Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én a Hamburgba tudnám elképzelni Van Nistelrooyal. Szvsz abba a játékba sokkal jobban beleillene mint a Mainzébe. Mondjuk én nem nagyon nem szeretem Kloset mert szerintem egy nagy nulla de ez most mind1messideco írta:http://stopli.hu/1/index.php?option=com ... &Itemid=84
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Klosével.Bár a németeket nem szeretem, de valahogy szimpatizálom őt, főleg, hogy azonos napon születtünk. Ha a Bayernben nem kapja meg a lehetőséget, akkor távozzon pl. a Mainzba. Milyen kettőst alkotnának Szalaival...
Nem az ő képességein múlt. Egyszerűen két olyan csapatban volt/van, amelyek bajnoki címre esélytelenek. Az EL és a gólkirályi címek kiemelendők. Ezek már a vitrinben vannak. És persze a szuperkupa is.faithnomore írta:mármint egy európa ligán kívül és egy-két gólkirályi címen kívül mi?Lionel85 írta: Spanyolországban már sokminden összejött neki, bizonyára a motiváció is csökkent. Azonban 30-on túl nem lenne szerencsés szerintem próbálkoznia.
az ő képességeivel szerintem több címet nyerhetett volna, legalább egy bajnokságot
mármint egy európa ligán kívül és egy-két gólkirályi címen kívül mi?Lionel85 írta: Spanyolországban már sokminden összejött neki, bizonyára a motiváció is csökkent. Azonban 30-on túl nem lenne szerencsés szerintem próbálkoznia.
Szerencsére még itt nem tartunk, legalábbis éves szinten nem. Pár kirívó eset volt már a futballtörténelemben, de mostanában Olaszországban megy ez a riválisok közötti rotáció. Ilyen Portugália, ahol a Sporting-Porto játékosok többször váltogatják a csapatokat, mint más az alsógatyáját. Üzlet az egész. Fura lenne mégegy karmester az Interben, Benítez remélem nem viszi.ozsimiki írta:Ez olyan mintha évente érkezne valaki a Barcából Madridba,vagy fordítva.
Szerintem is vicces de..MichaaBee írta:Forrás? Vagy mehet a humor topicba?hady írta:Palermo: a Barcelona 40 millió euróért vinné Pastorét - lapértesülés
ez elképesztő...Game90 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... s-2047684/
Valahogy nem tudom őt elképzelni az Interben, Sneijder-rel szerintem nem alkotnának jó párost.
Forrás? Vagy mehet a humor topicba?hady írta:Palermo: a Barcelona 40 millió euróért vinné Pastorét - lapértesülés
Kaká nem illik a Madridba, ő túl alázatos ahhoz, hogy ott érvényesülni tudjon. Nálunk sokkal jobb helye lett volna: remek csapatjátékos, de ha kell, a védőket is megveri 1 az 1ben. Végülis már mindegy, nem ide jött, nem is fog, már nem is kell, de egy támadóra szükségünk van a téli átigazolási időszakban, főleg, ha ilyen ütemben jönnek a sérülések.Game90 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... s-2047684/
Valahogy nem tudom őt elképzelni az Interben, Sneijder-rel szerintem nem alkotnának jó párost.
Mindketten maradtak tudtommal ott ahol voltak,Hajnal biztosan,mert a Hannover végül mégsem szerződtette,állítólag Husztinak voltak angol ajánlatai,de konkrétumot végülis nem olvastam róla,uh valszeg maradt,bár kölcsönbe még mehet talán angol másodosztályba,ha jól emlékszem az ottani átigazolási szabályokra,vagy csak országon belül lehet ott kölcsönözni?socio66 írta:most akkor Husztival meg Hajnallal mi van?
nem látom hogy eligazoltak volna.
Husztira elvileg igazán komolyan senki sem jelentkezett be, így nem tudták őt eladni, tehát egy félévet biztos marad még Oroszországban.socio66 írta:most akkor Husztival meg Hajnallal mi van?
nem látom hogy eligazoltak volna.