A meccsre visszatérve, az első félidőben komolyan meg voltam győződve arról, hogy elnökbuktatásnak vagyunk a szemtanúi a játékosok részéről

Nagyon rég láttam ennyire lötyögő, lélektelen és ötlettelen játékot tőlünk. Akiket ki tudnék emelni negatívumként a meccs ezen periódusából, az mindenképpen Busi(azt hittem így demonstrálja, hogy ne szólogassanak be a játékosoknak az elnökségtől, illetve igazoljanak újakat

), Rakéta. A 3-5-2-es felállás szerintem rendkívül döcögős és statikus volt, rég örültem így a lefújásnak.
Aztán Semedo beállása és a szerkezetváltás után láthattunk pozitív dolgokat is, elég bíztató volt a portugál játéka, és SR hihetetlen akarattal ment, rajta tényleg látszik, hogy baromira nem érdekli hol kell játszania, ha kell jobb szélső, de emlékszem a pálya közepén egy tetszetős szólójára is. Kövezzetek meg, de ma Duliban is láttam egy kis dinamizmust és fantáziát; persze elég kevésszer ért viszonylag labdához.(fura ezt írni, de a vasárnapi meccs után ez is haladás)
Összegezve, ami nagyon zavart néhány játékosnál az a lélektelen játék, fejben nagyon lassúnak tűntek, remélem ha rendeződik a csapat körül minden, akkor újra fel tudnak pörögni