúgni nekik.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egészen gyengék ezek az argentinok, szó szerint rossz nézni ezt a csapatot. A védelem egy sereghajtó csapatéval egyenlő, a középpálya pedig egy középcsapatával. De hiába a gyenge nevek, ez az ostoba edző még tele is pakolja a kezdőt velük amit megfejel Higannyal akinél zátonyra fut az összes támadás. Én még mindig le vagyok döbbenve, hogy lehetett ezt a keretet nevezni a vb-re. Viszont a slusszpoén az, hogy jönnek a franciák ahol pedig szintén van egy hitvány edzőfenomén, hiába a papíron jól csengő nevek, én nem estem hasra a franciáktól, sőt. Ha jól kijönne a lépés én nem tartom lehetetlennek a továbbjutást Messiéktől, de az kb olyan csoda lenne mint a mai.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Az egyik leggyengébb produkciót nyújtják a nagyok közül eddig, nulla kreatív játékkal. Ket nulla ellenfél elleni keserves győzelem es egy full lefixàlt döntetlen a nagy menetelésük.Bob_Marley írta:Legyek elfogult, ok. De a franciák mutatták eddig a legkiegyensulyozotabb játékot. Minden meccsen, amennyi kell, gólt rohadt nehéz rúgni nekik. Argentínat is bedaraljak. Ugyanaz mint az Eb-n, de bízom benne most végig is mennek ezen az úton.Nero. írta:Majd meglatjuk, nehogy hivatalossá váljon hogy túl vannak értékelve a divatfranciák.Bob_Marley írta: Franciák elintezik.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Nem elfogult vagy Bob, hanem fél éve itt se jártál, erre idejössz tudatosan provokálni. Menj már...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2018.06.26. 22:07:23-kor.
Nem vagyok edző, de nehezemre esik elképzelni, hogy Dybala és Messi együtt (akár egymásba botolva) rosszabb lenne, mint Messi meg valami sehonnai argentin kisgyerek (Meza/Pavón és társai). Egy kb. 100-110 milliós játékosról beszélünk, aki a balosával távolról bármikor rá tud zúdítani egy meccsdöntő lasztit a kapura.gg86 írta:Dybala helyében most csomagolnék és hazamennék. Amíg ilyen Meza meg Pavon féle emberek egyeltalán pályára léphetnek, ő meg egy percet sem kap... Bohóc Sampaoli a legnagyobb fékje ennek az amúgy nem túl kiemelkedő argentin csapatnak.
"It is what it is."
nálam azért érdemelték volna meg az amiből főznek faktor miatt. lehet bénázni az argentin keretet de bőven európai topcsapatokban vannak a játékosok. az már az ő bajuk hogy [auto_cenzúra] edző,taktika meg teljesítményt produkálnak. ehhez képest az izlandiaknak rendes munkájuk van a nigériaiknak meg 1-2 játékos van normálisabb csapatban. de ez van továbbmentek jönnek a franciák és lehet cáfolni.ktm írta:Nigerianak helyzete nem lett volna, ha nem kapjak a kamutizit. Szoval a bunkerfoci(Izland) es a kontracsapat(Nigeria) mehet haza. Azert az ne mondja senki, hogy ez a ket csapat jobban megerdemelte volna a tovabbjutast.
- visca el barca
- Presidente del Barça
amire ma nem fújtak kezet rojonál, arra tegnap a portugálok kaptak egy sima tizit. következetes játékvezetés 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Legyek elfogult, ok. De a franciák mutatták eddig a legkiegyensulyozotabb játékot. Minden meccsen, amennyi kell, gólt rohadt nehéz rúgni nekik. Argentínat is bedaraljak. Ugyanaz mint az Eb-n, de bízom benne most végig is mennek ezen az úton.Nero. írta:Majd meglatjuk, nehogy hivatalossá váljon hogy túl vannak értékelve a divatfranciák.Bob_Marley írta: Franciák elintezik.

Dybala helyében most csomagolnék és hazamennék. Amíg ilyen Meza meg Pavon féle emberek egyeltalán pályára léphetnek, ő meg egy percet sem kap... Bohóc Sampaoli a legnagyobb fékje ennek az amúgy nem túl kiemelkedő argentin csapatnak.
a bíró világosan elmutogatta!Rivaldo11 írta:H
Messi miatt örülök, de ez egy nagyon gyenge csapat. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy Rojo kezezése miért nem volt tizi...?
Sajnálom Nigériát.