2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben teljesen igazad van, de meg kellene próbálni helyén kezelni ezt. Tehát sem alul, sem felül nem kéne értékelni.
0,8-el jobb a kaput eltaláló lövésünk mint az ellenfeleknek. Akkor ebből hogy jön ki neked, hogy több 1 góllal kellett volna nyernünk?
A blokkolt lövéseket nem számoltam bele, mivel azt nem lehet tudni, hogy kaput talált volna vagy sem.fanbarca írta: ↑2023.02.28. 23:01:36Az utolsó 8 bajnokin összesen 90 lövésünk volt, ezekből 29 talált kaput.Atis710 írta: ↑2023.02.27. 17:59:27Egy kis elemzés. Az utolsó 8 bajnoki meccsükön 63 lövésünk volt. Ebből 27 talált kaput. Ez átlagban 7,8/3,3 meccsenként. Ami nagyon gyenge szerintem egy bajnok aspiráns csapattól.
Ezzel szemben ellenünk 54-er lőttek kapura, amiből 20 találta el a kaput. Ez meccsenként 6,7/2,5
Minimális a különbség a javunkra.
Ezzel nem lehet bajnokságot nyerni. Ha nem lesz valami hihetetlen fejlődés, akkor nekünk annyi.
Az Arsenal 1-0 eredménye pusztán csak egy példa volt arra, hogy 1-0 és 1-0 között is tud lenni óriási különbség. Véletlenül sem Arsenal Barca összehasonlításról beszéltem, hanem azt írtam, "aki a bajnokságért hajt". Ennek az égvilágon semmi köze PL-nek vagy La Ligának.
A csecsemő is benne van az átlagéletkorban, és az mégis 43 év.Peter írta: ↑2023.03.01. 00:53:23Ez is benne volt az elmúlt 8 meccs átlagába, csak ez indított a klaviatúrához....![]()
De ha láttad pl a leicester-arsenal meccset, az 0-1 volt, nem brillírozó arsenállal, de ott nekem semleges nézőnek kétségem sem merült fel, hogy melyikük lehet az, aki a bajnokságért hajt, még akkor is, ha nem feltétlen volt elmondható. hogy a bajnokot láttam....
Ez vagy valami ilyesmi hiányzik nálunk nekem, hogy értsd....![]()
Ez is benne volt az elmúlt 8 meccs átlagába, csak ez indított a klaviatúrához....
Alapvetően nem az a kérdés, hogy hurrá, vagy nem hurrá, csak a kollega által berakott számok nekem pont az ellenkezőjére volt érv, amire szánta. 2,5-3 annyi helyzetet alakítunk ki, mint az ellen, az azért nem olyan rossz.Peter írta: ↑2023.03.01. 00:25:41A matematika velünk van, hurrá, örülhetünk, de ugyanezen matemikai átlag mellett kaptunk ki a félelmetes Almeria stadionban.
A meccset nézve sajnos egy szavunk sem lehetne olyan semleges szurkolói véleményre, ami kiesési rangadónak titulálta volna a meccset.
Egy bajnokságra törő csapattól elvárható lenne kicsit meggyőzőbb játék, kicsit élesebb, pontosabb, erőteljesebb, intenzívebb, dinamikusabb, kreatívabb.
A matematika velünk van, hurrá, örülhetünk, de ugyanezen matemikai átlag mellett kaptunk ki a félelmetes Almeria stadionban.
Az utolsó 8 bajnokin összesen 90 lövésünk volt, ezekből 29 talált kaput.Atis710 írta: ↑2023.02.27. 17:59:27Egy kis elemzés. Az utolsó 8 bajnoki meccsükön 63 lövésünk volt. Ebből 27 talált kaput. Ez átlagban 7,8/3,3 meccsenként. Ami nagyon gyenge szerintem egy bajnok aspiráns csapattól.
Ezzel szemben ellenünk 54-er lőttek kapura, amiből 20 találta el a kaput. Ez meccsenként 6,7/2,5
Ezzel nem lehet bajnokságot nyerni. Ha nem lesz valami hihetetlen fejlődés, akkor nekünk annyi.
Igen ez nagyon beszédes. Jó pár 1-0ra nyert meccsünk volt és nem egy éppen hogy meglett. Mondtam már korábban hogy csalóka nagyon a liga szereplésünk. Lehet még innen nagyot zuhanni. Emlékszem pár éve hogy 9 pontos előnyt 3 meccse alatt elbuktunkAtis710 írta: ↑2023.02.27. 17:59:27Egy kis elemzés. Az utolsó 8 bajnoki meccsükön 63 lövésünk volt. Ebből 27 talált kaput. Ez átlagban 7,8/3,3 meccsenként. Ami nagyon gyenge szerintem egy bajnok aspiráns csapattól.
Nagyon úgy tűnik, hogy az élet ezt támasztja alá.
Olyan öltözői hierarchiában amit a klub és az edző is hangsúlyosan támogat, folyamatosan példának állít, ott nem sok babér terem másoknak.
Igen, de azóta már alig maradt valaki az akkori csapatból, de az új emberek ugyanúgy gyengének tűnnek mentálisan.Zsolti írta: ↑2023.02.27. 10:05:30En Liverpool ota pofazom, hogy addig kb lehetetlen kimaszni ebbol a mocsarbol amig a csapat vezerbikai a keret tagjai! Legkesobb ekkor kellett volna kitenni az osszesnek a szuret Busquetsestol, Messistol, az egesz keretet kivagtam volna, kerul amibe kerul. Addig nem lesz itt mas hozzaallas amig ok a csapatba vannak. Felejtsetek el.
Ezt nagyon jól látod. A tiki-taka style, rövidpasszos, labdabirtoklásra épülő zsugát már mindenki körbe röhögi Európában évek óta, Qatarban meg ilyen 30 évvel lemaradt ligákban lehet csak vele hengerelni. Elég beszédes, hogy Xavi a tevehajcsároknál, agyonvert vele mindenkit kb. egyből miután odament, Euban (EL, BL) meg másfél év után nulla eredmény...Peter50 írta: ↑2023.02.27. 12:31:02Jómagam úgy látom ha magán a játékfelfogáson nem lesz gyökeres változás (ami szerintem soha nem fog megtörténni mert a Barca soha nem fogja elengedni a Guardiola féle focit) akkor jöhet ide akármekkora sztárfocista, vagy edző semmi sem fog változni. Xavi kivezette a gödörből szakmailag a csapatot és ez egy fantasztikus dolog volt tőle, de ő sem látja sajnos hogy ennek a játékrendszernek amit ő is erőltet nincs jövője. Egy komoly védekező, kontrázó és azt tökéletesen végre is hajtó csapat ellen ennek a játéknak esélye nincs. Ezt tökéletesen bemutatta a legutóbbi két vereség, és ez sajnos évek óta visszatérő jelenség minden olyan meccsen ahol támadnunk kéne menni az eredmény után, dinamikát tenni a támadásba. Oké sok a sérült és jelenleg akik kezdők ezt még kevésbé tudják megoldani de attól még igaz. Évek óta ez a gond, Messivel a csapatban az utolsó években is ez volt. Ha neki jó napja volt meccseket döntött el ha nem akkor kikaptunk. A mai foci szerintem nem arról szól hogy foggal körömmel akármi is történjen ragaszkodom a klub hagyományos játékstílusához és közben nem veszem észre és a futball elrohan mellettem és bár szépen és gyönyörűen de meghalok a szépségben. Nem. A mai futball az célfutball és nem azoknak a csapatoknak kedvez akik szépen játszva szeretnének minnél nagyobb sikereket elérni. A Barcának ezt kell megérteni. Az edzőnek a vezetőknek, mindenkinek. Szakmai taktikai megújulásra van szükség mert ha ez nem fog megtörténni akkor még évekig helybetopi lesz bár ne legyen igazam. Nem azt mondom hogy edzőváltás meg drasztikus lépések, de ha a felfogás nem változik akkor csak lefelé lesz nem felfelé mivel már minden csapat tisztában van vele hogyan kell ellenünk játszani mind a Ligában mind Európában, az eredmények pedig azok ellen jönnek csak aki ezt nem tudja ellenünk tökéletesen végrehajtani. Amelyik csapat pedig igen, nos azt a tegnapi és a csütörtöki meccs bemutatta
Amíg Messi itt volt, szerintem komolyabb edző nem is akart idejönni. Tudta, hogy nem tudja megreformálni a klubban folyó munkát.
Nálunk az a gond, hogy nem lehet rotálni, mert a cserék nemhogy lendületet visszaesést hoznak a meccsbe.drobika írta:Nem az a baj, hogy elbuktuk ezt a meccset. Más ligában is betlizik a listavezető.
Ahogy ezt tettük, az az aggasztó! A csütörtöki zakó mintha lebénította volna a társaságot.
Ha valaki esetleg látott olyan embert, aki akart a kezdőből focizni, és jó lett volna a hozzáállása, írja már ide a nevét, mert én egyet sem tudok.