Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felfoglak venni és kösz!MichaaBee írta:@ultrasur: vegyél fel msnre, hátha tudok segíteni![]()
3. helyen kezdtem a fordulót, jött a 2. helyezett, új csapat révén nem gondoltam nagy ellenállásra, a 6 pontja azért van mert a 3 nagyon gyenge csapat közül játszott 2-vel kapásból...78. percig lőttem kettőt és onnan beindult a gépezet! a csatárom lőtt egy klasszikus mesternégyestFtcSikiHun írta:Na kinek mi lett?![]()
Én inkább meg sem szólalok7-0-ás vereség, 2 sérült játékos, és egy kiállított játékos
Mi a fenéért nem tudok nyerni 5 meccse?
Most ezzel mit akartálBarcafan9 írta:http://everysite.mlap.hu
A másodikat azt nem tudtamMichaaBee írta:Elvileg nem küldenek, de elképzelhető, hogy majd még fognak.
Egyébként a tesódat is Ervinnek hívják, vagy miért van ErvinLakása és ErvinSzobája nevű csapat is?
szerk.: Ha tényleg a tesód, akkor ezt elrontottátok, mivel az IP-tek is pontosan ugyanaz. (Nem is beszélve a felhasználónév és a csapatnév hasonlóságáról.)
79.114.***.***
Az hogy 2 különböző gépről nézitek(/nézed) nem azt jelenti, hogy más az IP-cím. Az IP-t az internetszolgáltató osztja ki minden internetkapcsolathoz. Tehát ha nincs 2 külön kábeletek, amiért duplán fizetitek a netet, akkor az egy IP-cím alatt fut.![]()
Nem tudom,mi jót csináltam,de másik csapatom nem volt,a tesómé a másik gépen van u.h. az azonos ip cím,se jöhet szóba,és nem is káromkodtam szvalMichaaBee írta:Az szép.FCBMessi19 írta:MichaBee töröld ki a csapatom Gamper Kupából,mert törölték.. E-mail-t nem kaptam..Mi jót csináltál?
Amúgy milyn emailre gondolsz? Én küldtem neked a következő fordulóról.
Ha Ricsy1080 olvassa ezt az üzenetet, akkor készüljön, mert ő ugorhat be, mivel ő az egyetlen várólistás. Ha nem jelentkezik, akkor akárki más jelentkezhet helyette, de még egyeztetnem kell Tonival.
Az szép.FCBMessi19 írta:MichaBee töröld ki a csapatom Gamper Kupából,mert törölték.. E-mail-t nem kaptam..
Melyik program állapítja meg neked a másodlagos képességek pontos szintjét?Markyto írta:Szintén eladó, játékszervezése közel a megfelelőhöz
Ahh,kösziMichaaBee írta:Nem kell. Ha megnézed, akkor már fent is van az oldalon a meccs, még délután feltettem.FCBMessi19 írta:MichaaBee ha játsottam a pótfordulóba egy csapattal hova írjam az eredményt?Vagy nem kell?
Grat egyébként.
![]()
Nem kell. Ha megnézed, akkor már fent is van az oldalon a meccs, még délután feltettem.FCBMessi19 írta:MichaaBee ha játsottam a pótfordulóba egy csapattal hova írjam az eredményt?Vagy nem kell?