Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem kell a gyerek egy hülyeségéből súlyos következtetéseket levonni.sub_bass írta:8:15 - A Marca értesülései szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje a többiek mellett Daniele De Rossi, az AS Rómából.<--------hír a madridistáról
Nevetséges hogy már csak többieknek nevezik az a 4-5 embert akit le aranak igazolniDe Rossi télleg jó lenne, legalább jó véres meccsek lennének!
De minek ennyi embert?
Ez tetszett!!!Boixos írta:persze, h az utóbbi.
szeretnek néhányan figóval példálózni ezügyben, mármint, h ő miket mondott és ahhoz képest hogyan cselekedett.
csak azt felejtik el, h figo egy jellemtelen, pénzéhes köcs.ögként ment el innen, kaká ezzel szemben egy úriember, akinek nem stílusa valagat csinálni a szájából. bármennyire nehéz ezt felfogni a madridi sajtónak.
Szerintem az utóbbi!!!Los Banditos írta:Ezt egy másik fórumon olvastam egy olyan ember írta aki nagyon büfé az olasz fociban,érdemes elolvasni:Hihetetlen a spanyol sajtó...Hogy mit tud keverni Kaka-ra gondolok elsősorban,aki a Telemadrid nevű tv-csatorna szerint napokon belül a Real játékosa lesz,már azt is tudni vélik hogy Woodgate 17-es mezét fogja kapni...Közben tegnap Kaka visszérkezett Milánóba és megkezdte a felkészülést a Milan-nal,és ma délután (kénytelen volt) újra nyilatkozott,odaállt a Milan Channel kamerái elé,és ezt mondta:"Sohasem gondoltam arra hogy elhagyjam a Milan-t.Itt maradok,meghosszabítottam a szerződésesemet még az ítélet(itt gondolom a calciopoli ítéleteire gondolt Kaka) elött,nem beszéltem senkivel,se elötte se utána,sem az ügy alatt.Azt hiszem azzal hogy még az ítélet elött aláírtam a hosszabítást bizonyítottam azt hogy itt akarok maradni!
Csütörtökön még a Milánóba való visszaérkezése elött pedig ezt nyilatkozta Kaka:"Boldog vagyok, hogy a Bajnokok Ligájában játszhatok. Sosem volt problémám azzal, hogy a Milanban maradjak, még akkor sem ha egyesek mást sugalltak. Megtisztel és büszkévé tesz, hogy új szerződést írtam alá a klubbal.'
Megismétlem, a szurkolók nyugodtak lehetnek: A Milanban maradok. Már alig várom, hogy visszatérjek Milanelloba és elkezdődjön a szezon."
Most vagy Kaka egy gerinctelen féreg,aki hazudik mint a vízfolyás,és csak megjátssza a szerény, illemtudó,tisztességes vallásos jófiút,vagy megint árnyékra vetődött a spanyol sajtó...
Hihetetlen a spanyol sajtó...Hogy mit tud keverni Kaka-ra gondolok elsősorban,aki a Telemadrid nevű tv-csatorna szerint napokon belül a Real játékosa lesz,már azt is tudni vélik hogy Woodgate 17-es mezét fogja kapni...Közben tegnap Kaka visszérkezett Milánóba és megkezdte a felkészülést a Milan-nal,és ma délután (kénytelen volt) újra nyilatkozott,odaállt a Milan Channel kamerái elé,és ezt mondta:"Sohasem gondoltam arra hogy elhagyjam a Milan-t.Itt maradok,meghosszabítottam a szerződésesemet még az ítélet(itt gondolom a calciopoli ítéleteire gondolt Kaka) elött,nem beszéltem senkivel,se elötte se utána,sem az ügy alatt.Azt hiszem azzal hogy még az ítélet elött aláírtam a hosszabítást bizonyítottam azt hogy itt akarok maradni!
Csütörtökön még a Milánóba való visszaérkezése elött pedig ezt nyilatkozta Kaka:"Boldog vagyok, hogy a Bajnokok Ligájában játszhatok. Sosem volt problémám azzal, hogy a Milanban maradjak, még akkor sem ha egyesek mást sugalltak. Megtisztel és büszkévé tesz, hogy új szerződést írtam alá a klubbal.'
Megismétlem, a szurkolók nyugodtak lehetnek: A Milanban maradok. Már alig várom, hogy visszatérjek Milanelloba és elkezdődjön a szezon."
Most vagy Kaka egy gerinctelen féreg,aki hazudik mint a vízfolyás,és csak megjátssza a szerény, illemtudó,tisztességes vallásos jófiút,vagy megint árnyékra vetődött a spanyol sajtó...
veheheheRonal.10 írta:Pápá Robi Carlos meglátod megéri elmenni me ott csak veszitenél.
Ellenünk is meg általába a felkerült csapatok is aláznak titeket.![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=118858