Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hiába lesz merci motor, kers, mozgatható szárny a Red Bull (legalábbis Vettellel) sztem verhetetlen bár várjuk meg a holnapot. Azért nem hiszem h megtudja előzni Hamilton mer egyszerűen olyan jó a kanyar sebessége és olyan jól gyorsít ki a Red Bull annyira a stabil h a kanyar kijáratánál már van így szemre durván v 5-8km/h előnyük na és ezt meg kell fordítani és még beesni féktávon...sztem lehetetlen.gergo9 írta:Nem mert a Red-Bullnak vmi speckós KERS-e van.ozsimiki írta:
Azért megjegyezném,hogy Vettelék nem is használták az időmérőn a KERS-t![]()
így belegondolva, még brutálisabb lehet a különbség
![]()
Sokkal könnyebb mint a többieké viszont egyszer használatos nem tölt vissza fékezéskor rajtnál ellövik és kész annyi.
Így meg ott van Hamilton előtt a szép feladat, 2körig maradni a Red-Bull nyomában ha nem sikerül a rajtnál megelőzni.
Asszem a rajtól számítva két körig nem lehet használni a mozgatható hátsó szárnyat, meg ugye akkor is csak a támadó félnek.
Szval ott kell maradni majd a rajt-cél egyeneseben oda csapatni a Mercedes motorerő+KERS+mozgatható szárnyak+szélárnyék meg is lesz Vettel ha rajta sikerül maradni két körig. De borzasztó nehéz lesz.
Fejleszteni lehet tesztelni nem. Tavaly azt hiszem csak a motorhoz meg az alvázhoz volt tilos hozzányúlni. Bár minden évben van változás.
Ilyenkor még aligha vanSzakacs írta:Sziasztok!
Az volna a kérdés hogy valaki tudna-e adni egy stream linket, lehetőleg RTL klubbosat, mivel csoró egyetemistaként nincs tv-m:D
Kösz.
Nem mert a Red-Bullnak vmi speckós KERS-e van.ozsimiki írta:
Azért megjegyezném,hogy Vettelék nem is használták az időmérőn a KERS-t![]()
![]()
Nem nagyon szoktam ide írogatni, de nem fejlesztési tilalom van szerintem, hanem tesztelési tilalom. Emlékszem tavaly is voltak kisebb-nagyobb fejlesztési packok a nagyobb csapatoknál (McL, Ferka avagy a gyári Renault)ozsimiki írta:Azért megjegyezném,hogy Vettelék nem is használták az időmérőn a KERS-tgergo9 írta:
Mintahogy Hamilton Mclarenjében is.
Nem tudom helyre lehet-e hozni a versenyig (mármint hogy szabályos-e) de ha helyrehozzák akkor minden esélye megvan hogy elsőként forduljon el.![]()
![]()
Persze Czollner nem vette észre amikor belső kamerából mutatták a kijelzőket is,hogy Vettelé KERS készlete végig maximum volt a leggyorsabb körén,meg a többin is![]()
hm
samy!
új apróbb elemeket tuti,hogy szabad alkalmazni év közben, de konkrétan nem tudom mire vonatkozik a fejlesztési tilalom. (mert nekem is rémlik,hogy be van tiltva,de az is,hogy mindig alakítottak az elmúlt években is ezt-azt.)
Azért megjegyezném,hogy Vettelék nem is használták az időmérőn a KERS-tgergo9 írta:
Nem tudom helyre lehet-e hozni a versenyig (mármint hogy szabályos-e) de ha helyrehozzák akkor minden esélye megvan hogy elsőként forduljon el.
na várjunk csak egy picit lemaradtam....nem úgy van hogy év közben nem lehet fejleszteni? v megint én vagyok lemaradva?gergo9 írta:Ezért nem nagyon bánom hogy nem keltem fel.
Mercedes egy hatalmas vicc 7-11 hely nagyon szép pedig azzal számoltak már a végén hogy csak a Red-Bull tart előrébb tőlük.
Schumacher gépében egyébként meghibásodott a KERS vszeg ezért maradt el Rosbergtől.
Nem tudom helyre lehet-e hozni a versenyig (mármint hogy szabályos-e) de ha helyrehozzák akkor minden esélye megvan hogy elsőként forduljon el.
Vettelék legyőzéséhez bőven nem kell hasonlóan erős kocsi mint a Red-Bull elég a kiegyensúlyozottság ha hasonlóan teljesít a Vettel-RedBull pack mint tavaly. Ami annak ellenére hogy sem Alonso-ba sem Hamilton-ba nem volt meg vágig majdnem megcsípték őket. Hiába a körönként 1mp gyorsabb kocsi.
Webberrel nem kell számolni.
A Mclaren évközi fejlesztései legendásan jók , úgy gondolom hogy rengeteg ötletük volt amit lebutítottak(mert még a fejlesztőknek sem sikerült megérteni a gépet) ebből meríthetnek bőven.
LM10 írta:Nekem Raikönnen kiszállásával már nem olyan az F1, mint anno. De még mindig követem, tavaly a szezon elején Vettellel szimpatizálok a legjobban, mikor a Torro Rossoval futamot nyert már látszott, hogy nem egy elveszett gyerekDe ez már csak olyan szintű rajongás, hogy ha már nézem ne legyek már tök pártatlan
![]()
Az edzést meg megnézem ismétlésből, az elejéről lemaradtam, és ez még csak az 1. szabadedzés volt, lesznek itt még a szezon soráén érdekességek, nem lesz ez teljesen egysíkú azért
Ugyanez a véleményem!!!!El fanático írta:Ég a pofámról a bőr, hogy McLarenesként felültem a teszteken mutatott szánalmas eredményeknek - azaz nem hittem a csapatomban![]()
Hamilton megcsípte a 2.pozíciót Webber előtt, akinek ez a hazai futamja.
A rajtnál szndvicsbe a két Red Bull között nem lesz neki könnyű dolga, Webber tolni fogja őt kifelé, az tuti - tavaly is láthattuk, hogy Webber nem megy a szomszédba az ilyenfajta "orosz rulett" játékért, mert mindig benne van, hogy a saját kocsija is összetörik.
ne már 1 Alonso csak a 3. helyért menjen.....S.Agüero írta:igen gyenge volt ez az időmérő.
Ez a RB kicsit gyors.![]()
Nembaj még a dobogóra oda lehet érni Alo!
Remélem több jót hoz majd mint keveset ez a sok kiállás.![]()
3. hely még reális lehet.
1. vettel
2. hami
3. webber
4. button
5. alo