Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes amit mondasz, mert az elmúlt egy évben mind Milito, mind Güiza szóbajöttek. Güiza amúgy is már a Fener játékosa, Milito meg már nem fiatal, igaz Trezeguet se, de akkor is Villa lenne a favorit. Most állítólag egy 28 milliós ajánlatot utasított vissza a Valencia ha jól tudom. De ha Alvésért kifizettünk majdnem ennyit, akkor Villa is megérne ennyit...menczel írta:személy szerint eto nem pont a teljesitménye miatt kell menjen. egyrészt agyilag nem tul éles másrészt meg ha megbontha a legkisebb m,értékben is az öltözö hangualtát, vagy guardiolának nins akkor tisztelee ha eto ott van akkor menjen.
szerintem ade ennyi pénzt már nem ér(chelsea 38m) van olcsobb megoldás: pl diego milito ,güiza mindkettö 10 m euro és mindkettö a ligában bizonyitott
elképesztö hogy szoba se jönnek. vagy drágábban ott van huntelaar
Ez a cipőpucolós dolog eléggé elcsépelt. Adebayor 31 gólt lőtt az idénybe kiváló csatár kiváló fizikummal. Eto'o lehet, hogy jobb, de fikázni nem kéne.Rivaldo11 írta:Adebayor remek cipőpucolója lehetne Samunak. Nálunk játszik a iláglegjobb jobbhátvédje, az EB legjobb játékosa, van egy Messink, és van -még-egy Samunk, aki a csatárokat tekintve a legszűkebb elit tagja. Nálunk van egy Bojan Krkic nevezetű srác, aki 17 évesen 10 gólt termelt a primerában, és előtte a jövő. Ebből a keretből nagyon ütős csapatot lehet gyúrni, nem kell még 20 játékost venni.
barcaloki írta:4-2-3-1 A jelenlegi keretből:
------------Valdes------------
-------------------------------
Alves-Puyol-Caceres-Abidal
-------Toure----Keita--------
Messi-------Xavi-----Iniesta
------------Henry------------
Ehhez mit szóltok? Nincsen benne vágyálom...
„Tudom, hogy nagy klubot hagytam ott, és türelmesnek kellett volna lennem, én azonban nem tudtam tovább várni – indokolta döntését a mexikói tini. – A Barca próbált marasztalni, de én folyamatos játéklehetőségre vágytam, szeretném hétről hétre megmutatni, mire vagyok képes.
Keita védekező középpályás támodó szelemű játékost még senkit se vettünk és tavaly a támadó játék abszolult nem volt meggyőző4eva R10 írta:iszonyatos>iszonyat
hagyuk>hagyjuk..kedves Bay 93..de én érzem hogy tanulékony vagy ugyh hajrá:D:D:D:D
és már vettünk középpályást:D