Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézd meg újra. A realos szektorra néz, utána rázza az öklét a barcásoknak, és néz fel a "sarokba", ahol a mieink voltak.recrea írta: De, nekik.
De, nekik.Messias2 írta:A csókot nem a barcásoknak küldte, ez egyértelmű.recrea írta:A madridi B-közép a másik kapu mögött van, Messi meg a Barca tábornak üzent fel a sarokba, a vendég szektorba.
A csókot nem a barcásoknak küldte, ez egyértelmű.recrea írta:A madridi B-közép a másik kapu mögött van, Messi meg a Barca tábornak üzent fel a sarokba, a vendég szektorba.
Ebben mi olyan meglepő? Ő is csak ember... a puszi a meghajlassal a madrid B-középnek ment a magasba tartott öklökkel jelzett a Boixos Nois-nak.Nero. írta:Az szerintem a vendégszektorba ment. Ő ennél értelmesebb gyerek minthogy a madridistákat provokálja.
Vendégszektor fent van.Nero. írta: Az szerintem a vendégszektorba ment. Ő ennél értelmesebb gyerek minthogy a madridistákat provokálja.
Az szerintem a vendégszektorba ment. Ő ennél értelmesebb gyerek minthogy a madridistákat provokálja.
Remélem Chelsea ellen a kapufái befele mennek majd
Reméljük a Bernabeuban nem lesz kerete a kapunak.
Persze, hogy nincs, csak valaki féligazságokkal akarta heccelni a netes népet.palesz77 írta: De azt írják, csak ennek meg sok értelme nincs igazából.
- a fizetésre szánt keret 84%-át teszi ki Messi összfizetése.Cestus írta: nem lehet, hogy ez a szám a nyolvaniksz százaléka annak az összegnek, amit egy évben szánnak a fizetésekre?