amúgy lehet én vagyok nagyon naiv, de nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen professzionális klubnál nem bontották le évről évre mindenféle becsléssel, hogy ez márpedig megéri nekünk. valahogy úgy képzelem el, hogy nullára hozzuk ki, vagy picit vesztünk rajta, viszont sportszakmailag ezzel a villa -> neymar váltással előrébb leszünk. ez az ötven milliós bukás nem reális szerintem.sjd írta: Akárhogy is nézzük, akármit is kalkulálunk bele, az az 50 milliós bukás ott van ebben a cserében. De a legrosszabb tényleg az, hogy a spórolós retorika ellenére pont ezeken az átigazolásokon veszíti a legtöbbet a klub.
egyébként én is keveslem, bármennyi is lesz a vége. nincs már formában, nem a jövő embere, a sérülése is ráment a teljesítményére, utolsó éves szerződése van, de mégiscsak egy klasszis játékos. a piac árazza be a játékosokat, és ha senkinek se kell, akkor ennyi az ára, de a ~ 10 milla mellett, akár úgy, hogy aug 31.ig elhúzzuk, kikellett volna tartani.
ha kacsa a hír, akkor miért mégis vicc ez ránk nézve? rohadt vezetőség, hogy kacsa hírek vannak velünk kapcsolatban!!!!!!! (egyébként ha thiago silva nem jön, még mindig a fiatal kis brazil a nyerő nálamCastuek írta:A másik vicc hogy most meg 32 milliót ajánlottunk Marquinhosért! (még ha csak kacsa is a hír)