Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az biztos hogy jobb lennematyi02 írta: Boccs igazad van össze kevertem de sztem Villa joban megérné nem ???
1.kor
2.sztem job mint trezuget ...
3.Spanyolba játszik trezugat franciába!
4.Xavival,Inivel biztos ismerik egymást és egymás játékát.
5.Roni ha elmene helyete Silva azt is ismeri Villa lenne egy jó kis spanyolos barcánk és sztem az csak jót tene nem ??:D
Egyetértekmatyi02 írta:MichaaBee írta:matyi, figyelj! nem mind1, h Samu+pénz=Treze, vagy Treze+pénz=Samu!összekeverted, mert a Barca Eto'ót adná, Trezeguetért+pénzért
Boccs igazad van össze kevertem de sztem Villa joban megérné nem ???
1.kor
2.sztem job mint trezuget ...
3.Spanyolba játszik trezugat franciába!
4.Xavival,Inivel biztos ismerik egymást és egymás játékát.
5.Roni ha elmene helyete Silva azt is ismeri Villa lenne egy jó kis spanyolos barcánk és sztem az csak jót tene nem ??:D
MichaaBee írta:matyi, figyelj! nem mind1, h Samu+pénz=Treze, vagy Treze+pénz=Samu!összekeverted, mert a Barca Eto'ót adná, Trezeguetért+pénzért
Miért ne tartsuk meg Eto'o-t és mellé vesszük Villa-tmatyi02 írta:Visszautasította a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia a Barcelona ajánlatát, amit a katalánok David Villáért tettek. A gránátvörös-kékek 30 millió eurót ajánlottak a most lezajlott Európa-bajnokság egyik sztárjáért. A csatár jelenlegi klubja csak 40 millióért mondana le a klasszis játékjogáról.
Gyerekek eto1o-t paszoljuk gyorsan le 30milcsiért 10hozá rakunk és Villa megvan nehogy már Trezuget hát ezek hülyék ???Eto+még pénzt trezugetért beszus nem hiszem el nagyon dühös letem !
Villa kel ide!
remélem iagatad lessz és ilyen arány lessz és akkor nem kell leváltani Lapotrat mert én nem szertnémBay_R93 írta:De szerintem erre kicsi az esély 66% százalékot nem fognak elérni én olyan 45-55 aráyba nyer az ellenzék vmi ilyesmire számtok..Bay_R93 írta:Ha Laportáék megbuknak vagy is nyer az ellenzék akkor unalmas lesz az átigazolási szezon![]()
![]()
De szerintem erre kicsi az esély 66% százalékot nem fognak elérni én olyan 45-55 aráyba nyer az ellenzék vmi ilyesmire számtok..Bay_R93 írta:Ha Laportáék megbuknak vagy is nyer az ellenzék akkor unalmas lesz az átigazolási szezon![]()
![]()
Mivel két hónapos kampányn előzi meg a választást, így igen, nem igazolhatnánk senkit, és nem is adhatunk el senkit, mert az a klub alapszabályával ellenes lennne, és az ügyvezető iagazgatóság ha igazolna vagy eladna, később bíróság előtt kellene felelnie teteiért, és akár teljes kár megfizetésére is kötelezhetnék, és 60-80 millió eurót nem hiszem hogy magán zsebből ki tudnának fizetni.baas11 írta:Szóval hogy is van ez, ha vasárnap Laporta megbukik akkor aug.31-ig vagyis idén se eladni se venni nem fogunk tudni senkit !?Ha Rosell nyer , ő meg akarja tartani Ronit és Eto't is nem, vagy neki mi a terve ????
Vhogy így.baas11 írta:Szóval hogy is van ez, ha vasárnap Laporta megbukik akkor aug.31-ig vagyis idén se eladni se venni nem fogunk tudni senkit !?Ha Rosell nyer , ő meg akarja tartani Ronit és Eto't is nem, vagy neki mi a terve ????
De ha még ebben a 4 napban eladjuk Ronniet akk nincs ezzel gáz.Messa írta:Ajj... Cikkeket olvasod néha? Ha Laportáék elbuknak, akkor Ronaldinho marad.norbert55 írta:Ti kieggyeznétek ebben a forgatókönyvben:
Eladjuk Ronniet,Oleguert,Gudyt.Eto'o már nem tudtukJa és persze megvettük Hernanes-t..Jön az elnök választás Laportáék elbuknak Eto'o nálunk marad.Elkezdi rugdosni a gólokat a szezonban Pep-nek már nemlesz szíve eladni és így jártunk jól.![]()
Ajj... Cikkeket olvasod néha? Ha Laportáék elbuknak akkor valószínű, hogy Rossel lesz az elnök. Márpedig akkor Ronaldinho marad.norbert55 írta:Ti kieggyeznétek ebben a forgatókönyvben:
Eladjuk Ronniet,Oleguert,Gudyt.Eto'o már nem tudtukJa és persze megvettük Hernanes-t..Jön az elnök választás Laportáék elbuknak Eto'o nálunk marad.Elkezdi rugdosni a gólokat a szezonban Pep-nek már nemlesz szíve eladni és így jártunk jól.
Garayvelazquez írta:hello uj vagyok legyszives véleményezzétek a keretet
kapusok: v.v, jorquera, pinto
védők: dani alvés, puyol, cáceres, piqué, marquez(bevallom, hogy nem tudom hogy őt már eladtuk- e de én szeretem), garay(szerintem puyol mellé legalább egy thuram szintű társ kell ergo nem cáceres), oleguer(?), abidal
középpályások: iniesta, xavi, keita, dos santos, hernanes
támadók: arshavin(sevcsenkonál, és trezeguetnél jobb, és fejlődőképesebb, henryt nem szeretem), messi, eto'o, hugo mariano pavone(eto' o sérülékeny), manu del moral(messi is), bojan krikic
látom le vagy maradva!velazquez írta:hello uj vagyok legyszives véleményezzétek a keretet
védők: dani alvés, puyol, cáceres, piqué, marquez(bevallom, hogy nem tudom hogy őt már eladtuk- e de én szeretem), garay(szerintem puyol mellé legalább egy thuram szintű társ kell ergo nem cáceres), oleguer(?), abidal
támadók: arshavin(sevcsenkonál, és trezeguetnél jobb, és fejlődőképesebb, henryt nem szeretem), messi, eto'o, hugo mariano pavone(eto' o sérülékeny), manu del moral(messi is), bojan krikic
velazquez írta:hello uj vagyok legyszives véleményezzétek a keretet