Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, De Mingu a teljesítményére az, ebben biztos lehetsz a Celtából.
Azért egy válogatott játékos cserének szerintem bőven jó. Kh, VKP, JH posztokon jó.
Mind a 20 Laliga csapatnak, sőt minden csapatnak van szezon legjobbja, attól még nem kell megvenni, ha nekünk nem elég jó. Emlékeim szerint bal oldalon itt is homály volt Mingu és jobb oldalon sem villogott, középen volt elfogadható, de szélsőhátvéd kéne...
Teljesen lényegtelen, írtam is, hogy ha tiszta hiba, akkor is ugyanaz a véleményem, egy meccs alapján semmit nem jelent. Nézd meg akár csak az egymás elleniket, volt 1-2, ahol alázott minket, sarkazás, gólpont, miközben megevett minenkit elől. Az angol kommentátorok végig mondják, hogy a szezon messze legjobbja Mingu, de ez ma horror nap. Ők végig közvetítik az összes Liga meccset, látják hétről-hétre. Van ilyen mindenkinél, még a Mingunál sokkal jobb játékosoknál is.
Ne már. Bármelyik egymás elleni meccsünk oktatott, konszenzussal a Celta idei legjobb játékosa. Benézett egy magas labdát tomboló orkánban (képernyőt nézve balról fúj, megállt teljesen a laszti) - sokan tették ezt meg ma, Koundé kétszer is. Neki peche volt, hogy pont a legrosszabb pillanatban történt egy gyilkológéppel a hátában. De ha egy teljesen tiszta hiba is lett volna... és? Hiba mindenkiben benne van néha. Ráadásul még posztidegen helyen is volt. A posztjáról ma annyit tett, hogy kapásból előkészített egy kristálytiszta ziccert. Martin ezt csinálja hónapok óta, Mingu meg hozza a számokat, stabil, és még kiscsapatból is válogatott lett.
Nincs vita köztünk, szerintem is gyenge ma, ez egy régi klasszikus szünet utáni forma most. De ettől még nem szerencsére nem 10-est játszik.
Néztem, csak nem látom... Lehet tablet miatt?!bence0330 írta: ↑2024.11.23. 21:55:34Megoldotta nagyon okosan az összes múltkori sarát a Soci meccsről. Elődjeivel ellentétben (Martint kivéve) folyamatosan tanul a hibáiból. DJ kikerült, Rapha átkerült, Pedri meg... nézd meg mit csinál, nem 10-es, szerencsére. Gavival körbeforognak (Casadóval hármasban, csak ő kb sosem a legelső). Pedri nagyon sokat van hátul, lehet még többet, mint Gavi. De ma nem olyan éles amúgy, ez tény.