Gratula Pedro, te is tehetsz egy szívességet Messivel meg Bojannal meg az egész kócerállyal együtt... Mi az Isten nyilának nem lehet rálőni azt a kumma labdát?
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Annyira szánalmas már, röhejes, ááá, én leiszom magam... Ennyi szerencsétlent egy rakáson, meddig fogják még tépni az idegeinket ezzel a játéknak nevezett trágyával???
Pep, nyisd már ki a szemed!

Ne csoportterápiát és teadélutánt csináljatok már egy edzésen!

Hetek óta ugyanazt a 0 játékot nézzük, egyszerűen semmit nem csinál a csapat! Honnan a büdös francból akarnak gólt lőni??? A reklámtábla mögül???
Nekem ennyi elég volt a meccsből, bőven [auto_cenzúra] ezt is nézni, nem fecsérlem az időmet ezzel... Meg kéne tanulni tökösen játszani és ne úgy, mint a pancserek, meg az óvodások! Alves is hába veri a nyálát, ugyanolyan 0, mint a többiek, egyszer nem láttam még itt, hogy na most ő vagány lesz és rácsavarja a labdát, hát ha beakad! Mint anno Sevillában... Nem, semmi, Ibra is, mint egy csecsemő, már csak egy bimbó hiányzik a szájából, Messi meg adja le az aranylabdáját, ha ennyit tud mutatni! 2 embert lecselez, jól alárúgnak, utána meg "Jaj, ezek a csúnya Valencia játékosok, miért nem engedik, hogy a gólvonalról eresszem el a lasztit! A betyár mindenit"....