Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben teljesen igazad van, de meg kellene próbálni helyén kezelni ezt. Tehát sem alul, sem felül nem kéne értékelni.
0,8-el jobb a kaput eltaláló lövésünk mint az ellenfeleknek. Akkor ebből hogy jön ki neked, hogy több 1 góllal kellett volna nyernünk?
A blokkolt lövéseket nem számoltam bele, mivel azt nem lehet tudni, hogy kaput talált volna vagy sem.fanbarca írta: ↑2023.02.28. 23:01:36Az utolsó 8 bajnokin összesen 90 lövésünk volt, ezekből 29 talált kaput.Atis710 írta: ↑2023.02.27. 17:59:27Egy kis elemzés. Az utolsó 8 bajnoki meccsükön 63 lövésünk volt. Ebből 27 talált kaput. Ez átlagban 7,8/3,3 meccsenként. Ami nagyon gyenge szerintem egy bajnok aspiráns csapattól.
Ezzel szemben ellenünk 54-er lőttek kapura, amiből 20 találta el a kaput. Ez meccsenként 6,7/2,5
Minimális a különbség a javunkra.
Ezzel nem lehet bajnokságot nyerni. Ha nem lesz valami hihetetlen fejlődés, akkor nekünk annyi.
Az Arsenal 1-0 eredménye pusztán csak egy példa volt arra, hogy 1-0 és 1-0 között is tud lenni óriási különbség. Véletlenül sem Arsenal Barca összehasonlításról beszéltem, hanem azt írtam, "aki a bajnokságért hajt". Ennek az égvilágon semmi köze PL-nek vagy La Ligának.
A csecsemő is benne van az átlagéletkorban, és az mégis 43 év.Peter írta: ↑2023.03.01. 00:53:23Ez is benne volt az elmúlt 8 meccs átlagába, csak ez indított a klaviatúrához....![]()
De ha láttad pl a leicester-arsenal meccset, az 0-1 volt, nem brillírozó arsenállal, de ott nekem semleges nézőnek kétségem sem merült fel, hogy melyikük lehet az, aki a bajnokságért hajt, még akkor is, ha nem feltétlen volt elmondható. hogy a bajnokot láttam....
Ez vagy valami ilyesmi hiányzik nálunk nekem, hogy értsd....![]()
Ez is benne volt az elmúlt 8 meccs átlagába, csak ez indított a klaviatúrához....
Alapvetően nem az a kérdés, hogy hurrá, vagy nem hurrá, csak a kollega által berakott számok nekem pont az ellenkezőjére volt érv, amire szánta. 2,5-3 annyi helyzetet alakítunk ki, mint az ellen, az azért nem olyan rossz.Peter írta: ↑2023.03.01. 00:25:41A matematika velünk van, hurrá, örülhetünk, de ugyanezen matemikai átlag mellett kaptunk ki a félelmetes Almeria stadionban.
A meccset nézve sajnos egy szavunk sem lehetne olyan semleges szurkolói véleményre, ami kiesési rangadónak titulálta volna a meccset.
Egy bajnokságra törő csapattól elvárható lenne kicsit meggyőzőbb játék, kicsit élesebb, pontosabb, erőteljesebb, intenzívebb, dinamikusabb, kreatívabb.
A matematika velünk van, hurrá, örülhetünk, de ugyanezen matemikai átlag mellett kaptunk ki a félelmetes Almeria stadionban.
Az utolsó 8 bajnokin összesen 90 lövésünk volt, ezekből 29 talált kaput.Atis710 írta: ↑2023.02.27. 17:59:27Egy kis elemzés. Az utolsó 8 bajnoki meccsükön 63 lövésünk volt. Ebből 27 talált kaput. Ez átlagban 7,8/3,3 meccsenként. Ami nagyon gyenge szerintem egy bajnok aspiráns csapattól.
Ezzel szemben ellenünk 54-er lőttek kapura, amiből 20 találta el a kaput. Ez meccsenként 6,7/2,5
Minimális a különbség a javunkra.
Ezzel nem lehet bajnokságot nyerni. Ha nem lesz valami hihetetlen fejlődés, akkor nekünk annyi.