Ugyanazt a semmit játszottuk, mint tavaly ősszel, csak akkor Neymar meg Messi klasszisa általában kihúzott minket a bajból.
Egy db éhes játékosunk nincs, kétféle van, aki agyonnyerte magát, meg aki hülyére keresi itt magát (van egyszerre mindkettő) motiváció zeró. Csak az arc meg az ugatás.
Ami már számomra is aggasztó, az Iniesta formája, olyan szituációkban vesztett labdát tegnap, amit máskor a tűző napon 6 sör után megcsinál.
Ami még nem tetszik, h aki leül a Barca kispadjára, az hirtelen kiherélt ember lesz, LE saját magával összugatott anno a pályán, elharapta a kapufát, egy igazi barom volt, tavaly meg végigmozizta a szezont, Valverde Bilbaoja agyonrúgott minket, tegnap meg nem tudjuk leütközni Iscot, emberünk meg csak nézi, az meg, h az összes támadást Marcelo oldalán vitték, és a legtöbbször rohadtul el voltunk tolodva, bár erről inkább a kp védekezés (teljes hiánya) tehetett. Mocskosul hiányolom a tüzet ebből a csapatból, a minden áron nyerni akarást.
Suarez egy idióta tényleg, ennél csúnyábbat nem akarok mondani róla, de nála a cél szentesíti az eszközt. Dobálja magát, harapdál, ugat, odaver, tök mindegy, csak a k... labda kerüljön be a kapuba. Imádom benne, kész
Abban egyetértek Bobbal, h nyugodtan jöhet ütköző játékos, én kedvelem Busit, de most nagyon érzem rajta, h megfáradt nálunk, ebben a tekintetben nagyon megértem Alvest, h váltani akart, aki lehet h nem tudott beadni, de amit letett melóban nálunk, azelőtt megemelem a kalapom.
Sztem már mindenki látja, h igazolás kell, nekem a név teljesen mindegy, nem az a lényeg.