Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly RM ellen ami rögtön beugrik, hogy jobbra támadtunk.Mihu írta:Az esetek 99.9%-ában igen. Ez nem tudom miért alakult így, de amióta az eszemet tudom, mindig kamera szerint balra támadunk a második félidőben.Béci77 írta:Ezt még nem figyeltem meg. Úgy választanak térfelet, hogy a második félidőben a Qatar airways-es oldalra támadjanak?
Az esetek 99.9%-ában igen. Ez nem tudom miért alakult így, de amióta az eszemet tudom, mindig kamera szerint balra támadunk a második félidőben.Béci77 írta:Ezt még nem figyeltem meg. Úgy választanak térfelet, hogy a második félidőben a Qatar airways-es oldalra támadjanak?
Én eddig ültem a 457-esben, a 358-asban és az 535-ösben.Béci77 írta:Van esetleg kedvenc helyetek ahová szerettek ülni? Akár hangulat, a játékosok közelsége, vagy jó láthatóság szempontjából?
Én a Sevilla ellen a kapu mögötti szektorokat nézegetem, de még nem döntöttem.
Akkor ezek szerint megbízhatóak, ha ismered őket. Csak mert olyan kicsit túl egyszerű az oldal design-ja, meg egyik este már mindenhogy beírtam a google-be, hogy jegyet keressek az El Clasico-ra, de őket még az 5. oldalon se hozta kiMihu írta:
igen, ezaz. Jah látom,hogy mégsem itt volt, elnéztem
Akkor ezek szerint megbízhatóak, ha ismered őket. Csak mert olyan kicsit túl egyszerű az oldal design-ja, meg egyik este már mindenhogy beírtam a google-be, hogy jegyet keressek az El Clasico-ra, de őket még az 5. oldalon se hozta kicsababarca írta:Mihu írta:Erre gondolsz? A bajnoki mérkőzések 15-16 topicban volt. Csak mert itt alább nem találtam semmit belinkelve![]()
http://barcelonaszerviz.nanoweb.hu/fooldal" target="_blank
igen, ezaz. Jah látom,hogy mégsem itt volt, elnéztem
Mihu írta:Erre gondolsz? A bajnoki mérkőzések 15-16 topicban volt. Csak mert itt alább nem találtam semmit belinkelve![]()
http://barcelonaszerviz.nanoweb.hu/fooldal" target="_blank
Uhh,ezt így nem biztos bemerem akkor vállalni.Mihu írta:Mert az első körben elfogyott az összes jegy. Majd meccs előtt lesznek jegyek, bár eddig ahányszor az Arsenal ellen toltuk, mindig teltház volt, úgyhogy annyira sok jegy biztos nem lesz, de lesz.
Hát igen, ez a baj ezzel a február végi időponttal, ugyanis március végétől már naponta mennek járatok Bp-Barcelona között. Úgyhogy akkor már ki lehet fogni egy szombat-vasárnap vagy vasárnap-hétfői repülést. És akkor a szálláson is lehet spórolni, meg ugye az ottani költés is kevesebb (metró, kaja). Mi mikor egy napra megyünk, akkor a kaját mindig itthonról visszük. Rántott hús meg fasírt, max ott veszünk kenyeret vagy zsemlét és adjad nekiBéci77 írta:Én is sokat agyaltam az időpontokkal, nehéz így, hogy kb. 30 nappal előtte van fix időpontja a meccsnek, de akkor meg már drága a repülőjegy. Így aztán pénteken megyünk reggel Wizzair-el és hétfőn jövünk velük haza. Így tuti nem maradunk le a meccsről-hacsak el nem teszik másik hétre, de ezt nem hiszem.
A szállás Ramblas by Pillow.
S.Agüero írta:Bárcsak ilyen ajándékot kapnék majd ballagásra.csababarca írta:Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik![]()
de köszi a beszámolót:)![]()
Én kétszer voltam kint meccsen, egyszer a Sevilla, egyszer pedig pont a Valencia ellen és egyszer sem vettem jegyet!! Hogy fokozzam először 4-en aztán 5-en mentünk ki. Ráadásul a Sevilla tavaly 1-2 ponttal volt lemaradva a barcától a harmadik helyen. Teljesen felesleges parázni, mi a meccs napján elmentünk egy stadion túrára és akkor vettük meg. Több száz jegy volt még és így kaptunk is négy majd öt jegyet egymás mellé.csababarca írta:Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik![]()
de köszi a beszámolót:)
Bárcsak ilyen ajándékot kapnék majd ballagásra.csababarca írta:Én simán megkockáztatnám, nem vagyok szívbajos. CSak hugomat is vinnem kell, neki szól ez igazából ballagásra+szülinapra, aztán őt nem biztos hogy szüleink kiengedik jegy nélkül,beszélhetek én bármit nekik![]()
de köszi a beszámolót:)
Erről mesélek egy sztoritcsababarca írta:Köszi a válaszokat.
Akkor lehet jó lesz ez a rövid oldali megoldás,amiről linkeltél képet az simán jó.
Egyébként érdemes megvenni előre,vagy Valencia ellen simán kapok kint is aznap jegyet?
Lehet azért inkább bebiztosítanám magam,vagy nem tudom...nehéz:D
Mi a Roma elleni BL meccsen voltunk. Első félidőben a Roma kapu mögött ültünk (utolsó előtti szinten fent), és mivel 72 ezren voltak a stadionban, félidőben gondoltunk egyet, és egy szinttel lejjebb ültünk a szemközti oldaloncsababarca írta:Nézegetem a tavaszi Valencia elleni meccset, de ide mindig ilyen piszok drágák a belépők?
Hosszú oldalt néztem, de fel a fenébe is 85 euró. Tudom stadion,és látni mindent, de ha már végre rászánom magam, akkor jobb helyen ülnék, mondjuk a második karéjban. oda 110ről indul.
Kint is ennyi,vagy van különbség?
Semmi különbség nincs. Hogy is lenne, hiszen (gondolom) a hivatalos oldalt nézedcsababarca írta:Nézegetem a tavaszi Valencia elleni meccset, de ide mindig ilyen piszok drágák a belépők?
Hosszú oldalt néztem, de fel a fenébe is 85 euró. Tudom stadion,és látni mindent, de ha már végre rászánom magam, akkor jobb helyen ülnék, mondjuk a második karéjban. oda 110ről indul.
Kint is ennyi,vagy van különbség?